pokracovani jeho "myslenkoveho" toku
Jane Taylor otázka reagujicí na situaci :D
4 hod
Viktor Hollmann
Viktor Hollmann nechápu. na BFL mam praci a musim tam odehrat 2 sety. nevim jakou to ma souvislost s Higlanderem a ani mě nazajímaj tvé myšlenkové ochydy, takže bych to ukončil. užij festival, peace...
4 hod
Zdenek Kobylka Vymlátil
Zdenek Kobylka Vymlátil Viktor Hollmann mas zpozdeni, stage manageri tam jsou uz od utery!
4 hod
Viktor Hollmann
Viktor Hollmann Zdenek Kobylka Vymlátil jj a proto na to jsme dva. já od pondělí řeším peníze a napravuji věci z víkendu abych mohl na akci dát cizincum co jsme jim slíbil. není to sranda...
4 hod
Zdenek Kobylka Vymlátil
Zdenek Kobylka Vymlátil Viktor Hollmann "nevim jakou to ma souvislost s Higlanderem" takze nejakou souvislost to ma?
4 hod
Zdenek Kobylka Vymlátil
Zdenek Kobylka Vymlátil Viktor Hollmann No, vysvětlíš mi to naživo, vidíme se.
1 · 4 hod
Viktor Hollmann
Viktor Hollmann Zdenek Kobylka Vymlátil bfl nemá žadou souvislost s highlanderem. ale hrajou tam ti samí lidé co na highlanderu a těm něco dlužím a pro ně jsem celý týden scháněl cajky. jinak jak píšeš osobně to bude nejlepší. zatim ahoj..
4 hod · Upraveno
Jane Taylor
Jane Taylor Viktor Hollmann myslím, že kopeš kolem sebe tam , kde je to úplně zbytečný a moje myšlěnkové pochody jsou zcela v pořádku ;)
3 hod
We Rina
We Rina i zitra nebo jen dnes?
4 hod
Viktor Hollmann
Viktor Hollmann po celou dobu. jinak na podiu mě uvidíš zítra a v sobotu od 22 - 23h ve společných setech s dalšími muzikanty...