• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    JACK32: Psaní knihy? To bude záživný čtení, takovej Mein Konopf.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NE7RA: jestli ho někdo úspěšně naprášil z tohodle auditka just for fun, tak to akorát dokazuje marnost celý scény s desítkama/stovkama poškozenejch, který léta spřádaj tady i jinde plány na pomstu, aby jí pak vykonal náhodnej kolemjdoucí. Podobný akce probíhaly mezi hipíkama z pražskejch čajoven, kde dvě štiky zvládly pár let v kuse obkládat každýho náhodného soudruha, než se jim zbortily jejich konstrukce proč nemůžou vrátit dluhy a naopak potřebujou půjčit další cash.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    JACK32: aha takže teďka bude hrát na city.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    JACK32: Breivik nikoho nezajímal a te´d prej z lochu nestačí odepisovat nápadnicím:)

(Každopádně jestli někdo udělá přepis osobního dopisu na FB, tak je to taky slušnej kokot)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    BRKODLAK: jasne preklep :) kazdopadne, jestli ho nekdo naprasil, ciste jenom na zaklade hejtu prizivovanem i timhle auditkem, tak mi to prijde dost ubohy :) just sayin... nijak tim jeho ciny nehajim.
    L4MA
    L4MA --- ---
    a prej ze by se to tu mohlo zavrit... :)
    JACK32
    JACK32 --- ---
    Ze serialu jahova korespondence z vazebni veznice (zdroj Fb )
    Ahoj Jindro,
    Posílám ti vzkaz z vazební věznice, kam jsem se opět dostal. Souhrou osudu a díky lidem, kteří rádi žalují. Svět je plnejbezďáků a v ČR je to národní sport. Jak asi už víš, jsem tu za to, že jsem hájil a pěstoval léčivé konopí a léčit tím sebe, rodinu a své blízké. Za tu dobu, co se známe, zhruba už víš, co jsem zač a jak to mám hozený. Ale k věci. Hrozí mi 2-10 let a prokurátor (státní zástupce) navrhuje trest 8 let natvrdo. Takže, pokud se nestane zázrak, nebo se mého případu nechopí nějací zkušení právníci, tak si tu asi nějakou dobu pobudu. Proto ti píšu tento vzkaz. Nechci za ten čas, který tu budu přetrhat pouta s lidmi, které mám rád a s kterými jsem měl na svobodě celkem hezké pouto. Ať pracovní, tak kamarádské. Proto bych si s tebou alespoň občas vyměnil pár slov a napsal dopis. Samozřejmě tě do ničeho nenutím, ale moc by mě to potěšilo. Být 24H denně v cele 5x5 m s bandou kriminálníků, jež nepobrali moc inteligence je nuda a celkem depresivní záležitost. Sice se tu snažím dělat co se dá, ale i tak to utíká děsně pomalu a většinu času čumím do zdi. Četba, cvičení, psaní knihy a básní, vzpomínání a 3x denně jídlo je vše co tu můžu dělat. Není tu rádio, televize, natož internet, tak si zkus představit jak tu akční člověk, jako já asi trpí. Navíc věčná buzerace od policajtů a ponižování je tu na denním pořádku. Proto by pro mě moc znamenalo být s tebou v kontaktu. Napiš mi prosím adresu ať se ti mohu ozvat, a nebo mi odepiš rovnou sem na vazbu. Níže přikládám adresu. Předem dík, měj se krásně a užívej život i za mě. Až tady si totiž člověk uvědomí, o co přijde. Přesně v ten moment, kdy vše během pár minut ztratí. A když už mě sebrali naše přátelství a vztahy. Už nejsem nejmladší a pokud tu budu nějaký ty léta, tak by pro mě pak bylo velmi těžké či skoro nemožné začít od znova. Proto ti posílám tento vzkaz a žádám tě alespoň o minimální pomoc, empatii a vcítění se do mé situace. Navíc ono to psaní dopisů není vůbec špatná věc, naopak, a kord v této rychlé a uspěchané době.
    Ještě jednou se loučím a přeji vše dobré v spoustu štěstí a pohody.
    Michal
    AkaJahrider/Nekvi/Dirty G/Herbstream
    Na FB pak: Michal Ludvig/ Michal Nekvapil
    Michal Nekvapil 28.12.1978
    Hradební 860
    P.O. Box 62
    Hradec Králové
    500 01
    P.S. S konečnou platností se ze mě stal vegetarián  Zajímavé, že jsem k tomu finálně dospěl zde, ale tak ono i na svobodě už by to moc dlouho netrvalo.
    P.P.S. Pokud byste měli někoho známého, kdo se zajímá o konopnou problematiku a obhajobu, budu jen rád, když mu můj případ ukážete. Pořád není nic ztraceno a mohou mě osvobodit. Naděje umírá poslední.
    SNOO
    SNOO --- ---
    KBN: nez se to vsechno doresi a pripisou se jim ptovize tak bude akorat prosinec .. jinak takovoudle smucku muzou sebrat kdykoliv, na nej se dycky neco najde :))
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NE7RA: překvapivě ano, minimálně na grower.cz pár podobných případů bylo. Nešlo o nějaký high-tek vyšetřování, ale pokud se tam někdo podobně blbě naprášil, tak tam šance byla.
    KBN
    KBN --- ---
    SNOO: před vánocema? kdy mu ty bylinky asi dozrávají?? krom toho už zmíněný níže nějaký monitoring, který musej doložit, ikdyž si ho udal sám.. nechceš snad říct, že ho neměli chytit před sklizní, ale když to sadil.....to by mu pak neměli co doložit, když by na něj neměli ani ty jeho slavné videa, kterými se usvědčil....
    SNOO
    SNOO --- ---
    tady se furt resej "hloupi" cajti.a oni hloupi asi i budou ale uplne vypatlany tak ne...sbalili ho akorat v cas aby dostali nejaky zlatacky jako priplatek za chycenyho fetacka pred vanocema..jde o timing..sbalili ho v dobu kdy se jim to vic hodilo..kdyby nad timhle nepremysleli sedi ten kojot uz davno..hlavni vec je ze vsechno dobre dopadlo.hah
    DREAD_K
    DREAD_K --- ---
    ...a zvlast ty opakovane odsouzeny (rajdr sedel za drogy uz nekdy na zacatku milenia).
    CROME
    CROME --- ---
    NE7RA: vsechny asi ne, ale ty co uz byly odsouzeny stojej za checking
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    NE7RA: podnět. jinak ono stačí jedna poznávací session na facebooku a pokud jsi přiměřeně malým městě, tak hned víš, co kde kdo... dokážu si představit, jak nějakej opicajt u jezení svýho půlkilovýho vlašáku kliká mařky, smažky a prostě rekognoskuje terén, takže když pak narazí na jaha, kterej musí bejt notabene už profláklej, s tím jak ty svoje produkty a genetiky cpe všude kam to jde, kterej všechny důkazy dává sám dobrovolně na fb, tak bez větší práce má případ hotovej.
    ale stejně, to je samej babylon, ale facebooku o sobě řekne vše...
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    DOKKTOR: ba co víc, fotí u toho polonahé pokérované mařeny, co mají xy fanoušků napříč spektrem apod.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    NE7RA: tak jistě, každý se fotí u svého 200kusového pole a mrská to obratem na fb
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    CROME: nevim no - to by si jeden zacal myslet, ze rozkryvaji vsechny IDecka na serverech zabyvajicich se pestovanim :) tam je podobnych indicii prece stejne :)
    CROME
    CROME --- ---
    NE7RA: tak to bys byl mozna prekvapenej, obzvlaste pokud jde o levny body k povyseni skoro zadarmo a podezrelej ti sam sype dukazy proti sobe merou vice nez vrchovatou. :)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    CROME: se ptam - ale naivne si myslim, ze fizlove konaj az na podmet...
    CROME
    CROME --- ---
    NE7RA: proc. myslis, ze jsou ty policajti uplne blbi? zvlast u cloveka co je tak verejne aktivni a ma za to uz vroubek?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam