• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      TEJDEN_V_BOTE: presne takto navadel zahr. hosty na hajlendr. :D
      TEJDEN_V_BOTE
      TEJDEN_V_BOTE --- ---
      SOLDIK: To vem čert, ale jet přes Hradec k Jičínu, to je deal.
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      bezva anglinu ma
      TEJDEN_V_BOTE
      TEJDEN_V_BOTE --- ---
      Koukl jsem na jeho profil, docela mně zarazilo, jaký má orientační schopnosti.

Doporučil E. Colimu se podívat do Prachovskejch skal:
      Elias E Coli
      Looks great! A long drive from Prague though?
      June 20 at 8:00pm
      Viktor Hollmann
      Viktor Hollmann Elias E Coli 1,5h +- U must to Hradec Králové (highway) and after around 50km
      2MAJREK3
      2MAJREK3 --- ---
      Wono se mu to jeste libi :D :D

DINTY
      DINTY --- ---
      "Byls nespokojenej s tím, jak to vypadalo na Highlanderu? Napiš dopis Jahriderovi ...a pak ho spal."

"No jo - ale co pak s tim dopisem..?"
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      DINTY: ale to jediny ze by to byly jednodolarovky.....
      DINTY
      DINTY --- ---
      kam že to zmizely prachy ze vstupu na highlander...? :-D

SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      ale vzdyt on toto delal vzdycky, kde zrovna dorazil se svou maringotkou, teda, kde zrovna delal "produkcniho klubu". delal akce kdyz byly v sousednich zavedenych klubech, delal after party akci, kteremu nerikali pane, atd.. dokola stejna pisnicka :)
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      GROK: ok ok ok tak ted uz jsem taky proto deku a olovo ... to je hyena tvl.
      GROK
      GROK --- ---
      je mi znej cim dal vic na bliti...

Ja s tím koštětem měl svých problému nespočítane u nás v HB. Dělám si takhle festival na podporou vzdělávání děti v Bangladéši a on si zmrd udělá v klubu o kus dal afterparty wallabies , wallabies kemp byl název festivalu . Ten se hodí tenhle dement tak akorát jako tyč n billboard

prevzato z https://www.facebook.com/Jahridera-v-CR-nechceme-1663083970622868/?fref=ts
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      SOLDIK: prave z jeho FB zmizel status, kde se hrde hlasi k b4l a co vse tam ma na starost :)
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      SOLDIK: sorry :)
      L4MA
      L4MA --- ---
      SOLDIK: ANDY_WARHOL: PETGRIDUS: to byl jen stereotypni vtipek, safra. :)

SOLDIK: ja se splet a na mistra se ptal vedle, je teda na b4l a nikdo ho neomezuje, ze?
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      stop, o picovinach se bezte bavit do pomlouvaciho auditka.
      OMNIHASH
      OMNIHASH --- ---
      ANDY_WARHOL: LOOOOOL

Takže budeme ještě tři roky po jediný větší český indoorový psyakci se slzou v oku vzpomínat, jak to tam bylo tenkrát krásně našlapaný?
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      ale to nebylo gro meho prispevku, videl sem party kde bylo 10-20 k a stejne tam nikdo bagly nesacoval, v aute si si prijel do kempu, ktery byl pobliz stage klidne s basou ceho si chtel a mohl si si to nosit i na stage. bylo to uplne jedno. nikdo te tam neprudil a nehazel ti vodu do kose
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      L4MA: kdyz tam byl penta, tak tam tech 600 cca bylo, vcetne tedy vystupujicich a dekorateru, ale stejne
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      L4MA: a na audia, co si tak vybavuju.
      L4MA
      L4MA --- ---
      ANDY_WARHOL: 600 na party ve stormu tak maximalne na Lustelu. :D
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      OMNIHASH: 600 ti prijde na party do stormu, to trochu pridej, ale jo mas pravdu,
      ale vis co, ja mam taky rad tyhle velky kapely, neposloucham jenom psytrance, ale proste mi na takovejch akcich neni dobre a nepudu tam ani kdyby tam hrali treba dors ve svy puvodni sestave.
      nejde ale o velikost davu, jde o styl akce
      v zahranici mas taky pystranci s desitkami tisic lidi a do ohradky te tam nezavrou a neprohledavaji te jako zlocince...
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam