• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      SOLDIK: vzdyt to píše....3 roky ted plus 3 roky podmínka
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      takze je to jak jsem psal, neni to jen za tu posledni "kauzu" a pro vlastni potrebu :D pitomio okamura hadra..bude lhat i na hranici a lidi mu to budou zrat.
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      byl v podmínce za pěstování a prodej a stejně pěstoval a prodával dále, a ješte to inzeroval na fb a všude možně...proste idiot, co se ted strašne diví...
      nemyslim, si že by někoho měli zavírat za ganju, ale když je proste situace jaka je, tak neprovokuju zbytečne a nezasadim si 300 kytek na pole, ktere mi uz jednou policajti vybrali..
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      SOLDIK: pokud mel podminku stale (coz je tedy po deseti letech divny, to musel mit za neco jinyho jeste od te doby) tak klidne mu to napari.
      N_I
      N_I --- ---
      nejsem pravnik, jen si nejsem jistej, ze kdyz udelas stejnou vec znova esli k tomu soud neprihlizi proste...
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      N_I: sedel, ale to je uz pres deset let. krom toho pole toho na nej museli mit vic. za to 6 nedostal. tomu neverim.
      N_I
      N_I --- ---
      ono myslim ze pokud uz si jednou sedel, tak kdruhej trest je prisnejsi...za tu samou vec..nebo ne?
      navic ho chytli za cely pole ne? :)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      Neverim ze tolik let a jeste ze by ve finale dostal 6 let je jen za tu posledni ganju. Panacek nerika tak nejak uplnou pravdu.
      SYXAO
      SYXAO --- ---
      jediná škoda je že jde sedět za pěstování a prodej trávy a ne ty podrazy co tady na plno lidí udělal...
      PALEONTOLOG
      PALEONTOLOG --- ---
      no zasranej babylon,

peace
      DARTHFADER
      DARTHFADER --- ---
      BCTPEJHON: tak to vlastne byla vlastni potreba, kdyz se to veme kolem a kolem :D
      BCTPEJHON
      BCTPEJHON --- ---
      DARTHFADER: to že preferoval vyplaceni hostu ganjou na svych akcich, tim se taky moc netajil v jeho komentarich
      DARTHFADER
      DARTHFADER --- ---
      LUKKAST: takze ty maste a caje na Fleru byli pro vlastni potrebu, aha... :)
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      na půlku nebo prezidentskou amtestii je doma za chvíli a zase bude otravovat všude...
      L4MA
      L4MA --- ---
      LUKKAST: ale ze by prisel sem donesl na rozloucenou nejaky bonbony, a misto pozdravu aspon zabucel, to ne...
      LUKKAST
      LUKKAST --- ---
      Tak už to má jistý, kdo se půjde rozloučit? :)

Fcb:
      Ahoj bando, omlouvám se že píšu až teď, ale musel jsem být chvíli sám, vstřebat to a rozdejchat. No, nedopadlo to moc dobře, dostal jsem 3 roky na tvrdo a hrozí mě, že mi promění i podmínku, což jsou další 3 roky. Takže dohromady 6 let za pěstování konopí pro vlastní potřebu.
      Každopádně než půjdu sedět, tak budu ještě nějakou dobu mezi vámi (počítám tak čtvrt roku), takže jestli mě chce vidět a rozloučit se, tak něco určitě vymyslíme. Vypadá to, že se ven vrátím v celkem ´pokročilém´ věku, tak si to tu s vámi chci ještě pořádně užít.
      Díky všem a podporu a omlouvám se těm, které jsem zklamal.
      Peace.
      MIHALAKH
      MIHALAKH --- ---
      PTT: Jaký desky? a ta částka taky nesedí, snad jen náramek přátelství by mohl být ...
      PTT
      PTT --- ---
      RAFIGA: Uz vratil ty ukradene desky?
      VEX
      VEX --- ---
      RAFIGA: je to kampaň!
      RAFIGA
      RAFIGA --- ---
      Ten život je tak nespravedlivej :(

DARTHFADER
      DARTHFADER --- ---
      OMNIHASH: na ostatnich profilech jich je dost ;)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam