PROČ JSEM V KRIMINÁLE!
Asi vás všechny zajímá, kdo může za to, že jsem v kriminále. No hlavně si za to můžu sám. byl jsem neopatrný, lehkomyslný a taky dost exibicionista to v prvé řadě. Nicméně ta osoba, která pozvedla český národní sport- tedy žalování/bonzování a donášení se jmenuje PAVEL RUML a říká si Dj Payman, je z Ostravy a je členem Coltcha United. Ten poslal udání na policii ČR a ona tak musela konat a vše prověřit. Kdbyby toto neudělal, jsem stále mezi vámi. Dejte si proto na tohoto člověka velký pozor. Je zákeřný, podlý a závistivý. Dejte si pozor celkově! lidi jsou zlý a nepřejícný a mnohdy udělají vše aby ukojili své zvrhlé charaktery a ega. Je třeba být opravdu opatrný.
Každopádně i přesto necítím nenávist. Miluju lidi a vždy v nich budu hledat to dobré, pořád mě to stojí za to tobě milý Pájo, odpouštím a doufám, že se poučíš a docvakne ti, co jsi způsobil. A to ne mě, ale hlavně mým blízkým. Mojí mamince, bráškovi a hlavně přítelkyni a všem ostatním, kteří mě mají rádi. Příště víc přemýšlej, než začneš konat.
S láskou a respektem váš Jahrider aka Dirty G aka Nekvi aka Michal Nekvapil
GANJA IS FREE