• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ANDY_WARHOL: celkem nic, jen male rypnuti do jiste kultury...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    VYHULENY_UFO: marne premyslim, co tim myslis....
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ANDY_WARHOL: jj. neni nad to umet elegantne utect z psajtrencove party...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    INK_FLO: chapu, ja se tomu vetsinou smeju, ale v tomto pripade to proste beru jako kultrurni rozdily a snazim se nad to povznest.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    ok...já jsem na tyhle ultrapřísný rytmus klony alergickej
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    INK_FLO: me to zas tak hrozny neprijde (kdyz pominu jiste kulturni rozdily, protoze sem samozrejme nekde jinde), ale je to proste vyjadreni cloveka, co tam mel vystupovat a naprosto jasne popsany proc nemohl vystoupit a coi bylo spatne i kdyz se na nej lidi tesili. To ze to podava timhle "hustym" zpusobem na obsahu sdeleni nic nemeni. je to proste jejich styl.
    predstav si to opacne, kdyby tam mel hrat treba ejcka a pak by ve svy uv mikine vysvetloval co se stalo, tak by mu zas lidi na tyhle vlne nejspis rekli, ze je to je nejakej sampon :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PAYAMAN: koukam, furt prepropadava ty preprcy z pneumatik... :D
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    JAH_N_BASS: aneb když se do nesympatickýho kokota začne (proč vůbec?) obouvat ještě větší nesympatickej kokot už od pohledu....btw. proč mají všichni tihle vesničtí gangstové dikci jako Rytmus?
    JAH_N_BASS
    JAH_N_BASS --- ---
    Vyjádření k HIGHLANDER 2016
    https://www.youtube.com/watch?v=9wCkcsNqByI

PAYAMAN: Už je tam jen Dirty.G
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    PAYAMAN: ono to jeste neskoncilo? :D
    SEN_
    SEN_ --- ---
    PAYAMAN: lidi co si myslej, ze za tuhle cenu koupej kvalitni auto genetiku, musej bejt uplne demetni. skoro by se az chtelo rict - dobre jim tak .)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    SOLDIK: ve zkratce:

STÁT TO JSEM JÁ!

Jahrider
    L4MA
    L4MA --- ---
    SOLDIK: ve zkratce "bun da babylon". :)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    PAYAMAN: moc dlouhy, o co jde?
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    Michal Ludvig s uživatelem Jiří MessenJah a dalšími (2).
    5 hod · Havlíčkův Brod, Kraj Vysočina ·
    to je doufám nějakej joke (hoax) !!!

Slavit venku po desáté večer už nepůjde bez vyhlášky
    Rodinné zahradní oslavy i kulturní a další venkovní společenské akce budou muset od letošního října končit vždy ve 22 hodin.
    NOVINKY.CZ

Napište komentář...
    Vybrat soubor
    PampEliška Pampí
    PampEliška Pampí Hmmm... bydlime v Liberci na Starym meste... rika se tady tomu snob strasse a presto mame primo naproti vile vypr*anou diskoteku ( diskanty fakt nenavidim a z ty hudby bych se sla zastrelit).. nicmene tahle piskotarna je streda, patek a sobota,, pak pr...Zobrazit více
    To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 19 min
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig ok tak to zakazou a prenese se to do undegroundu. bordel ale zustane, jen bude jinde. lidi se proste chtejí bavit, chtejí si oddechnout od skoly, prace, manzelky, manzela, atd. já bych udelal ve mestech to samy jako je treba v Ostravě Stodolní a bylo by. každej by byl spokojenej. ale to by musela být vůle.. průmyslové čtvrti a zony jsou, tak proč by nešli kulturní, žejo...
    To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 13 min · Upraveno
    JU LI
    JU LI zatim to nevypadá...všude to koluje...co na to říct..ustavní soud nejdřív vydá rozhodnutí, že hudba není hluk na soukromém pozemku, následně potom stvoří tohle..fuck
    To se mi líbí · Odpovědět · 2 · 5 hod
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig jen jestli to nebyl záměr :)
    To se mi líbí · Odpovědět · 5 hod
    JU LI
    JU LI ani bych se nedivil..divná doba..
    To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 5 hod

Lannisterskej Zmetek
    Lannisterskej Zmetek Z dotací od EU mizej statisíce. Agrofert pomalu ale jistě buduje monopol. Ministerstvo Financí má pravomoc na to rozhodovat o legalitě stránek (navzdory tomu že ÚOOZ má speciální sekci pro kyberkriminalitu). Policie už několik měsíců vlastně nemá jisto...Zobrazit více
    To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 4 hod
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig veřejně se řeší pouze a jen to, co odpoutá pozornost od těch hlavních roblémů- strategie co funguje, né asi. lidi jsou strašně easy. dej jim žvanec, práci a střechu nad hlavou a nechaj si líbit skoro vše....
    To se mi líbí · Odpovědět · 3 hod
    Lannisterskej Zmetek
    Lannisterskej Zmetek Jojo, v osmadevadesátym se změnil systém...nezměnili se lidi. :D
    To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 3 hod
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig tak princip moci je nezávislý na politických směrech, náboženstvích, atd. naopak princip moci z tohoto těží a politika a náboženství je jen nástrojem...

Vlaďka Paurová
    Vlaďka Paurová ne, je to myšleno vážně...a co jako? ne každej chce poslouchat v 11 večer ožralecký bláboly a "zpěv"... pokud chceš akci po 10 večer, nahlaš si ji... :-)
    To se mi líbí · Odpovědět · 1 hod
    Zobrazit 8 dalších odpovědí
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig jsou potřeba, jelikož tady jse o svobodu lidí a na tu já jsem háklivej ! :) jinak ohled na sousedy a domorodce ? však jim z toho jdou peníze z poplatků, daní, atd. kulturní akce jsou přínosem pro města a podnikatele. akce jsou preventivní činností proti kriminalitě a dalším věcem atd. těch výhod je nepřeberně víc v kontrastu s tím že si někdo stěžuje. navíc zábava, kultura a seberealizace je v podstatě jediný možný vyžití, pokud nechceš zapadnout do mainstremu a diktátu babylonu. a oni nám to chtějí vzít a usurbovat si právo rozhodovat. ať ho nechaj městům a obcím. na jejich pozemcích se ty akce konají, ne na pozemku státu. Stát nemá právo diktovat v tomhle směru. Celej ten návrh je špatně !
    To se mi líbí · Odpovědět · 43 min
    Vlaďka Paurová
    Vlaďka Paurová vesnice a okresy sou majetkem státu vlastně.. ne pozemkově, ale ohledně zákonů ano..a o plánovaných akcích sem nepsala..ty já beru, ale nějaký oslavy a grilovačky se daj krotit..a plánovaných akcí se to netýká
    To se mi líbí · Odpovědět · 40 min
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig ne stát nemá co vlastnit, my sme stát, takže to je náš majetek. právě že teď už nepujde plánovat, nic. bude to strašně zdlouhavé a byrokratické. jediný kdo na tom vydělá jsou velké akce, komerční akce atd, těm půjdou an ruku, obyčejnejm lidem ne. takže je to zákon pro ty co maj kontakty a tahaj za šnůrky. pořád si myslíš že je dobrej a spravedlivej ?
    To se mi líbí · Odpovědět · 31 min
    Vlaďka Paurová
    Vlaďka Paurová tohle si ale potom budou řídit obce.. starosta obce bude rozhodovat o plánovaných akcích...takže je tp tak, jak si chtěl... budem si to víceméně řidit my
    To se mi líbí · Odpovědět · 29 min
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig práv že nebudou, to přávo jim chtějí touhle vyhláškou vzít...

Napište odpověď...
    Vybrat soubor
    Bihury Harri Mafataki
    Bihury Harri Mafataki ............je to v kunde!!!!!!!!!!!!! taky jsem to cetl. masakr. zasrany vnitro!
    To se mi líbí · Odpovědět · 5 hod
    Zobrazit 4 další odpovědi
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig Cihláček Pavel já pro lidi mám taky pochopení. většinou ho ale nemají oni pro nás. prostě párkrát za rok s ehluk dá vydržel a kor pokud jde o hluk z kulturních akcí. však ty se dělaj proto, aby nám z toho babylonu a systemu nejeblo. ne každý totiž za kulturu považje TV Hovna a další smutný náhražky...
    To se mi líbí · Odpovědět · 22 min
    PampEliška Pampí
    PampEliška Pampí P.S. ted mame druhy ditko (10 tejdnu) a je to fakt drsny... a na dvur jsme si museli nainstalovat kameru. A kdyz nedavno manza zaparkoval kouskem auta na chodniku, hned dostal pokutu...
    To se mi líbí · Odpovědět · 16 min
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig chápu a cítím s tbou. diskotéky jsou největší zlo. z těch opravdu bordej je. navíc to není kultura. ale bohapustý chlastaní a fetovaní. tam lidi nechoděj kuli hudbě žejo. ale balit se navzájem, vožírat tlamy a dělat bordel..
    To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 15 min
    Aridžina Badman
    Aridžina Badman Tak co viď, mám velikou zahradu, až k plotu nevidím jestli tam jsou benga, dovnitř nemůžou tak co jako udělaj Ve správnim řízení ti můžou dát pokutu jen když se to prokáže, ale týpek z hygieny co je oprávněnej změřit hluk je kámoš a o víkendu a v no...Zobrazit více
    To se mi líbí · Odpovědět · 53 min · Upraveno
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig teď tam ty benga budou moci naběhnout hele právě :( ale možnost číslo 2 je ok
    To se mi líbí · Odpovědět · 47 min
    Zobrazit další odpovědi
    Daniel Žemba
    Daniel Žemba No už vidím ty vole kde zeberou tolik policajtů aby to všechno uhlídali, stejně jim na to každej z vysoka sere (y)
    Zobrazit 4 další odpovědi
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig vládě jsou tyhle lidi u píče. ale bonzaky ma rada, o tom zadna :) jinak velkejch koncertu, festivalu a hudebnich monopolu s eto nedotkne. naopak, ubyde jim konkurence.
    To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 2 hod
    PampEliška Pampí
    PampEliška Pampí Spis jsem chtela poukazat na to ze my s nasi kulturou jsme pro stat vyvrhel...ale pokud jde o piskoteky kde se perou prachy tak se klicka najde...
    To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 13 min
    Michaela Beranová
    Michaela Beranová Bohužel je to pravda... Vracíme se o třicet let zpátky..:-/
    To se mi líbí · Odpovědět · 2 · 4 hod
    Nikola Makolliová
    Nikola Makolliová Ať žije svoboda!!
    JU LI
    JU LI pokémoni prej už nebudou v říjnu in, poletí hra "udej svého souseda.." :-(
    To se mi líbí · Odpovědět · 3 · 5 hod
    Tha Sirius Sun
    Tha Sirius Sun Novinky cz nejsou hoax
    To se mi líbí · Odpovědět · 4 hod
    Ondřej Houska Med
    Ondřej Houska Med Bohužel. Toto je pravda :(
    To se mi líbí · Odpovědět · 1 hod
    Michal Wod'ár
    Michal Wod'ár Vyhažme ty mrdky z oken
    L4MA
    L4MA --- ---
    PAYAMAN: treba hvezdnej headliner odmitl vystupovat s mistrama jahim a safym. :)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    L4MA: tvl tak to zmizelo...bylo tam Eau de jungle a mc Šafy

pozn.. bude nakonec čisté DNB bez MCs....
    ‪#‎pure‬ ‪#‎dnb‬ ‪#‎nomcs‬ ‪#‎jumpup‬

asi nyx opet zasahl:))
    L4MA
    L4MA --- ---
    PAYAMAN: vidim jen:

Djs:
    VOLUME PLUS (Let It Roll)
    V-TEC (Monkey Boom)
    APHX (Audio Pandora)
    BIZZARE (Audio Pandora)
    LAVAGIO (Audio Pandora)
    CODE.K (Space Holidays)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    L4MA: nevim jestli to nejak pořádá, ale je napsany v lineup(Eau de jungle)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam