• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    DUB: seems legit))

MessenJah - Naděje Je
    http://www.youtube.com/watch?v=p1GFSTee0mQ
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    DUB: Dalsi fakt je, ze se jeho osobou jah zastituje a ujistuje ze vse je hejt.
    DUB
    DUB --- ---
    na Damianovi sem potkal Messenjaha tak sem za nim hned sel, zeptal sem se kde ma jahridera a rekl mu ze 90procent lidi pred akci upozornovalo ze highlander bude obloz, protoze to porada nejvetsi zmrd na scene a ze on nahral pred akci pozvanku kde zhulenej zve lidi na nejpohodovejsi festak. tak sem se ptal jestli se necejti jak zmrd kdyz takle oklamal lidi, odpovedel ze nemohl vedet jak to dopadne.
    na otazku ze existuje diskuze mapujici ojeby jahridera s X zkusenostma ruznejch lidi, tak proc s nim furt spolupracuje odpovedel ze s nim nikdy problem nemel, tak sem mu rek ze to mi prijde dost slabej argument, jak kdyby kseftoval s nakym typem, kterej okrada jeho kamose, tak s nim bude kseftovat dal dokud nebude okradat primo jeho.
    rozhovor ukoncil konstatovanim ze se prisel s holkou bavit na koncert a ne resit jahridera.
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    tech dvěstě euráčů dávno prohulil:)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Takhle se psychopati presne chovaj. Oni tomu divadýlku fakt verej ;-)
    YORICK
    YORICK --- ---
    PAYAMAN: kurva, ten Rajda je střelec. Sám obložmásta a tu komentuje cizí oblože a radí. To se jen tak nevidí....
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    PAYAMAN: Pan je sbehlej :D
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    ale tohle pobavilo nejvíc:))

Michal Ludvig Johny Coachee v tom případě potřebuješ svědky. prokázat že ti někdo něco ukradl, nebo dluží není tak easy hele. maily nestačí. to je nepřímej důkaz...
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    Prosím o pečlivé přečtení všech co dělají akce nebo jinak se angažují v hudbě!!! MC Rida Radar i když dělá fajn hudbu nedoporučuju ho bookovat ani jinak zamlouvat to co se stalo nám je masakr!!!!Rida si vzal zálohu 200 eur na koncert pul roku dopředu,( koncert měl byt I s fremenom) ok není problem tak jsme mu je poslali 3 dny před koncertem řekl že to za ty peníze co jsme se domluvili není možné udělat že dojede sám I když jsme byli pul roku domluveni jinak, to jsme nechtěli a domluvili jsme se na tom že nám pošle zálohu zpět,nejdřìv do konce měsíce pak to prodloužil do konce prázdnin.Dnes když sem mu psal o peníze tak už mi napsal že nám nic vracet nemusí že se o tom bavil s právnikem a že záloha je nevratná.Takže sakum prdum Rida Radar nezvedl prdel ze sedačky a přišel si od nás na 200 eur které nehodlá vrátit kdyby mi někdo nevěřil mam celý náš rozhovor na fcb chatu neni problém přeposlat.Jenom pozor na tohoto artist!!!
    To se mi líbíZobrazit další reakceKomentářSdílet
    1212
    Komentáře
    Mates Kysel
    Mates Kysel On mu to nevrátil ?...
    To se mi líbí · Odpovědět · 29 srpen v 18:30
    Mohamed Lee
    Mohamed Lee Ne a ani nevrati
    To se mi líbí · Odpovědět · 29 srpen v 18:42

Napište odpověď...
    Vybrat soubor
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig Mc Rida Radar je rozmazlené děcko, co má moc rádo peníza a swag. tohle mě k němu sedí jak poklice na hrnec...
    To se mi líbí · Odpovědět · 2 · 29 srpen v 18:33
    Johny Coachee
    Johny Coachee Vždyť šmeli s tím právníkem. Za prvý ho ten feťák nemá, za druhy tohle je normalni obycejna krádež zadna nevratna zaloha co to zkousi idiot blbej a nad 5000 dokonce takže to je snad i na slovensku trestný čin :D Dej mu týden ultimatum na zaplacení jinak to půjde klidne několik let soudně a nakonec zaplatí celou tuhle mezinárodní tahanici ze svyho i s pokutou
    To se mi líbí · Odpovědět · 7 · 29 srpen v 18:48
    Marek Gross
    Marek Gross 200x26,9=nad pět tácků :)
    To se mi líbí · Odpovědět · 29 srpen v 19:29
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig pokud nemaj podepsanou smlouvu a jen potvrzení na mailech, nebo fb, tak to může dopadnout jakkoli...
    To se mi líbí · Odpovědět · 29 srpen v 19:31
    Zobrazit další odpovědi

Napište odpověď...
    Vybrat soubor
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig :D něco pro zasmání : https://www.facebook.com/436627999840025/videos/621382548031235/
    „●RIDA RADAR BURGER●“
    04:22
    14.620 zhlédnutí
    Kramáre Burgers Fresh & Hot v místě Kramáre Burgers Fresh & Hot.Dát stránce To se mi líbí
    17 červenec · Bratislava, Bratislavský kraj, Slovensko ·
    ●RIDA RADAR BURGER●

To se mi líbí · Odpovědět · 29 srpen v 21:04
    Jitka Hegedušová
    Jitka Hegedušová
    To se mi líbí · Odpovědět · 29 srpen v 21:20
    Colectiv Leon
    Colectiv Leon Chápu ale tohle je přeci mimo mě..to si musíte domluvit spolu,nejsem soudce ani nemohu nějak pomoct,to že se potkáme na stagi...a rádi..za to se omlouvat určitě nebudu..mě nic neudělal.určitě se ho na to zeptám osobně a mrzí mě že jste v takový rozepři.ale tuhle debatu s s timhle rádobyrádcem opouštím ..HOWGH
    To se mi líbí · Odpovědět · 2 · 29 srpen v 21:23
    Mohamed Lee
    Mohamed Lee Samozřejmě že po tobě nechci aby si to nějak řešil jen to bylo takové informativní ;)
    To se mi líbí · Odpovědět · 29 srpen v 21:35
    Michal Ludvig
    Michal Ludvig podívej se na mou prdel Mišo, taky mě posdíleli a okomentovali všude možně. a to dokonce i lidi, co je ani neznám. to Mohamed Lee se stal obětí osobně a označil podle mě lidi proto, aby se o těchto praktikách vědělo, ne proto aby to za něj ty lidi které označil řešili....
    To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 29 srpen v 21:42

Napište odpověď...
    Vybrat soubor
    Rudolf Dreiecker
    Rudolf Dreiecker Co bys chtěl od takový smažky
    To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 29 srpen v 22:13
    Michal Stehlík
    Michal Stehlík rege pičo!
    To se mi líbí · Odpovědět · 4 · 29 srpen v 22:25
    Petra Minni Kratochvilova
    Petra Minni Kratochvilova No jo takhle to dopadá stéká namachrovanejma kokotama co si čuchnou ke slávě ... Zmrdi !
    To se mi líbí · Odpovědět · 2 · Včera v 7:57
    Petra Minni Kratochvilova
    Petra Minni Kratochvilova Mohamed Lee nápis to někam at o tom zmrdovi ví hodně lidi aby si ho už nikdo nepozval ...
    To se mi líbí · Odpovědět · Včera v 8:00

DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    Musí se nechat ze v tomhle je fakt borec :D
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    PAYAMAN: opět vše potichoučku smazáno....
    LOGO
    LOGO --- ---
    takže už se otřepal a jede dál. Je to rebel..
    L4MA
    L4MA --- ---
    PAYAMAN: hmmm akai, tak v tom pripade je to must see.. :)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    PAYAMAN: rajda má zjevně nového zoufalce:)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    PAYAMAN: Michal Nekvapil
    3 hod · Havlíčkův Brod, Kraj Vysočina ·
    Již zítra, tedy tuto sobotu Zdeněk Ernst-zdert vs. Michal Ludvig naloží v Hobé Music Hall nekopromisní nakládačku a rozloží Pardubice na cimprcampr Těš se na nekompromisní drumtekovej/hc live nářez bejbee !
    Prostě nadupaná ableton + akai + turntables live show - see ya
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    kdo shání Rajdu má zítra možnost
    https://www.facebook.com/events/1094145437334999/
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    ‎Cesar Chunk Cordova‎ pro Viktor Hollmann
    1 hod · Stockholm, Švédsko ·
    false person., talk about unity, and cheat your people, talk about weed but you dont understand their spirit... Slow false man
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    INK_FLO: lsd lsd lsd lsd lsd lsd to te nauci chapat kulturni rozdily
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    INK_FLO: tak bud tu de o formu nebo o obsah, tolerovat dotycnyho nemusis, ale to ze ti prijde jako kokot sem imho nepatri. pokud ma co rict k tematu, coz imho ma. milovat ho nemusis :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    NOIK: uz si byl u doktora ? fakt by si s tou obsesi ze me mel neco delat, nez te to znici
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam