• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    PRAJCI
    PRAJCI --- ---
    LAMAS525: "ty vaše taktiky s oskenovanejma a upravenejma textama už jsou trepný a provařený..." :)))
    CROME
    CROME --- ---
    JAH_N_BASS: Myslim, ze hromadna zaloba pro podezreni podvodu v trestnim rizeni, taktez podnet na prosetreni podezreni na klamave obchodni praktiky zivnostenskemu a financnimu uradu, by cloveku s podminkou mohla ucinne pomoci.
    § 209 – Podvod : Trestní zákoník – 40/2009 Sb. | Zákony.centrum.cz
    http://zakony.centrum.cz/trestni-zakonik/cast-2-hlava-5-paragraf-209
    § 5 – Klamavá konání : Zákon o ochraně spotřebitele – 634/1992 Sb. | Zákony.centrum.cz
    http://zakony.centrum.cz/zakon-o-ochrane-spotrebitele/cast-2-paragraf-5
    W_2
    W_2 --- ---
    jeden nápad jsem nadhodil a pomalu chystám jeho realizaci. Soudní zákaz činnosti ochrání mladé, staré i samotného jeho...
    JAH_N_BASS
    JAH_N_BASS --- ---
    CROME: Nápady?
    CROME
    CROME --- ---
    nicmene to je treba resit,pokud to nehodla resit sam, je nebezpecnej sam sobe i svemu okoli.
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    LAMAS525: Je proste nemocnej. Myslim, ze je dobry, aby to vsichni vedeli, koho oslovuje... Podobne jak ten soundman... Ganja je lek... to uz tu bylo tolikrat...
    LAMAS525
    LAMAS525 --- ---
    Tohle je stejně nejlepší

LAMAS525
    LAMAS525 --- ---
    Též sem mu to napsal proč bych se asi tak přiživoval na jeho jméně ? :D Dyť sem si svoje jméno spoluprácí s ním akorát pošpinil. Ale ono je vše jinak než sem si myslel asi
    PRAJCI
    PRAJCI --- ---
    AKISAN: Zrovna jsem nad tím přemýšlel a došplhal jsem k zemskýmu jádru. Tak Ti nevím ...
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    LAMAS525: ja si tak rikam .... kam se clovek muze po zadech toho chudaka vysplhat...... radsi bych se drzel pri zemi)
    LAMAS525
    LAMAS525 --- ---
    :( :( asi se jdu zabít... můj život je úplně k ničemu

JAH_N_BASS
    JAH_N_BASS --- ---
    PTT: Je to sociopat. On ví, co má říct, popřípadě napsat, aby to nějak vypadalo a s lidma to zahýbalo.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    LAMAS525: cetls zpravu tady co jsem ti poslal??
    LAMAS525
    LAMAS525 --- ---
    "já jsme pořád stejněj, to vy jse kam víétr tam plášt .) ale na to jsme v CR taky uz zvklej..."

Chyba je tedy nejspíš vlastně v nás..
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Říkám, vyvalet v peri a zavřít do bohnic, nic jinyho neponuze
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MAXXB: svět je nespravedlivý Esterko on na Jamajce a my na zatuchlém nyxu!
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    Trošku to vytrhneme z kontextu :D

Highlander
    jasné vědomě jsem zařídil aby technika nevalila a vědomě jsme zařídil aby nedošli lidi a dokonce i tu bouřku a slejvák jsem vědom poladil. vše bylo dopředu přípravený a teď se vám tlemim a válim se na jamajce. lol
    PTT
    PTT --- ---
    Proste nemocny clovek co se nechce lecit a mladosi uz zacinaji pomalu obracet ze se umel omluvit atd. kua to jsou tak vsichni vyfetovani ze mu to zerou? :-OOO...Film Smejdi by mohl mit druhy dil o mladezi co chce hrat na kalbach...
    V77
    V77 --- ---
    Kdyby nejmenovany venoval tolik casu festivalu jako praci na FB, mozna by to byl festival skvelej.
    A vsem - vy zli, zli zli NYXaci .
    LAMAS525
    LAMAS525 --- ---
    A je to tu

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam