• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PAYAMAN: hosi zrejme nesnesou, ze sou ve stejnym druzstvu z namachrovanym typem, tak se musi proti nemu vymezit, ja je chapu :) ego je svine
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    řešte Rajdu, ne nějakeho cápka, co si postěžoval na yt
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    EJCZKA: ano styl je arogantni, ale obsahove se mylis. asi si to nevidel dokonce, ale duvod proc nehral nebylo to ze tam mel jahrider bedny z pokojicku (a navic to kritizoval z hlediska toho, ze nejaky jiny umelec na tom musel hrat a presto to dal), ale to ze je schoval a zavrel stage kvuli desti.promin ale kdyz bych nekde hral a nekdo zavrel stage, tak bych si taky stezoval.... a zvuk kritizuje snad kazdej, kdo ma usi, na psysku se o tom vedou dost sahodlouhy debaty dycky.
    _PLWI_
    _PLWI_ --- ---
    GUMIDEK30: ..ono zalezi na tom jak casto to delas jestli denne, tak rozhodne neni problem neusnout a nejsit...
    EJCZKA
    EJCZKA --- ---
    ANDY_WARHOL: souhlasim s Ink Floem. Pominu to, ze mi na tomhle prisnym "Rytmus" stylu vyjadrovani vadi vizualni duraz na materialni&macho stranku vnimani sveta. Osobne bych volil vyjadreni civilnejsi a bez afektu. Prijde i mi nestastny duvod slabyho soundu/bedynek, na kterem mely vystoupit urcite hvezdy. Tohle si ma vystupujici zjistit/domluvit zavazne s organizatorem predem a ne to pak na miste stavit do roviny, ze urcita stage je pod jeho uroven. A rozhodne bych se vyvaroval arogantnimu a preziravymu tonu, kterym se borec prezentuje... ne nepodobne tomu jako sam mistr jah. /idealni prezentace: zkroucene sedici v kosili a kourici cigo na zahradce kavarny Liberal behem Zazit mesto jinak :o)/
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    JAH_N_BASS: kdyby si dal čáru tak neusne ne ? :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ANDY_WARHOL: celkem nic, jen male rypnuti do jiste kultury...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    VYHULENY_UFO: marne premyslim, co tim myslis....
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ANDY_WARHOL: jj. neni nad to umet elegantne utect z psajtrencove party...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    INK_FLO: chapu, ja se tomu vetsinou smeju, ale v tomto pripade to proste beru jako kultrurni rozdily a snazim se nad to povznest.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    ok...já jsem na tyhle ultrapřísný rytmus klony alergickej
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    INK_FLO: me to zas tak hrozny neprijde (kdyz pominu jiste kulturni rozdily, protoze sem samozrejme nekde jinde), ale je to proste vyjadreni cloveka, co tam mel vystupovat a naprosto jasne popsany proc nemohl vystoupit a coi bylo spatne i kdyz se na nej lidi tesili. To ze to podava timhle "hustym" zpusobem na obsahu sdeleni nic nemeni. je to proste jejich styl.
    predstav si to opacne, kdyby tam mel hrat treba ejcka a pak by ve svy uv mikine vysvetloval co se stalo, tak by mu zas lidi na tyhle vlne nejspis rekli, ze je to je nejakej sampon :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PAYAMAN: koukam, furt prepropadava ty preprcy z pneumatik... :D
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    JAH_N_BASS: aneb když se do nesympatickýho kokota začne (proč vůbec?) obouvat ještě větší nesympatickej kokot už od pohledu....btw. proč mají všichni tihle vesničtí gangstové dikci jako Rytmus?
    JAH_N_BASS
    JAH_N_BASS --- ---
    Vyjádření k HIGHLANDER 2016
    https://www.youtube.com/watch?v=9wCkcsNqByI

PAYAMAN: Už je tam jen Dirty.G
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    PAYAMAN: ono to jeste neskoncilo? :D
    SEN_
    SEN_ --- ---
    PAYAMAN: lidi co si myslej, ze za tuhle cenu koupej kvalitni auto genetiku, musej bejt uplne demetni. skoro by se az chtelo rict - dobre jim tak .)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    SOLDIK: ve zkratce:

STÁT TO JSEM JÁ!

Jahrider
    L4MA
    L4MA --- ---
    SOLDIK: ve zkratce "bun da babylon". :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam