• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    L4MA
    L4MA --- ---
    CHONGX: kdo je autorem puvodniho prispevku?
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    Nechápu, co se to tu poslední dobou rozmohlo :( Každý den mě na profilu někdo sdílí, nebo pastuje do mojí debaty nesmyslný komenty, absolutně mimo téma a mísu. Já vím, že se nudíte, nebo si potřebujete zvýšit sebevědomí, či na sebe prostě jen upozornit - chápu vás a rád vám ulevím a pomůžu. Ale proboha alespoň se snažte psát inteligentně, věcně a pokud možno spisovnou Češtinou. Tohle to je vážně zlo a ikdyž je to vlastně sranda, tak všeho moc škodí. Díky, taky vás miluju

Michal Ludvig já je chápu, jsou flustrovaní životem, mají malé sebevědomí a skillz a tak se potřebují přiživit na neštěstí jiného, kterého jim navíc někdo ukázal. asi nějakej jejich vzor :D no a pak si najednou přijdou a cití lépe, bo se vymezili proti určenému zlu. podobná taktika jak s přistěhovalcema aneb UKAŽ a NENÁVIĎ ....

to je mazák :)
    SKRU
    SKRU --- ---
    PAYAMAN: to je posledni faze terapie, kdy presvedcuje predevsim sam sebe, ze on za nic nemuze a udelal pro uspech festivalu maximum mozneho:) nikdo jiny tomu totiz neveri:))
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    PAYAMAN: kde si to vzal?
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Neda pokoj a neda pokoj.
    L4MA
    L4MA --- ---
    PAYAMAN: kdo vlastne vi, jakto "tenkrat" vsechno bylo. :D
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    PAYAMAN: TSi woe :DD
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    to je komik:)

Michal Ludvig Ladia Rasta: zvláštní, že většina si mejdan užila a mám jejich podporu. posílal jsem to většině djs a umělců co tam hráli a nemaj výhrady. naopak. ale tak je mě jasný, že když ti ze mě už nic nekápne, tak musíš jít na druhou stranu a být jedním z haters, aby jsi si škrtl jinde - klasika, to už jsme zažil mockrát :D třeba zloděj Michael Havrda si na Highlandru uvařil stagemanagerství na BFL (ze kterého mě navíc ukradl peníze a nechal si je pro sebe) a mohl bych pokračovat. podobných vejlupků z mého okolí bych našel více. Ale tak dobře, že jste se projevili, alespoň tak díky tomu můžu ze svého života odstranit zbytek nýmandů a řitolezců, kteří to, co dělají, dělají hlavně kuli svému egu a aby dohnali sebevědomí. každopádně ať tak či onak ti Ladíku přeju vše nej a uživej života, peace
    DATELON
    DATELON --- ---
    MRTY: We are rave a SP23 na tržnici neni Jahriderovina btw
    TOMAN
    TOMAN --- ---
    JAMALORD: Počty taky nebudou Jahova silná stránka, cvičně jsem sečet pár těch cifer a dost to hapruje, např.

CELKEM // 508 000,- (144 + 35 + 28 + 20 + 52 + 262)

144 + 35 + 28 + 20 + 52 + 262 mi teda dává 541 000,-

Asi babylonská matematika.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Ta vcerejsi message - Stacilo, diky, znamenala - s timhle si jdete do pomlouvaciho auditka. Nazdar. Vecer to tady smazu. Respektujte auditko.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    JAMALORD: ad "Proč jsem neměl finanční jištění - sponzory?" - svýho času tady kolovala tabulka pro sponzory, co můžou mít za kolik, jelikož asi nikdo neměl zájem, tak se to nenápadně změnilo na tohle stanovisko
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Jo aha, za vse muzou haters.
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    JAMALORD: lolwut, vzdyt tam ma ZAPLACENO u spousty lidi, co tam ani nehrala..
    PTT
    PTT --- ---
    JAMALORD: uz tam chybi jen: Prist rok se uvidime na stejnem miste silnejsi a s lepsim lineupem PS: Bob Marley predbezne prislibil ucast a smlouvu nechce bo chlapske slovo :DD
    JAMALORD
    JAMALORD --- ---
    https://www.facebook.com/notes/michal-ludvig/highlander-festival-2016/1049564545113403

HIGHLANDER FESTIVAL 2016
    MICHAL LUDVIG·20. ČERVENEC 2016
    Pomalu uzrál čas na to, zrekapitulovat si festival Highlander a napsat veřejné prohlášení. Původně jsem to vůbec neměl v plánu a chtěl vše s dotyčnými a zůčasněnými vyřešit v klidu a soukromí (jak se ostatně děje). Bohužel se ale kolem festivalu a mé osoby vyrojilo dosti špekulací a tak nezbývá nic jiného, než odhalit karty a ukázat vám jak to celé bylo a je.

Omlouvám se všem lidem, kterým jsem zablokoval, vymazal nebo odstranil komentáře. Stejně tak i těm, kterým jsem to udělal osobně. Nebylo to z důvodu, že bych vás chtěl umlčet, ale proto, že jsem potřeboval klid a prostor na to, věci dát do pořádku. Ono se to dělá těžko, když každý váš pokus o nápravu někdo komentuje a shazuje ho. Odteď jste odblokovaní a můžete reagovat pokud cítíte potřebu. Nicméně interní věci bych rád řešil soukromě, jak normální člověk.

Prvně bych se vyjádřil k tomu, že jsem se na festivale napakoval, obelhal lidi a užívám si to teď na Jamajce. No není to pravda, a pokud tomu někdo věří, tak má asi hodně rád sci-fi. V příloze je kompletní finanční resumé a informace o tom, jaký byl pohyb peněz. Do akce jsem vrazil více jak 150 000,- ze svého a ještě mě +- 200 000,- zbývá zaplatit.

Další můj komentář je k tomu, že nekomunikuji a neřeším. Ano je to tak, přiznávám. Nekomunikuji s těmi, kteří s festivalem nemají co do činění a jen si na tom, že se nepovedl, chtějí přihřát polívčičku. A neřeším haterské provokace a výkřiky do tmy od lidí, kteří neví, jaká bije. Jinak samozřejmě vše řeším a komunikuji jak s umělci, artist, pomocníky, zvukaři, soundy i s majitelem.

Průběžně splácím veškeré své dluhy a nepřestanu, dokud je všechny nesplatím. A pokud mě někdo stalkuje a má mě jako svou misi (vy víte na koho to je), můžete si to průběžně ověřovat u umělců a subjektů. V příloze je vše zdokumentované a budu to průběžně doplňovat podle toho, jak budu vše splácet.

Nakonec bych chtěl ještě poděkovat všem, kteří se na festivale podíleli, pomáhali mi a samozřejmě všem, kteří na něj dorazili. I přes všechny ty zmiňované problémy, to byla celkem dobrá akce a kdo chtěl, ten si ji užil. Mohl bych jmenovat, ale je to zbytečné, vy víte !

TED PÁR STRUČNÝCH ODPOVĚDÍ NA NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY !

Proč byl festival jen do neděle?
    PROTOŽE V NEDĚLI, PO PRŮTRŽI MRAČEN A KALAMITĚ, NEBYLO TECHNICKY MOŽNÉ, ABY SE POKRAČOVALO. A DOBŘE JSME UDĚLALI, JELIKOŽ Z NEDĚLE NA PONDĚLÍ OPĚT PRŠELO A BYL BY TO PRŮSER.

Proč jsem v sobotu po půlnoci šel spát?
    PROTOŽE UŽ JSEM PO TŘECH DNECH A DVOU NOCÍCH BEZE SPÁNKU A PLNÝCH STRESU SOTVA STÁL NA NOHOU. NAVÍC NA KAŽDÉ STAGE JSEM MĚL STAGEMANAGERA A NIC URGENTNÍHO NEBYLO POTŘEBA ŘEŠIT, NIC CO BY NEPOČKALO DO RÁNA.

Proč se po areálu pohybovali lidi bez pásek?
    PROTOŽE TAM BYLO OD SOUND SYSTEMU, UMĚLCŮ A OD MAJITELE KEMPU +- 200 LIDÍ CO VSTUP NEPLATILI.

Proč na festivalu nebyli security?
    PROTOŽE SVOBODNĚ A SPOLEČNĚ. PROTOŽE NÁS TAM BYLO OD CREW VÍCE JAK 50 A PROTOŽE JSME NEKOMERČNÍ FESTIVAL BEZ PLOTŮ, SPONZORŮ A REKLAM.

Proč jsem neměl finanční jištění - sponzory?
    PROTOŽE JSEM CHTĚL UDĚLAT FESTIVAL JINAK. PRO LIDI. BEZ KOMERČNÍ MASÍRKY A PROFLÁKLÝCH STÁLE DOKOLA SE OPAKUJÍCÍCH INTERPRETŮ. NAVÍC UDĚLAL JSEM SI KALKULACI PODLE PŘEDEŠLÉHO ÚSPĚŠNÉHO ROČNÍKU A POČÍTAL S MINIMÁLNÍ NÁVŠTĚVNOSTÍ, JAKO BYLA MINULÝ ROK. KDYBY SE TAK STALO, FESTIVAL SE ZAPLATIL. BOHUŽEL PŘIŠLA SOTVA POLOVINA.

Proč jsem měl tak nízký vstup?
    ABY BYL FESTIVAL DOSTUPNÝ VŠEM. NÁKLADY NA FESTIVAL NEBYLY ZAS TAK VYSOKÉ (KDYŽ SE VEME V ÚVAHU, CO NABÍZEL) NAVÍC JSEM SI UDĚLAL KALKULACI PODLE MINULÉHO ROČNÍKU (KTERÝ BYL ÚSPĚSNÝ A BYLY NA NĚJ DOBRÉ REFERENCE), A NEPOČÍTAL, ŽE BY LETOS MOHLO DORAZIT MÉNĚ LIDÍ JAK LONI. S TÍM NEPOČÍTAL NIKDO – ANI NEJVĚTŠÍ PESIMISTA.

Proč nehrála hlavní stage
    JELIKOŽ TAM BYLY PROBLÉMY S PODIOVKOU. MĚLI JSME DOMLUVENÉ KOMPLET PODIUM I SE ZVUKEM A ZVUKAŘEM. BOHUŽEL FIRMA TO TÝDEN PŘED FESTIVALEM ZRUŠILA BEZ UDÁNÍ DŮVODU (STEJNĚ JAK NĚJACÍ DJS A KAPELY). NO A ZA TÝDEN, V TAK EXPONOVANÝ TERMÍN, JSME UŽ PROSTĚ NESEHNALI KOMPLET CAJK A ZVUKAŘE, KTERÝ BY TO KOMLET VYŘEŠIL A TAK JSME MUSELI JEDNOTIVÉ KOMPONENTY NAJMOUT ZVLÁŠT. DÍKY TOMU HLAVNÍ STAGE V PÁTEK HRÁLA TAK JAK HRÁLA A V SOBOTU NEHRÁLA VŮBEC. (INTERPRETY CO TECHNICKY MOHLI VYSTOUPIT JINDE, JSME PŘESUNULI NA JINOU STAGE)

Proč nějací interpreti, co byli anoncovaní, nepřijeli?
    PROTOŽE TO SAMI ODVOLALI - VĚTŠINA NA POSLEDNÍ CHVÍLI (SOUČÁST HATERS AGITACE), NEBO TO BYLA CELOU DOBU JEJICH TAKTIKA A POKUS JAK ME ZDISKREDITOVAT A OČERNIT. TY CO JSEM ODVOLAL PŘÍMO NA FESTIVALU, JSEM ODVOLAL Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ A NEBO POČASÍ. CO SE TÝČE A-CRAYE, ŠLO POUZE A JEN O NESCHOPNST MÉHO STAGEMANAGERA A VŠE SE VYŘEŠILO DÁVNO PŘED FESTIVALEM.

Proč festival dopadl tak jak dopadl?
    HLAVNĚ PROTO, ŽE JSEM SI VZAL VELKÉ SOUSTO A NEUVÁŽIL A NEDOMYSLEL, JAKÝ VLIV NA NÁVŠTĚVNOST A VŠE MŮŽOU MÍT NEPŘEJÍCÍ LIDÉ, HATERS A PODRAZÁCI.
    PROTOŽE JSEM SI DOMLUVIL A JISTÁ MÍSTA OBSADIL LIDMI, KTEŘÍ SICE MĚLI PŘED FESTIVALEM VELKÁ ÚSTA A PLNO ŘEČÍ, ALE NAKONEC NEODVEDLI SKORO ŽÁDNOU PRÁCI A NEBO JI ODVEDLI NAPROSTO MIZERNĚ. NEBUDU JE JMENOVAT ANI NA NĚ NSCHAZOVAL VINU, JE MOJE CHYBA ŽE JSME SI NENAJMUL KVALITNÍ A ZODPOVĚDNÉ POMOCNÍKY.
    PROTOŽE JSEM NEPODEPSAL SMLOUVU SE ZVUKAŘEM, KTERÝ MĚ MĚL ZVUČIT HLAVNÍ STAGE A SPOLÉHAL NA CHLAPSKÉ SLOVO.
    PROTOŽE PŘIŠLO MÁLO LIDÍ. STEJNĚ TAK TO BYLO S KAPELAMI A DJS.
    PROTOŽE NÁM NEPŘÁLO POČASÍ.
    PROTOŽE SI NĚKDO ŘEŠIL SOUKROMÉ PROBLÉMY A VZAL SI JAKO RUKOJMÍ CELÝ FESTIVAL A VÁS NÁVŠTĚVNÍKY.

★ LIVE MAIN STAGE ★
    HC / Ska / Hip Hop / Punk / Swing / Rock´n´Roll / Balkan
    *STEPPA STYLE (RUS) // PÁTEK - 06 000,- ZAPLACENO
    *JAHWALKER (GHA) // SOBOTA ZAPLACENO
    *SMACK // SOBOTA - 13 000,- ZAPLACENO
    *REST // PÁTEK - 10 000,- ZAPLACENO
    *IDEA // PÁTEK - 8 000,- ZAPLACENO
    *FATTE // PÁTEK - 8 000,- ZAPLACENO
    *DE FUCK TO live // PÁTEK - 10 000,- ZAPLACENO
    *MMM Crew live // PÁTEK - 1 000,- ZAPLACENO
    *LOVE EARTH // PÁTEK - 1 500,- ZAPLACENO
    *CAGI BEATBOX // PÁTEK - 2 000,- ZAPLACENO 500,-
    *FOLI // SOBOTA - 4 000,- ZAPLACENO
    *ORTODOXNÍ JIDÁŠ // PÁTEK - 00 500,- ZAPLACENO
    *CESAR CHUNK (PERU) // - 2 000,- ZAPLACENO 1 000,-
    *URAGGAN ANDREW & REGGAE ORTHODOX live // SOBOTA - 6 000,- NEDORAZILI PO DOMLUVĚ
    *DEZINFEKCE // SOBOTA - 3 000,- NEDORAZILI PO DOMLUVĚ
    *FISHFACE // SOBOTA - 02 000,- NEDORAZILI PO DOMLUVĚ
    *APORT SUPPORT // SOBOTA - 03 000,- NEDORAZILI PO DOMLUVĚ
    *ŽIŽKOV RAPRESENT // SOBOTA - 2 000,- NEDORAZILI PO DOMLUVĚ
    *TLUSTÉ BALETKY (SK) // SOBOTA - 2 000,- NEDORAZILI PO DOMLUVĚ
    *OREO // SOBOTA - 3 000,- NEDORAZILI BEZ UDÁNÍ DŮVODU
    *DIDGEROID live // SOBOTA - 1 000,- NEDORAZIL
    *FOUR FACE // SOBOTA - 04 000,- NEDORAZILI PO DOMLUVĚ
    *STRAIGHT live // PÁTEK - 03 000,- NEDORAZILI PO DOMLUVĚ
    *HARD TO BELIVE // SOBOTA - 03 000,- NEDORAZILI PO DOMLUVĚ
    *INTERNATIONAL BEATBOX BATTLE // 10 000,-
    *INTERNATIONAL FREESTYLE BATTLE // 10 000,-
    *EFEX (UK) // PÁTEK - 6 000,-
    *ROCKY LEON (USA) // SOBOTA - 17 000,-
    *MOJE DROGA // SOBOTA - 1 500,-
    ………………………………………………………..
    CELKEM // 144 000,-

★ PSY 2 ACID STAGE ★
    Psytrance / Acid / Minimal / Goa / Techno
    *TULPA (LOT) // - 3 500,-
    *PSYLATINO (POR) // - 2 000,-
    *PHANTOMLAB (NL) // - 3 500,-
    *PSY-ON (ESP) // - 4 000,-
    *POLZITIV (NL) // - 1 500,-
    *DAJ KTA (FR) // - 1 500,-
    *KROMAR (FR) // - 1 500,-
    *GHANDI // - 2 000,-
    *SONORITY MUSIC // - 1 500,-
    *MEJRA NSK // - 2 000,-
    *DJ KALANARMADA (NL) // - 2 000,-
    *DREAMING MODE live (NL) // - 2 000,-
    *I-ONE live (NL) // - 1 000,-
    *DJ DAVID FORMI // - 3 000,-
    *DJ TWIN // - 1 500,-
    *MCJ BASSBARAS // - 1 000,-
    *YNKY live // - 500,-
    *KUNA // - 500,-
    *DJ ZIGGY // - 500,-
    ………………………………………………………..
    CELKEM // 35 000,-
    ZAPLACENO // 25 000,-

★ TEKNO 2 CORE STAGE ★
    Tekno / Hardtek / Raggatek / Tribe / HardCore
    *K-PLAN live (FR) // PÁTEK - 3 000,- ZAPLACENO 2 000,-
    *E COLI live (UK) // - 3 000,- ZAPLACENO
    *PITCH live (IT) // - 6 000,- NEDORAZIL OTEC V NEMOCNICI
    *TANUKICHI live (JAP) // - 3 000,- NEDORAZIL KULI POČASÍ
    *ANTICEPTIK live (FR) // - 3 000,- NEDORAZIL KULI POČASÍ
    *FLYP FERMENTOR live // - 1000,- NEDORAZIL KULI POČASÍ
    *DR. LOONEY live (FR) // - 3 000,- NEDORAZIL KULI POČASÍ
    *BRAINDREAD live (UK) // - 3 000,-
    *FREAKY TEKNO BOYZ live (IT) // - 2 000,-
    ………………………………………………………..
    CELKEM // 28 000,-

★ DRUM 2 BASS STAGE ★
    Dnb / Neuro / Crosbreed / Jump-up / Liquid
    *FREEZE (DE) // - 6 000,- ZAPLACENO
    *MAHZA (ESP) // - 3 000,- ZAPLACENO
    *BΔSΞMΞNT CREW (SK) // PÁTEK - 6 000,- ZAPLACENO
    *JULA (UK) // - 2 000,- ZAPLACENO
    *CHMOND (UK) // - 500,- ZAPLACENO
    *PELISH + SHAKER // - 500,- VYŘEŠENO
    *DJ DJEEZZY // - 1 500,- NEDORAZIL ALE OMLUVIL SE
    *HOUBAS // - 500,- NEDORAZIL BEZ UDÁNÍ DŮVODU
    ………………………………………………………..
    CELKEM // 20 000,-

★ RAGGA 2 JUNGLE STAGE ★
    Reggae / Dancehall / Moombah / Bass
    *URBAN ROBOT live // PÁTEK - 6 000,- ZAPLACENO
    *EL GADZE (POR) // - 6 000,- ZAPLACENO
    *FOKUS (SRB) // SOBOTA// - 3 000,- VYŘEŠENO
    *LE PETIT NICOLAS // - 1 500,- ZAPLACENO
    *WENCA + BRUNO // - 1 000,- VYŘEŠENO
    *COLECTIV live // - 5 000,- ZAPLACENO
    *AFARASTAFA live // - 4 000,- ZAPLACENO 500,-
    *JAHWAWAH (JAM) live // - 2 000,- VYŘEŠENO
    *SELECTA MAD KRIIISKA // - 1 000,- ZAPLACENO 500,-
    *LADIA RASTA + FLINT // - 1 000,- VYŘEŠENO
    *NTO WEEDMAN // - 500,- NEDORAZIL BEZ UDÁNÍ DŮVODU
    *UŠIS // - 500,- NEDORAZIL BEZ UDÁNÍ DŮVODU
    *SHAMANITOO // - 500,- NEDORAZIL BEZ UDÁNÍ DŮVODU
    *NEXEN // - 1 000,-
    *SWAMP SAFARI // - 3 000,-
    *MESSENJAH live // - 6 000,-
    *GREGORY G.RAS (HU) live // SOBOTA - 5 000,-
    *PROGRASS (SK) // SOBOTA - 5 000,-
    ………………………………………………………..
    CELKEM // 52 000,-

★ OSTATNÍ ★
    MYSTIC // 4 000,- ZAPLACENO
    SETY + STANY A ZÁBRANY // 15 000,- ZAPLACENO
    FIRESHOWS //04 000,- ZAPLACENO
    PÁSKY NA RUCE A TISK DOKUMENTŮ // 07 000,- ZAPLACENO
    VIDEOMOVIES DJ TOD + CD PLAYERS // 10 000,- ZAPLACENO
    VÝLEP RENGL // 09 000,- ZAPLACENO
    TISK PLAKATŮ // 08 000,- ZAPLACENO
    DOPRAVA A POŠTOVNÉ A LEPIČI // 12 000,- ZAPLACENO
    LÍSTKY, VSTUPENKY, POŠTOVNÉ // 02 000,- ZAPLACENO
    LETENKY STEPPA STYLE // 06 000,- ZAPLACENO
    NOVÉ LOGO // 03 000,- ZAPLACENO
    TISK PROGRAMU A LINEUPU // 02 000,- ZAPLACENO
    VÝDAJE ZA BENZÍN, DOPRAVA, ATD // 08 000,- ZAPLACENO
    ODZNAKY, SAMOLEPKY, TRIČKA, MERCH // 20 000,- ZAPLACENO
    ATD.REZZET + ACID KOMIX // 7 000,- ZAPLACENO 5 000,-
    MASSA // 8 000,- ZAPLACENO 2 000,-
    HLAVNÍ STAGE // 35 000,- ZAPLACENO 10 000,-
    EXVIP + KOSTKA // 18 000,- ZAPLACENO 5 000,-
    STAGE MANAGEŘI + VSTUPAŘI // 10 000,- ZAPLACENO 4 000,-
    ART STAGE + PODIOVKA - ANIS // 20 000,-
    NÁJEM A ELEKTRIKA // 35 000,-
    SQUADRON // 1 000,-
    KMK SOUND // 3 000,-
    UNFORMATED // 3 000,-
    DETONATION // 4 000,-
    ESSO // 4 000,-
    PROJEKCE // 4 000,-
    ………………………………………………………
    CELKEM // 262 000,-

CELKEM // 508 000,- (144 + 35 + 28 + 20 + 52 + 262)
    ----------------------------------------------------------------------
    VYBRALO SE // 114 500,- (PÁTEK 98 000,- + SOBOTA 16 500,-)
    PŘEDPRODEJ // 34 500,- (114 LÍSTKŮ)
    CELKEM // 149 000,-
    MOJE INVESTICE // 157 000,-
    ----------------------------------------
    ZBÝVÁ ZAPLATIT // 202 000,-
    ONDRAASOVKA
    ONDRAASOVKA --- ---
    LION: k Messenjahovi - jsem přesvědčenej o tom, že ten, kdo hlásá 'mír a lásku' a odkazuje se na spravedlnost a čistý svědomí, by si měl držet morální standardy, který tomu odpovídaj.
    a takovýmu člověku budu jejich porušování a překrucování tolerovat mnohem míň, než nějakýmu joudovi, kterýmu je všechno jedno.
    nevím, možná to je fakt hejt jak píšeš. já to ale spíš vnímám jako vymezení se proti do očí bijícímu pokrytectví.
    (Boldrikovi tu v poslední době nikdo podporu Jahridera nevyčítal,jestli si dobře pamatuju, tak už ho do toho prosímtě netahej..)

DUB: Kutík jako fanoušek Messenjaha? zábavná představa.)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    prostě jirka džahy sámoška
    DUB
    DUB --- ---
    LION: me z toho screenu vypliva ze uz i samotny fanousci "Jirky" ho upozornujou na to s jakym zmrdem leze na podium :)

30.6. psal o Riderovi ze ten clovek by nemel uz nikdy nic poradat. ted s nim bude vystupovat, kdyz spousta lidi pred Highlanderem rusilo hrani a vyplouvala spina na Jahridera tak "Jirka" to vyresil tak ze ubalil brko a natocil videjko o totalni pohode kterou zazijes jen na Highlanderu, coz byl asi nejvetsi dosavadni ojeb ze strany Ridera. dva tejdny na to a "Jirka" s reditelem festivalu budou delat predskokany Kabat revivalu, o kterym Boldrik tvrdi ze takovy hrani by zadnej reggae dj neodmitnul. za chvili je podzim, cas Sklizne, todle je asi jen takovej warm up, ale dobry pokracujte, to fakt nevymyslis co se to deje o dum dal lol
    LION
    LION --- ---
    tohle už dává trochu smysl?

Neřešil bych vůbec, jestli je to reggae problém. Tak zrovna MessenJah ho neposlal rovnou do háje, je to jeho osobní postoj, co je to zas tady za řeči "velmi destruktivní dopad".:) Boldrik si tady zapsal, no, zamotal se, jako už tolikrát na internetech. Nepoučitelnej. Ale, že by supportoval Jahridera nebo ho omlouval? On mu hraní na highlanderu zrušil. A i kdyby ne, co to vypovídá o všech ostatní? Lidi, prosimvás, zas z toho nedělejte davovou psychózu. Tenhle se kamarádí s tim, kdo nehejtuje Jahridera! Kdo nehejtuje s náma, hejtuje proti nám. Legrace.
    A samozřejmě nic proti vašemu hudebnímu vkusu, přeju vám ho, jenom to nebylo úplně on topic.

Mír:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam