• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    L4MA: Měl jsem masochistickou chvilku no... ;)
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    ANDY_WARHOL: na festu sem měl hrát a zrušil jsem to, kvůli totálnímu hulváctví a věř mi že spolu s Jirkou hodně debatujeme i když se často neshodneme...
    furt si myslím, že je v velký rozdíl mezi zastáním se Jirky vysvětlením detailů a obhajobou Jahridera.
    Kdybych ho tu nechal grillovat tak bych se cítil jako bezpáteřní přizdisráč.
    CROME
    CROME --- ---
    BOLDRIK23: no pokud ti to ani nedochazi, tak tim asi hur
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    BOLDRIK23: tak mu jako kamaradovi porad, ze pect neco s jahriderem stahe do bahna i jeho a hlavne ho neomlouvej, protoze tohle omluvit nejde a akorat to cely relativizujes. i ke kamaradum by mel byt clovek uprimnej, mozna zvlast k nim
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    CROME: já to rozhodně nepodporuji:))))
    Jirky se zastávám, to je jiná, za dobu co ho znám si ho doopravdy vážím nejen jako umělce...
    to s kým jezdí je jeho věc...netvrdím že to chápu, natož nedej bože podporuji...
    L4MA
    L4MA --- ---
    DOCKINEZ: lol, tak daleko sem se nedostal. srdcari. :D
    CROME
    CROME --- ---
    BOLDRIK23: pravda ty nesedis a nedrzis hubu, ty to cely omlouvas a podporujes, protoze Jirka chudak, v cechach nezna jinyho diskzokeje nez Jaha :)
    CROME
    CROME --- ---
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    CROME: kdybych byl přizdisráč tak sedím a držím hubu, spíš je to můj smysl pro spravedlnost...
    chtěl jsem jen dodat že tohle rajda nepořádá, nic víc nic míň, ale klidně mě oslovuj, když o mě mluvíš a chceš mít páteř:)
    RAFIGA
    RAFIGA --- ---
    CROME: Boha jeho dejte tragéčku pokoj :D
    CROME
    CROME --- ---
    BOLDRIK23: ten prizdisrac byl na tebe, diky neustalymu omlouvani a alibismu, pokud je v rege komunute takovych bezpaterniku jako ty anebo mesenjah vetsina, tak si rajdu snad i zaslouzite...
    RAFIGA
    RAFIGA --- ---
    Z4IK: Tvl Zaiku, neříkej ty strašný muzice, co dělá Messenjah raggae, děkuji :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    LION: ted nemam cas a ani moc chut td hledat konkretnosti, ale prosel sem nejaky tracky co by mely bejt studiovky a moc dobry mi to teda nepripadalo, tedy ve vyssich polohach, tam si proste neni jistej, nesedi mu to. pokud zpiva vic dole, tak je to ok
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ANDY_WARHOL: furt je ovsem lepsi originalni tvorba nez revival, kopirovani a paseni se na necem, revivaly uznavam pokud se delaji pro nadseni a kapela ktera je predlohou uz nekoncertuje a tudiz je revival jedina moznost.
    LION
    LION --- ---
    ANDY_WARHOL: ne, že by to bylo k tématu, ale viděl jsem hromady jeho live shows...a.. lecckomu to občas "ujede", někde je třeba uplně v háji odposlech, občas člověk neni hlasově v pohodě. každopádně dám ruku do ohně za to, že messenjah není špatnej zpěvák. zrovna on fakt ne.
    GROK
    GROK --- ---
    BOLDRIK23: slozitejsi...hmm, mne napada jen nejsou oni pribuzny?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Z4IK: tak nekomu se to libit muze, to je vec vkusu, respektoval bych to, ale jako v kazdym jinym stylu je bud dobre zahrany nebo shit, a mesenjah tedy moc dobrej zpevak neni, ve vejskach je dost nejistej a neumi intonovat. nekdy mu to vylozene ujede a to i na studiovkach, aspon na to com co sem slysel.
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    Z4IK: tak voni dou ve skutecnosti na kabat revival a annu k ale navdavkem dostanou regecko :D
    Z4IK
    Z4IK --- ---
    LION: nejdesivejsi je ze lidi chodej na reggae
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    CROME: Proč přizdisráč? jinak to jsou normální městský slavnosti, to není ostuda přijmout...
    Ten můj post na reggae/dancehall byl hlavně o tom že to jah nepořádá...
    Ano obhajuji Messenjaha, neb i když jako každý má své chyby tak si ho vážím a je to u něj složitější jak tu píšu pořád...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam