• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    CROME
    CROME --- ---
    ideal je neco na word pressu
    L4MA
    L4MA --- ---
    JAH_N_BASS: muzu poskytnout nevyuzivanej webhosting zdarma (btw EU domena je dost low, ta by ve me nebudila moc velkou duveru :)).
    LOGO
    LOGO --- ---
    BOLDRIK23: a orgoval by to Džahy? Společně a svobodně? Nemohli bychom prodělat!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    A nenastal už dokonce čas na masivní letákovou kampaň?
    JAH_N_BASS
    JAH_N_BASS --- ---
    GROK: Na web těch peněz není třeba tolik. .eu doména stojí 80 Kč na rok a hosting cca 600. A já tomu klidně nějaký čas obětuju for free.
    Spíš sehnat lidi, co dodají materiál a vymyslet do detailu, jak to celý udělat.
    GROK
    GROK --- ---
    BOLDRIK23:na mejdan je dle mne pozde..mam treba volny terminy az v rijnu
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    btw. už mu tam nechodí ani žádný návštěvníci, takže nějaký "burani z vesnic co mu platí nekvalitní party" už za to taky nemůžou..
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    GROK: co udělat mejdan?
    GROK
    GROK --- ---
    co navrhujete za domenu? jahrider.cz ?
    GROK
    GROK --- ---
    JAH_N_BASS: super!
    vi nekdo jak se da nejlepe udelat verejna /nyxi/ sbirka ?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    AKISAN: Jako tady je ta blbost na obou stranách - Jah je jasnej, ale pokaždý musí sehnat taky dost jantarů, co mu tam za nějaký to hraníčko ty jeho srandy kompletně zařizujou a pak brečí po internetech jak jeli 800 km někam podle gps a nenašli zastávku a pak měli hlad, protože jim slíbil 500 kč a bagetu.
    PRAJCI
    PRAJCI --- ---
    ANDY_WARHOL: A co gif s Travoltou? :)))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Jen pozor na to, když tam date fotku, tak sou z toho popotahovacky jako kráva, v tyhle zemi jsou hajzlove chraneny
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    AKISAN: Ty akce bude samozřejmě dál pořádat - proč by měl po dvaceti letech najednou zanechat svýho štýla :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    LOPIK: tak ho necháme bejt....vzdyt on si vlastne muze delat co chce
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    AKISAN: Nedělám - nejde mu prokázat úmysl... ČOI a živnosťák by to asi zajímalo - klamavá reklama atd., smysl by měly občanskoprávní žaloby.. Osobně kdyby mi dlužil a chtěl jsem to řešit, tak bych přemýšlel jestli nemá smysl platební příkaz, protože to bude takovej lempl, že ani poštu určitě nepřebírá, ale bál bych se že z něj stejně nic nevyrazím, protože kde nic není, tam ani Pán Bůh nebere..
    JAH_N_BASS
    JAH_N_BASS --- ---
    JAH_N_BASS: Jo, ale zapomněl jsem doplnit, že nechci být tím, kdo bude dělat tu úvodní investigativní činnost. Rád se na tom budu podílet, ale nerad bych, aby to skončilo celý na mě :)
    JAH_N_BASS
    JAH_N_BASS --- ---
    GROK: Já ten web klidně udělám. Nějakej jednoduchej, pokud to bude stačit. Postavil bych to na zkušenostech a výpovědích lidí, co mají nějaký jméno.
    A nemuselo by to být aktualizovaný věčně. Zaprvé doufejme, že po tomhle už mu bude fakt konec. A jestli ne, tak by to stačilo aktualizovat s další větší kauzou. Aktivních printscreenařů se tu najde dost.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    CROME: jako par dalsich odsud.... paneboze ono to vazne skonci tak, ze on ty "akce" bude dal "poradat" .....
    CROME
    CROME --- ---
    AKISAN: normalka,chysta si pudu na vystoupeni na pristim Jahlandru:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam