• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    VYHULENY_UFO: ma to vetsi vliv na mysleni, nez kdyz nekdo 30 let chlasta ?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    L4MA: vis ja bych do toho rovnou zahrnul i babisovo volice, protoze jejich panicek nam pousti zilou mnohem vic nez par fetaku, protoze tzv. problemovych uzivatelu drog je oproti rekreacnim opravdu minimum....

tento absurni myslenkovy konstrukt ukazuje, jak nesmyslne se na to divas, protoze za chvili by si dosel k tomu, ze by si takovych skupin identifikoval tolik, ze by na to verejne zdravotni pojisteni nezbyl nikdo. Tohle by vyresilo jen komercni zdravotni pojisteni, ktere by nebylo povinne a pojistovna by byla naprosto nezavysla na statu. pak by ti mohlo byt jedno, na co a za jakych podminek nekoho pojisti. v situaci kdy tady mame statem narizenou defakto dalsi dan, tak tyto uvahy postradaji jakykoliv smysl.
    L4MA
    L4MA --- ---
    TEKKIT: to je presne to dogma, ktery mam na mysli.
    i kdyz pominu vsechny individualni aspekty jakyhokoliv rozsahu, tak jsem presvedcenej, ze nikdy nekoncici rust je neudrzitelnej v jakymkoliv pripade, a lidska populace nemuze bejt vyjimkou, i kdyz se nas kolektvni idealismus poslednich dvou stoleti snazi presvedcit o opaku.
    VEX
    VEX --- ---
    L4MA: Hezky, takže pivo?
    L4MA
    L4MA --- ---
    ANDY_WARHOL: je to vazne hodne komlexni problematika, rad bych si o ni povidal, musel bych ovsem mluvit o vecech, jako je "potencialni rizeny umirani urcitejch jedincu nebo skupin", cimz mi bude automaticky upreny pravo na diskuzi, jakozto fasistovi, nelidskymu zmrdovi a horsi. v kazdym pripade to co ti prijde jako blbost, me nesmyslny neprijde. konkretne v tebou jmenovanejch prikladech, by bylo velmi jednoduchy nepojistovat, pricemz az dojde na lamani chleba, tak dotycnej postizenej mortalni obezitou, nebo rozstipanej pri base jumpu bude nebo nebude mit prostredky na svoji zachranu.
    #philosophythursday :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    L4MA: to je stokrát omletý téma: Žijeme v solidární společnosti, pomáháme si, takhle to funguje. Nechat lidi umírat na ulici je středověk
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ANDY_WARHOL: ale zase ma vliv na mysleni. takze telo mozna zustane zachovano, ale to mysleni se muze zhroutit.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    L4MA: a treba uzivatele lsd by si tim taky postihl, kdyz ti si prokazatelne tim telo nijak nenici ?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    L4MA: dokud po tobe nekdo chce platit zdravotni pojisteni, tak at taky poskytuje plneni. to uz by si mohl rict, ze ti kdo se precpavaj nebo delaj adrenalinovy sporty, taky nemaji narok na zdravotni peci, ale to jiste uznas ze je to hovadina
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GENERIXX: sahlas mi na nick tak si dovolim ti pripomenout verejne dany slib => GENERIXX
    //jako to mam nejradsi, dementy, kteri se furt louci a nedokazou nakonec odtahnout
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    tak nevím, jestli je lepší mít vyhulený nick, nebo být generický radikál...
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    kdo je filip dryje?
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    VYHULENY_UFO: promin, se to nbizi, kdyz ho mas v kombinaci s tim co tady blejes. Nema smysl se te tu snazit presvedcit at konecne pouzijes mozek. Uz opravdu nevim jak dal, abys neprekrucoval vsechno do absurdnich rovin a ignoroval zakladni logiku. Treba ze nejaka invalidni duchodkyne z vesnice nebude pestovat hydro s hnojenim aby mela fer vynosy nebo resit nejaky modely specialni naven etc. Neeext.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ať je to, jak je to... Tak tohle je síla...

Ještě před vynesením rozsudku se dotazovala, zda je možné, aby jí policisté zabavené masti a oleje vrátili. „Vždyť se mi ty nohy zase zhoršují. Do tří týdnů, do měsíce mi ty rány znovu prasknou a to je příšerná bolest. Kdyby mi to nevzali, už mám obě nohy vyléčené," stěžovala si důchodkyně v říjnu.

A k posrání je taky to, že si dokážu představit, když zlegalizovali konopí k léčebným účelům, tak nakonec těm lidem, co to pro léčbu potřebují nakonec řeknou, že si mají jít pro recept a koupit si to v lékárně.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GENERIXX: ja jsem cekal, kdy dojde na muj nick, mam po tech deseti letech na nyxech vypozorovano, ze kdyz dojdou argumenty, dojde na nick nebo nazigramar :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    tady nekdo slusne troli :D
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    VYHULENY_UFO: delas cest svemu nicku ;)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GENERIXX: a to jeste nebudu komentovat, ze pet kytek nic neznamena, protoze i z peti kytek muzes mit dvacet kilo, ale problem je hranice vetsiho mnozstvi nez mensiho.

nepotrebujes se mazat kilem masti denne.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    GENERIXX: tak si predstav kolik masti spotrebujes za 365 dni mazani celych nohouo 3x denne.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GENERIXX: to si delas prdel, zejo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam