• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      BOLDRIK23
      BOLDRIK23 --- ---
      CROME: Proč přizdisráč? jinak to jsou normální městský slavnosti, to není ostuda přijmout...
      Ten můj post na reggae/dancehall byl hlavně o tom že to jah nepořádá...
      Ano obhajuji Messenjaha, neb i když jako každý má své chyby tak si ho vážím a je to u něj složitější jak tu píšu pořád...
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      CROME: toho sem mel na mysli...se predvedl i tady a jak. "Nikdo z vas by oslavu Knína neodmitl" aneb jak hluboko lze moralne klesnout jen abych si mel kde zapoustet pisnicky....
      CROME
      CROME --- ---
      tohle je taky vyborna reakce, to by jeden blil jaky jsou ty lidi prizdisraci
      [ BOLDRIK23 @ REGGAE & DANCEHALL ::: 24 / 7 / 365 ]
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      FORACE: klasickej přístup "já na bráchu, brácha na mě"...ono se to tu kdysi i řešilo, že Jah byl v tomhle vychcanej a dával si pozor, aby božího posla narozdíl od ostatních vyplatil vždy tak jak bylo domluveno, aby si to u něho neposral...
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      L4MA: no ty vole, celej klip se protagonisti tvarej jako nejvetsi konopni valecnici, ale na konci klipu je prizdisracskej disclaimer :)
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      L4MA: budeme to střílet?...jako do žíly?!
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      FORACE: aha....beru to zpět...at sem neleze, to nemá cenu... tam ruka ruku meje)))
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      vzdyt preci delal i tu pozvanku na shitlander, jak machal s tou palici v ruce...
      ja mam huleni rad, ale podle me takovy kokotiny sou zbytecna provokace, ktera v konecnym dusledku akorat zajisti, ze si tady clovek v klidu nezahuli
      CROME
      CROME --- ---
      L4MA: strasnej ubozak
      L4MA
      L4MA --- ---
      FORACE: ono o cloveku dost svedci i to, kdyz dela tyhle "obraceny" smajly. .)
      ERIKK
      ERIKK --- ---
      FORACE: jou uz chapu :D
      FORACE
      FORACE --- ---
      ERIKK: jen prepostuju z FB, at tu mate info :)
      ERIKK
      ERIKK --- ---
      FORACE: sámoška v pohodě .. Jahy je kámík a Jirka o ničem neví co by bylo špatně... a my jsme chudaci :D
      FORACE
      FORACE --- ---
      Jiří MessenJah Porada to Novy Knin a Jahyho sem booknul ja pred x mesicema jako revanz za spoustu akci ktery booknul on. S organizací nemá nic spolecnyho. Jestli tahate nazvy kapel tak zkuste napsat Annu K a jestli ste neco jinyho nez nenavistny chudaci tak se na tyhle nesmysly vyserete (:
      VYHULENY_UFO
      VYHULENY_UFO --- ---
      L4MA: ja kdyz tohle vidim, tak si vzdycky rikam, ze marihuana se nemela dostat mezi lidi a ze je to fakt tvrda droga, ktera vymatlava zbytky mozku... a to rikam jako vyhuleny.
      L4MA
      L4MA --- ---
      malo hulite... :)

MessenJah a Missy M: Balit (produced by CocoJammin)
      https://www.youtube.com/watch?v=QRY5wN_GmYk
      DON_PEDROPOULOS
      DON_PEDROPOULOS --- ---
      AKISAN: slušný keltský regéčko! Taky jsem tohodle zpěváčka objevil až tento rok :)
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      minimalne jednoho nohsleda tu má.
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      ANDY_WARHOL: ja ma na nej subjektivni nazor ale jak rikam at se tady zastavi a vysvetli nam to jak je Jahrider rovnej a dobrej na spolupraci)
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      AKISAN: tak v tom pripade je to stejnej zmrd, a pokud to je pravda, tak jeste i velkej pokrytec, vzhledem k tomu o cem zpiva.
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      ANDY_WARHOL: PREJ to vyslovil dost jasne...a ten dotycnej co mi to rekl, tak mu hodne verim navic to vyslovil verejne, takze to asi cetlo vic lidi odsud a vubec by sem mohl mit pristup at se pobavime)
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      AKISAN: a ten nazor vyslovil nejak jasne, nebo si ho jen vyvozujes z toho, ze s nim nadale spolupracuje ?
      samozrejme obe moznosti jsou spatne, ale je rozdil neco neresit a jasne rict ten clovej je ok a nikoho nepodelal, jestli mi rozumis, ten druhej pripad je pro me horsi.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam