Prosím o pečlivé přečtení všech co dělají akce nebo jinak se angažují v hudbě!!! MC Rida Radar i když dělá fajn hudbu nedoporučuju ho bookovat ani jinak zamlouvat to co se stalo nám je masakr!!!!Rida si vzal zálohu 200 eur na koncert pul roku dopředu,( koncert měl byt I s fremenom) ok není problem tak jsme mu je poslali 3 dny před koncertem řekl že to za ty peníze co jsme se domluvili není možné udělat že dojede sám I když jsme byli pul roku domluveni jinak, to jsme nechtěli a domluvili jsme se na tom že nám pošle zálohu zpět,nejdřìv do konce měsíce pak to prodloužil do konce prázdnin.Dnes když sem mu psal o peníze tak už mi napsal že nám nic vracet nemusí že se o tom bavil s právnikem a že záloha je nevratná.Takže sakum prdum Rida Radar nezvedl prdel ze sedačky a přišel si od nás na 200 eur které nehodlá vrátit kdyby mi někdo nevěřil mam celý náš rozhovor na fcb chatu neni problém přeposlat.Jenom pozor na tohoto artist!!!
To se mi líbíZobrazit další reakceKomentářSdílet
1212
Komentáře
Mates Kysel
Mates Kysel On mu to nevrátil ?...
To se mi líbí · Odpovědět · 29 srpen v 18:30
Mohamed Lee
Mohamed Lee Ne a ani nevrati
To se mi líbí · Odpovědět · 29 srpen v 18:42
Napište odpověď...
Vybrat soubor
Michal Ludvig
Michal Ludvig Mc Rida Radar je rozmazlené děcko, co má moc rádo peníza a swag. tohle mě k němu sedí jak poklice na hrnec...
To se mi líbí · Odpovědět · 2 · 29 srpen v 18:33
Johny Coachee
Johny Coachee Vždyť šmeli s tím právníkem. Za prvý ho ten feťák nemá, za druhy tohle je normalni obycejna krádež zadna nevratna zaloha co to zkousi idiot blbej a nad 5000 dokonce takže to je snad i na slovensku trestný čin :D Dej mu týden ultimatum na zaplacení jinak to půjde klidne několik let soudně a nakonec zaplatí celou tuhle mezinárodní tahanici ze svyho i s pokutou
To se mi líbí · Odpovědět · 7 · 29 srpen v 18:48
Marek Gross
Marek Gross 200x26,9=nad pět tácků :)
To se mi líbí · Odpovědět · 29 srpen v 19:29
Michal Ludvig
Michal Ludvig pokud nemaj podepsanou smlouvu a jen potvrzení na mailech, nebo fb, tak to může dopadnout jakkoli...
To se mi líbí · Odpovědět · 29 srpen v 19:31
Zobrazit další odpovědi
Napište odpověď...
Vybrat soubor
Michal Ludvig
Michal Ludvig :D něco pro zasmání :
https://www.facebook.com/436627999840025/videos/621382548031235/
„●RIDA RADAR BURGER●“
04:22
14.620 zhlédnutí
Kramáre Burgers Fresh & Hot v místě Kramáre Burgers Fresh & Hot.Dát stránce To se mi líbí
17 červenec · Bratislava, Bratislavský kraj, Slovensko ·
●RIDA RADAR BURGER●
To se mi líbí · Odpovědět · 29 srpen v 21:04
Jitka Hegedušová
Jitka Hegedušová
To se mi líbí · Odpovědět · 29 srpen v 21:20
Colectiv Leon
Colectiv Leon Chápu ale tohle je přeci mimo mě..to si musíte domluvit spolu,nejsem soudce ani nemohu nějak pomoct,to že se potkáme na stagi...a rádi..za to se omlouvat určitě nebudu..mě nic neudělal.určitě se ho na to zeptám osobně a mrzí mě že jste v takový rozepři.ale tuhle debatu s s timhle rádobyrádcem opouštím ..HOWGH
To se mi líbí · Odpovědět · 2 · 29 srpen v 21:23
Mohamed Lee
Mohamed Lee Samozřejmě že po tobě nechci aby si to nějak řešil jen to bylo takové informativní ;)
To se mi líbí · Odpovědět · 29 srpen v 21:35
Michal Ludvig
Michal Ludvig podívej se na mou prdel Mišo, taky mě posdíleli a okomentovali všude možně. a to dokonce i lidi, co je ani neznám. to Mohamed Lee se stal obětí osobně a označil podle mě lidi proto, aby se o těchto praktikách vědělo, ne proto aby to za něj ty lidi které označil řešili....
To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 29 srpen v 21:42
Napište odpověď...
Vybrat soubor
Rudolf Dreiecker
Rudolf Dreiecker Co bys chtěl od takový smažky
To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 29 srpen v 22:13
Michal Stehlík
Michal Stehlík rege pičo!
To se mi líbí · Odpovědět · 4 · 29 srpen v 22:25
Petra Minni Kratochvilova
Petra Minni Kratochvilova No jo takhle to dopadá stéká namachrovanejma kokotama co si čuchnou ke slávě ... Zmrdi !
To se mi líbí · Odpovědět · 2 · Včera v 7:57
Petra Minni Kratochvilova
Petra Minni Kratochvilova Mohamed Lee nápis to někam at o tom zmrdovi ví hodně lidi aby si ho už nikdo nepozval ...
To se mi líbí · Odpovědět · Včera v 8:00