Tak a už to tady máte :D
Viktor Hollmann
4 min · Havlíčkův Brod, Kraj Vysočina
REKAPITULACE
S odstupem času a bez zbytečných emocí bych se vám rád omluvil za všechny nedostatky a problémy spojené s festivalem Highlander. Dopadlo to, jak to dopadlo a je třeba se k tomu postavit čelem a nějak to vše v klidu a rozumě dořešit. Festival nedopadl zrovna nejlépe a měl několik nedostatků, ale nadruhou stranu to nebyla žádná extra katastrofa, jak to snaží pár chytráčků presentovat. Ve zkratce prostě nedošlo dost lidí, k tomu byly technické problémy s hlavní stage a jako třešnička na dortu to dorazila sobotní kalamita - tedy nic, co by se nestalo na mnoha jiných festivalech. Samozřejmě mě moc mrzí, že se tyto komlikace vyskytly a beru za ně plnou zodpovědnost (ano i za to počasí, jsme přeci Jahrider, takže můžu i zato). Nebudu vám tu zdlouhavě vysvětlovat, proč to či ono nefungovalo (pokud máte zájem tak soukromá pošta), prostě jsem si to nezařídil tak, jak bych měl a dostal jsem za to tvrdej trest.
Všem co si to neužili, jsou zklamaní a nebo naštvaní se omlouvám. Mrzí mě to a vím, že jsem selhal.
Highlander ale nebyl jen o negativních momentech a pocitech, byla tam i spousta pozitiv a ty bych rád vyzvedl. Předně bych chtěl poděkoval všem sound systémum, djs a umělcům, kteří dorazili, pomohli, postavili, zandali a udělali show. Byli jste skvělí a moc vám za vše děkuji. Byli mezi vámi ale i extrémní případy pomoci a sounáležitosti a vám všem (vy víte) to nikdy nezapomenu a díky téhle ´krizovce´ jsem zjistil, že ve vás mám opravdové kamarády a přátele, co si na nic nehrají a rozhodně to pro mě strašně moc znamená. Takže vám všem ještě 1x neskonalé díky. Děkuji také všem návštěvníkům, za trpělivost a za to, že jste udělali supr atmošku (sobotní noc na dnb stage byla legendary). Speciální díky pro Anise a jeho bandu, dále Radance, klukum od Essa, Detonation, Exvip, Acid Comix + AtdResset a Unformated za parádní stages a support. Crackennovi a Mikešovi za starání o cizince a running a také lidem od vstupu a z Mystic soundu. Bez vás bych byl totálně v prdeli - respekt !! Taky moc dík za přístup a velekj respekt pro Smacka, Rockyho Leona, Resta, Uragány, Swamp Safari, Jaro Cosiga adalší. Jste skvělí a moc si vážím vašeho přístupu a toho co jste vydrřželi. Máte to u mě !
No a teď ještě pár faktů. Z akce jsem přes 200 000,- v mínusu. Dlužím kde se podívám, ale flintu do žita neházím. Se všemi umělci jsem v kontaktu, dluhy postupně zplatím a vše urovnám. Jinak pokud by měl někdo z návštěvníků pocit, že jsem ho oklamal, chtěl by vrátit vstupné, ať mě napíše soukromou zprávu. Díky.
Jinak jsem samozřejmě na spoustů lidí naštvaný a na spoustu rozlobený a zklamaný. Jmenovat je ale nebudu, jelikož je to moje vina, že jsem si je vybral jako partáky a je to celé moje zodpovědnost. Takže ještě 1x velká omluva a díky všem, kteří ví....