• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      POHODAVOLE
      POHODAVOLE --- ---
      PAYAMAN: podle me tam ma preklep. Urcite chtel napsat: "Bud prirozeni".. :)
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      tak a teď jeden motivační:))

Michal Ludvig si změnil úvodní fotku.
      37 min ·
      Nesnaž se být duchovní, buď přirozený. Žádná pokora ti nezaručí, že se dostaneš tam, kam chceš. Vyumělkovanost a přetvářka patří do světa byznysu, ne k tobě. Buď svůj, buď přirozený. Nemusíš dodržovat žádná pravidla a způsoby chování, aby ses někomu zalíbil. Nehledej dokonalost, neexistuje. Takový, jaký jsi ve své přirozenosti, jsi výtvorem Vědomí, které chce, abys byl sám sebou. Nemusíš se po nikom opičit, ani to nejde – buď přirozeně sebou. Chovej se tak, jak to cítíš v danou chvíli. Nemusíš být klidný, když tebou cloumá vztek.
      Jen mu dej průchod a pak na něj zapomeň. Kolik sil tě již stálo potlačovat své emoce a hrát si na poslušného a slušně vychovaného? Zamysli se nad tím, kdo řekl, že správné chování je o potlačování sebe sama? Nemusíš být neustále hodný a pozorný, buď prostě přirozený. Možná ztratíš pár přátel, ale neztratíš sám sebe v iluzorní fyzické realitě. Pokud chceš říci ANO, neříkej NE. Pokud si chceš koupit kočku, nekupuj si psa jen proto, že je to v módě. Nakonec poznáš, že být sám sebou je mistrovství, kterému není nic jiného rovno. Až jednou budeš mít chuť bouchnout pěstí do stolu, tak to udělej pořádně a neptej se nikoho, zda se to má nebo nemá.
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      DRUMID23: zoufalí lidí dělají zoufalé věci.....
      VYHULENY_UFO
      VYHULENY_UFO --- ---
      PAYAMAN: ja ucet na fejsiku nemam a videjko je pristupny i pro mne.... je to fakt picus. :D

DRUMID23
      DRUMID23 --- ---
      Dobrej debil ze to dal na fb. Musí mu byt přeci jasné, že si stavi šibenici
      KYSOUR
      KYSOUR --- ---
      GANCARCIK:Se toho debila nechci zastavat,ale je to běžný značení strainu, udává se výnos na čtvereční metr. Za mě dobrý, zase brzo pujde sedět.
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      DUB: te blokuje...
      BRKODLAK
      BRKODLAK --- ---
      DUB: prostě jeho top di top přeprcy
      DUB
      DUB --- ---
      PAYAMAN: Je nám líto, ale tento obsah teď není dostupný
      SYXAO
      SYXAO --- ---
      tak rybáři taky říkají ten kapr byl táááááááákhle velikej .)
      SCARF_23
      SCARF_23 --- ---
      the Real GanjaMan !!!! Braaaap :)))
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      on asi nevi co znamenaji gramy a cifra samotna taky ne. obro debil.
      GANCARCIK
      GANCARCIK --- ---
      PAYAMAN: 500g?:D:D:D
      DRUMID23
      DRUMID23 --- ---
      SOLDIK: však on ti psal, ze to bude zajímavý az se potkáte. Zasloužil by FET přes tlamu, a ne jednou. Třeba by mu to došlo
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      DRUMID23: ja : lzes, si zlodej, smazka. on : to neni pravda.
      takze jaky vyznam ma nejaky potkavani se? jo aby sme se poprali? nebudu pak kriplovi jeste platit nejaky bolestny...
      DRUMID23
      DRUMID23 --- ---
      Já se těším , až se potkáte :)
      ERIKK
      ERIKK --- ---
      PEACE :D
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      YORICK
      YORICK --- ---
      SOLDIK: dáš nám pak vědět, až za nim teda konečně vyrazíš, že jo?
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      SOLDIK: zase liebsebrief :D

rajda, jako reakce na to co jsem tu psal. jezisi, ja su tak ulhany. no skoda, ze si to nekteri pamatuji jeste z jungle auditka.

CECE KDYŽ NEUMÍŠ ODPOVĚDĚT, TAK ALESPOŇ VEŘEJNĚ NELŽI
      kolikrát jsme ti nabízel ať se stavíš na akci. ani ejdnou jsi nepřijel. a nakonec ješě budeš psát že jsem nepřijel já
      NEVÍM CO TÍM SLEDUJEŠ, ALE JEDNOU SE POTKÁME. VÍŠ TO TY A VÍM TO JÁ. A PAK TO BUDE ZAJÍMAVÉ.
      PEACE
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam