• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    RAFIGA: je to obet systemu, to je videt.
    RAFIGA
    RAFIGA --- ---
    Asi bude velká comeback!

RAFIGA
    RAFIGA --- ---
    A už jede marihuanový bomby :D

RAFIGA
    RAFIGA --- ---
    Hmm x měsíců meditace a ještě si to lajknul :D

BIO23
    BIO23 --- ---
    BICA: panbů ti to oplatí na dětech :DDD
    _PLWI_
    _PLWI_ --- ---
    Celý ty roky....Lol moc.
    BICA
    BICA --- ---
    A máme tu návrat krále z vazby. Neznat ho, tak mu to snad i věřim :) slza ukápla do oběda :)))

ahoj

byl jsem pres pul roku na vazbe hele a nemohl reagovat
    jinak jj neco jsem ti daval, to vim. od te doby co jsi zacal vyhrozovat fizlama, sem se na to vysral
    ale jako celkove se omlouvam, ty jsi opravdu jeden z tech mala co opravdu muzou prudit a mri me ze to mezi nami tak dopadlo. omlouvat se a vymlouvat na to proc se to tak posralo (respektive proc sem to tak posral) se nebudu. kazdopadne jednou na tebe dojde, bohuzel ted mam hafo dluhu highlandera a za pravnika a soudy, ale myslim na to cely ty roky a jednou ti to vratim
    mej se a preji ti at se ti dari
    michal

--
    Michal Nekvapil
    + 420 724 710 702
    brokenbeat@seznam.cz
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SOLDIK: dj lizac ? :))))
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    mame tady dalsi smejda. jmenuje se daniel huso aka dj likan, z upice. neplati za hrani, neplati za desky, dluzi kde muze. je na nej podano trestni oznameni.
    MONTE
    MONTE --- ---
    DZENDA23: Jsem velice rád, že jsi se tu sám přihlásil... =D to už je posun vpřed. :v (Jo a dál tady sbírej mínusový bludišťáky nejen v tomto auditku...)
    GROK
    GROK --- ---
    Darek pro rajdu na dlouhe dny a noci :)
    Horká novinka: Marihuanový lubrikační gel slibuje ženám 15 minutový orgasmus | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/...a-novinka-marihuanovy-lubrikacni-gel-slibuje-zenam-15-minutovy-orgasmus.html
    DZENDA23
    DZENDA23 --- ---
    Dneska jsem se dozvedel ze jsem malej Jahrider :D
    DUKON
    DUKON --- ---
    RAFIGA: uplne se nam tady zacina odvijet dalsi kapitola Stockholmskeho syndromu
    L4MA
    L4MA --- ---
    QYDO: lidi ktery si objednavaj Mistrovy naramky by snad v saloonu odmitli tetovat, ponevdz nebudou pravdepodobne ani zletily, ne? :)
    QYDO
    QYDO --- ---
    RAFIGA: Bože.... Snad to je fixou... Že jo
    RAFIGA
    RAFIGA --- ---
    To je roztomiloučký

TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    já bych čekal že člověk co někomu ukradne CD playery se někde skrejvá po sklepeních, v noci vychází za potravou a každých 20kroků se otáčí přes rameno...

...a on dál pořádá akce? Nebo to chápu nějak špatně?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Inu, co si taky myslet o nekom, kdo nevrati CD playery a dela mrtvyho brouka? Co si asi myslel, ze to projde?

Neni divu, ze ma kdekdo v tomhle state na krku exekuci za nesplaceni.

Holt ne kazdej je dusevni velkostatkar.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SOLDIK: ac je to na nyxu krajne nezvykly, tak nejsem DJ:), takze se zeptam: je to normalni, ze nekdo, kdo chce delat promotera neumi absolutne vubec cesky? i kdybych o tom cloveku nevedel naprosto nic, tak s nim nebudu spolupracovat uz proto, ze jeho projev napovida, ze zdaleka nepujde o neostrejsi nuz v supliku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam