• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    2MAJREK3
    2MAJREK3 --- ---
    Se mi to nezobrazilo :D srry...
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    2MAJREK3: tvl tak si idiot? pet minut zpet jsem ti na to odpovidal :)
    DINTY
    DINTY --- ---
    ...jsem slyšel, že na Highlanderu se o Jahridera dva soundy praly!

Jeden křičel: "Jen si ho seberte a táhněte!"

..a druhej: "A co bychom s ním asi tak dělali!?"
    2MAJREK3
    2MAJREK3 --- ---
    Jde vam to nekomu otevrit? :D

http://m.imgur.com/5ZcVezv

MIHALAKH
    MIHALAKH --- ---
    L4MA: Ok, priznavam, nedal jsem no :-)
    JAH_N_BASS
    JAH_N_BASS --- ---
    Dost mi to připomíná Magic Zone. Podobný scénář, taky v režii Jahridera. Pamatujete někdo? Cca 5 let zpět. Proběhlo to někde na Karlovarsku.
    L4MA
    L4MA --- ---
    MIHALAKH: hej bro, to melo bejt to, jak se tomu.... no ironie.
    KBN
    KBN --- ---
    SOLDIK: a českým ??
    MIHALAKH
    MIHALAKH --- ---
    L4MA: To si blbe pochopil, vubec si nestezova ze by o neco prisel,k dobru jsem spis chtel dat ze za to taky nic nedostal a rikal ze mu je to osobne jedno, mel vylet do prirody a konstatoval, ze by u nich dostal na tlamu pokud by nekoho takhle podelal, myslim ze je to uceleny sdeleni, ne ?Nesoudim, nekomentuju, jen predavam. Navic is u toho rozhovoru včera nebyl, tak to neposouvej tam, kde to neni ... klidne ti snim domluvim pokec, jestli chces ...
    SAKOMAN666
    SAKOMAN666 --- ---
    ještě že ta Kenta z toho včas vycouvala
    L4MA
    L4MA --- ---
    MIHALAKH: ublizeny kecy!!! kde jinde nez na jamajce jedou "svobodne a spolecne" a vyplacej se hulenim?!
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ty vole to je neuveritelne... jeste at sem napise neco Miky Dredalist a mame to kompletni :D

...armada zhypnotizovanych (dle jejich slov) obeti jahridera tady mele pate pres devate, schyzofrenni postoje od odsuzovani jahridera a festivalu plynule prechazi do jeho obhajovani atd.... neskutecna komedie, ale chapu ze udrzet si vlastni hrdost pri spolupraci na Hajlendru je fakt tezke.... sklopit usi a drzet hubu asi nejlepsi....

SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    MADUBSTEPGUY: na tom se sammoska nic nemeni, bro.
    MADUBSTEPGUY
    MADUBSTEPGUY --- ---
    SOLDIK: Neříkal, že za to může nyx?
    MIHALAKH
    MIHALAKH --- ---
    Včera jsem v Crossu mluvil s Jahwawa ... Nedostal ani korunu, někdo mu koupil jedno jídlo a jinka se živil svejma zásobama sušenek. Celou věc přešel sice s úsměvem, protože na tom nebyl nějak finančně závislej a cetu autem platil řidič - ale řekl doslova: He would be smashed down in Jamaica fi doin dat shit ...
    REPA
    REPA --- ---
    To by si zaslouzilo knizni vydani a mozna by pak vznikl i nejaky holywoodsky trhak:)
    VEX
    VEX --- ---
    SOLDIK: To je tak hustý, on fakt věří, že něco dělá dobře:D
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    ZABITO! :DDD

SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Hearth Beat
    Dnes v 11:52
    10 červen Michal Nekvapil 10.6.2016 12:35 Michal Nekvapil ahoj Hearth Beat 10.6.2016 12:42 Hearth Beat ALoha Michal Nekvapil 10.6.2016 13:07 Michal Nekvapil pic, se ke me doneslo ze o me nehezky pises na netu. hmm? a co jde? Hearth Beat 10.6.2016 13:08 Hearth Beat na internetu se toho píše ale osobně netuším co bych měl psát já ...akortá pozoruji kolik lidí začalo psát o tobě Michal Nekvapil 10.6.2016 13:09 Michal Nekvapil jj tak jsme v CR mno :D neco delas a jsi v tom dobrej tak te zavistivni resi mno klasika Hearth Beat 10.6.2016 13:29 Hearth Beat no spíše bych to viděl problém v mezlidském hovoru Michal Nekvapil 10.6.2016 13:46 Michal Nekvapil ne v tom to není, je to v demenci určitých lidí, závisti a vodrazáctví...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam