• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    VYHULENY_UFO: tak si prosimte prostuduj poradne vsechny materialy co k tomu vydali a zkus se podivat i na zahranicni funkcni modely, ze kterych by se pravdepodobne vychazelo nebo by se pouzily jako inspirace. To ze si to dali jako jeden z mnoha bodu politickyho prohlaseni je jejich vec a tobe se to muze nelibit a nemusis je volit, dal to rozebirat netreba, ale prudit do toho je bezpredmetny. Tyhle problematice se venuju od doby co kourim - 18 let.

VEX, VYHULENY_UFO: absolutne logickej konstrukt. Neco je zakazany protoze to skodi a muze to zabijet lidi. Legalni substance dostupny na kazdym kroku potvrzene zabijeji desitky tisic lidi rocne. Bylo by fajn se nad tim celkem znova zamyslet a trochu to srovnat.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KOCMOC: ja nechci aby ho pustili, jen bych byl radsi, kdyby sel sedet za ty podvody. ale samozrejme, je lepsi kdyz nemuze skodit, coz z vezeni nemuze....

pokud by ho soudili v souvislosti s kytkama za danovy uniky, za uzivani ciziho pozemku a td. tak klidne, me jenom vadi to, ze si nekdo vymyslet, ze zakaze pestovat nejakou rostlinu. tot vse.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VEX: jj, trosku demence
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GENERIXX: jenze zlato, mezi deregulaci drzeni drog pro vlastni potrebu (coz odstrani kriminaly plny koncovych uzivatelu) a legalizaci vsech drog a jejich zdaneni je dost rozdil. me by docela zajimalo, kdy sis poprvy zahulila a jak dlouho uzivas, protoze ja si sice po 24letech uzivani konopi sice dokazu predstavit legalizaci vsech drog, jsem i zastancem, ale nedal bych si to do politickyho prohlaseni, protoze to je nesmyl.
    VEX
    VEX --- ---
    VYHULENY_UFO: Mě se líbí jak se legalizace marihuany pořád opírá o legální drogy. Jako kdyby nejsilnější argument byl, že to má bejt legální, protože jsou i horší věci, který jsou legální.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    VYHULENY_UFO: proto jsem obsahla slova "velice strucne" a doporucila bych ti prolezt si sekci "souvisejici". Ano, prikladu ze sveta je zatim bohuzel malo a jeden z prvnich kde se ukazuji vysledky je i portuglasko. Dal?
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    VEX: reagovala jsem na tohle: A řikat, že lidi nemaj bejt čuráci a maj sami vědět, kdy maj dost, že tráva za jejich problémy nemůže, je prostě mimo. Bez toho distributora by se to k dětem nedostalo.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: jenom pro id generix dodam, ze ty tri odstavce, ktery se prezentujou jako piratska vize protidrogove politiky je jakoby ji psalo dite. jako legalizaci vsech drog odvozovat od deregulace drzeni v portugalsku, to chce hodne heraku v mysli
    VEX
    VEX --- ---
    GENERIXX: Tak v první větě se ohradíš, že si ani jednou neřekla co tu naznačujeme a hned na to píšeš, že jsem řek, že jah může za zkurvený životy mládeže z vysočiny:D Navíc sem reagoval na andyho, jestli mi to vadí a ano, vadí. nic víc.

FARSTEPPA: Takže kdyby tady nebyl aparát, kterej to má ošetřit, vypadalo by to s konzumací legálních drog mladistvými uplně stejně?
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    ja se v tom trochu ztracim, co je teda vlastne spatne? huleni je v poradku a alkohol/cigarety/kafe ne? melo by bejt vsechno legalni a regulovany? a co deti? maji si kde hrat?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    kristovanoho
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    Mimochodem asi vetsina z vas netusi co vse obnasi pojem legalizace. O co se snazime je velice strucne vysvetleno zde. Jah by timto systemem dost pravdepodobne neprosel.

Psychotropní látky - Pirati.CZ
    https://www.pirati.cz/program/psychotropni_latky
    FARSTEPPA
    FARSTEPPA --- ---
    VEX: Jasne, proto v Cesku neni nikdo nezletily kdo kouri ani nevyzkousel alhokol. Ocividne to funguje brilliantne!
    VEX
    VEX --- ---
    FARSTEPPA: To není moje logika. Alkohol a cíga sou legální, proto tam existujou páky aby k tý distribuci mladistvým nedocházelo ty logiko:D
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    VEX: VYHULENY_UFO: ani jednou jsem tu nerekla, ze by ho meli osvobodit nebo ze by ho nemeli soudit ci ze neudelal nic spatne. Jen jsem se vyjadrila k tomu, ze nehodlam z tohoto duvodu nijak pomahat tomu aby dostal co nejtezsi trest. Navic tyhle fenomeny co tu rikate se ho tykaly jen okrajove a dost pochybuju ze Jah a jeho distribuce stoji za zkurvenyma zivotama vysocinsky mladeze.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    FARSTEPPA: tehle typ argumentacni demagogie miluju))
    FARSTEPPA
    FARSTEPPA --- ---
    VEX: Tim padem ti museji distributori alkoholu a cigaret hodne ublizovat, ktery kdyby neexistovali, nedostalo by se to k detem (s tvoji logikou)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    to furt resite jestli je 600 kytek ok a nebo neni?
    ne neni a neni co resit.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Obhajovat cloveka kteryho trava zivila je mimo. Sorry Nelo, jeho nejaka legalizace nezajima, jen se po ni veze aby ospravedlnil ty stovky kytek. Zeptej se sama sebe, co bude delat az bude trava kegalni. Myslis ze nastoupi do Mekace?
    VEX
    VEX --- ---
    ANDY_WARHOL: Mně teda ubližuje, když někdo pěstuje pole kytek. Z těhle políček se to pak dostává mládeži a půlka s tím má následně problémy. A řikat, že lidi nemaj bejt čuráci a maj sami vědět, kdy maj dost, že tráva za jejich problémy nemůže, je prostě mimo. Bez toho distributora by se to k dětem nedostalo. Takže ať kouká za ty kytky sedět. To neni pět rostlinek doma ve skleníku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam