Jindřich Hempy Krása stále nechápu, proč to řešíš u mé profilovky a nenapíšeš mě soukromou zprávu, ale budiž, jestli si chceš pohonit ego, dám ti příležitost :) takže Jindro ty jsi hlavně na festival měl někoho poslat, bohužel ale nikdo nepřijel. na telefonu jsem byl, ale na tom na kterém se dal chytit singnál (v arealu je to složité a vodafon tam prostě nevalí) a který jsem nahazoval do soukromé skupiny Highlander, kde jsi byl také - bohužel jsem měl blokovány oba profily a soukromé zprávy jsem posílat nemohl :( ale zpátky k festivalu. byl jsi to ty kdo na festival nepřijel, jako spousta ostatních a je to tvoje chyba a ne moje. místo na stánek a presentaci jsi tam měl, (podobně se zachovali i další lidé z konopné scény jako třeba Konopex, Dušan Dvořák, Rolls, atd) a dokonce také zvukař, který měl zvučit hlavní podium (domluven byl více jak čtvrt roku, ale vše zrušil bez udání důvodu týden před festivalem a sehnat adekvátní náhradu na tento termín bylo nemožné - obvolal jsme snad 50 zvukařů a firem) podobně to udělali i nějací djs a kapely. když si to tak celý rekapituluji, měl jsme po těchto signálech zlevnit vstup, zrušit hlavní stage, celou konopnou stage a udělat 5 sound system stages. sice by lidi kapku prskali, ale dopadlo by to mnohem lépe. holt jsem se spolehl na lidi, kteří na to hodili bobek a teď nesu následky. každopádně beru za to plnou zodpovědnost a tobě i tak za vše děkuji, sice jsi nepřijel ale jinak jsi festivalu pomohl reklamou a za to ti dík. nicméně, vaříš jen z toho co jsi sesbíral na netu a tuhle hru já s tebou hrát nebudu...