• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      CDR
      CDR --- ---
      ANDY_WARHOL: to tu mast jedl? aha
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      CDR: jestli sem to pochopil, tak nebyl problem v cene, ale v tom, ze to nefungovalo, tak pak je i 10 kc moc
      CDR
      CDR --- ---
      příliš nepochybuju, že je JAh mrdka, ale zrovna mast 100 g za 250 žádný obklad není.
      Kdyžtak ať nepindá a uklohní si ji doma sám. Nebo ať si ji koupí sice konopnou, ale bez obsahu cbn, cbd, thc na eshopu za 60 Kč .))
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      zejtra sem zvedavej ak to dopadne
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      to pise ta jeho pritelkyne ne ?
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      SOLDIK: jsou to jen tyhle dva komenty, co napsal, ale nechapu jak...
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      tvl udelej poradny screen a hezky cely na pokracovani, vzdyt nas polovinu zabanoval, tak si pocteme o jeho nevine prd :D
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      Rajda je z vazby venku, nebo jak je možne, že odpovídá lidem na fb 14.března?
      https://www.facebook.com/jahrider?pnref=lhc.friends
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      he is b(l)ack

PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      tem zmrd čorkařský, tím se vysvětluje, proč nám chybi tolik desek...
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      ANDY_WARHOL: tohle mohl bejt regulerní kleptoman:)) Oni to prý snad ani nevědí, že to fakt ukradli oni
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      to je fakt dokonalej psychopat, trochu mi pripomnel jednoho spolubydliciho kdysi davno, ukradl mi penize na najem a pak mi je pomahal hledat, dokonce me pak vzal autem k bankomatu abych si vybral novy.bylo to na ubytovne, tak ho akorat prestehovali do jineho pokoje po moji stiznosti. dokazal se tak dokonale pretvarovat, ze sem si uz uz rikal, ze se to muselo stat nejak jinak. ale pak sem ho potkal za mesic ve svych botech na chodbe, a bylo jasno. takze si zive dovedu predstavit, jak jahrider jeste pomahal ty ukradeny desky hledat a pta se vsude mozne s ucasti v obliceji.
      GENERIXX
      GENERIXX --- ---
      Mno, za cely djsky zivot se mi ztratila jedna jedina deska. Na akci na kterou me zval Jah. Ta, ktera byla posledni na gramci pri stridani s nim. Kdyz jsem mu psala, ze mi schazi a zda ji nema nahodou u sebe (stava se, ze kdyz se djs stridaji, tu predchozi clovek bezmyslenkovite odhodi do svyho bagu), zapiral. Dodnes nevim jak to bylo, ale podepsanou jsem ji teda nemela, takze bohuzel dokazovani by bylo nemozny, ale jak to tak tady ctu, je moznost, ze mi ji fakt zatah.
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      na celým příběhu začíná bejt snad nejtragičtější postava tý holky, která tu "černou práci" dělá...

On: ach jo, kde vzít na právníka?
      Ona: prodej desky
      On: vidíš to je dobrej nápad, hoď to na FB

Ona: Hele tak mi píšou lidi, a nadávají mi, žes jim ty desky ukradl
      On: Ajo , doprdele to mě nenapdlo, tak to stáhni radši a zkusíme něco jinýho...

Ona bude asi ta vzácná kombinace člověka co je mladej a blbej v jedné osobě://

SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      PTT: jsem ji vyhodil ze skupin, kde nabizela jahovi desky. ban a nazdar. psalo mi uz par lidi, ze jim jah ukradl desky, mimo jine. ale nechpu zas na druhou stranu, ze to nechteli resit. nevim proc se ho boji, nebo o co jde?
      SYXAO
      SYXAO --- ---
      SCARF_23: heh ještě před 5-ti minutama to šlo
      SCARF_23
      SCARF_23 --- ---
      PTT: Je nám líto, ale tento obsah teď není dostupný
      CROME
      CROME --- ---
      PTT: at v tom krimu shnije...zmrd
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      tak to je teda sila...