• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      PALEONTOLOG
      PALEONTOLOG --- ---
      CROME: to je samo další rovina, dohromady s nasíráním lidí je návštěva pčr bo "dopis na služebně" hraničící s jistotou
      CROME
      CROME --- ---
      Ja bych organy cinne v trestnim rizeni ve vlastni aktivite nepodcenoval, z hlediska boje proti drogam je dement co sam o sobe dodava hromady dukazniho materialu, darem z nebes.
      V policejnich statistikach se to hezky vyjima a nemusej se spinit rozkryvanim skutecnejch mafianu.
      PALEONTOLOG
      PALEONTOLOG --- ---
      L4MA: co vím tak seděl za mlada jednou, pak měl loni tu podmínku a teď toto. imho hulením kontinuálně kompenzuje svoje průsery a poděly. na mastech toho mohl vyvařit víc než na hulení, tomu bych byl ochotnej věřit.
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      PAYAMAN: se mohlo stat pulce republiky :)))
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      SOLDIK: to se stalo weselovi z Marleye v Ostrave
      L4MA
      L4MA --- ---
      PALEONTOLOG: no ta minula dira mela ocividne spis opacnej efekt. :)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      OMNIHASH: mi pripomelo jednu historku :) bud jsem to nekde cetl, nebo mi to rikal nekdo u pejva...

pod oknem hospody stal skrceny cigos a cekal az hospodsky zavre. ten si ho vsiml, ale delal ze nic. tak zhasl a delal ze odesel. cekal u okna a cigi uz lezl dovnitr. az byl skoro celym telem uvnitr, cisnik ani nic nerekl, jen na sebe cumi a cigi: hej kamo, nemas praci? :DDDD
      PALEONTOLOG
      PALEONTOLOG --- ---
      TEKKIT: na udání měl nepřátel dost. toto vážně totálně podcenil, jako by si chlapec neuměl dát dohromady 1+1. třeba se mu na dovolený dá ten mozek trochu do kupy. nebyl by pvní co díra a detox někomu zachránily mozek.
      OMNIHASH
      OMNIHASH --- ---
      TEKKIT: naopak, zamne si ruce s tím, že s touhle hhistorkou překoná i Snadovo cigána z minulýho stání, co se vloupal do sámošky, kde vykalil dvě flašky zelený a usnul.
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      SOLDIK: já úplně vidím jak jsem exoffo advokát a tohle mi přistane na stole:) "proč já?":))
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      jeste, havlbrod denik ma asi nejctenejsi clanek vsech dob :)))
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      statni zastupce u soudu: pane soudce, tady jsou dukazy v podobe fotek, ketere sam obzalovany sam sebe usvedcil. obhajoba: nemam namitek, je to opravdu kreten.
      za 2 minuty je konec :D
      L4MA
      L4MA --- ---
      TEKKIT: jako bych nic nerek, ty fotky sou bezprecedentni. :)
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      L4MA: já asi moc koukám na TV:)) Ale přece je možný, že to někdo objeví - nahlásí - oni si vytipujou známý firmy v okolí a poklepou mu na rameno když tam táhne kýbl s vodou ne?:)Podle mě ho potřebujou mít nějak u toho kvůli důkazům?
      L4MA
      L4MA --- ---
      SOLDIK: myslim, ze by mohl mit v zasobe par kvalitnich historek. :)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      L4MA: tak snad zna internet a ten fb jaha v cr nechceme
      L4MA
      L4MA --- ---
      SOLDIK: pozvete ho sem... :)
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      SOLDIK: ten je spolupachatel nebo ho naprášil on:)
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---

SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      co na to asi rika mista safy
      L4MA
      L4MA --- ---
      PAYAMAN: jeho simpletonstvi je bezbrehy. :D
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam