• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    mozna to tu trochu rozvirim, ale nejake zkusenosti se Špíglem? (Examiner Recs)
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    SOLDIK: se to tady řeší už snad dva roky jak si půjde ten člověk sednout a von jde až teď a je to prej "celkem narychlo." No tak to jo .))
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Pristalo mi v poste

    DZENDA23
    DZENDA23 --- ---
    Aktuálně

    GOLDSTAR
    GOLDSTAR --- ---
    TEKKIT: ufffff tak to je mazec.....
    PTT
    PTT --- ---
    TRSK: puvodni majitel bozak opustil a ted to ma nekdo jiny a jde to do kytek.
    TRSK
    TRSK --- ---
    L4MA: :DD aspon je videt jak dlouho tam fungujou.
    ale ten web je strasnej...
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    BOLDRIK23: Tombola
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    Sever je drsnej a oba kluby jsou bohužel to nejlepší co v těch městech je...je to smutný ale je to tak...v huláči sem byl v pátek, Messen to domlouval s majitelem...to že tam vincek dohodil ještě tobolu a Jayharna je jiná věc...mi dostali, co jsme měli...

    Jinak v chomutově je druhej klub, tam vůbec neřešej techniku, neplatí a majitel je svítící reklama na smah rozhodně nikdo nejezděte do Free runway či jak se to jmenuje... Huláč je sklep se španým zvukem, ale majitel se snaží a bojuje severočeskou kulturní bitvu . Je mi to jasný, teď přijde otázka proč tam jezdím? Jsou tam supr lidi, nadšený že tam něco přijede a ochotni cestovat z města do města. Je to kraj Rázovitý ale krásný
    L4MA
    L4MA --- ---
    TRSK: teda tim odkazem na web si obrazek o klubu moc nevylepsil. :)
    TRSK
    TRSK --- ---
    THEODORT: Sorry, ale neni :D Zatimco Huhac je ocividne totalni picovina, tak Bozak byl dlouhy roky jedinej normalni prostor v Teplicich. http://www.bozak.cz/
    Teda slysel jsem, ze ted funguje nak napicu, nebo mozna nefunguje vubec, ale to je otazka poslednich par mesicu. Sam jsem tam hral mockrat, s prachama nikdy problem nebyl.
    N_I
    N_I --- ---
    jinak kamos co dela rap nedavno prijel na takovouhle stage...ma rad DIY ale odsud podsud vid..:)

    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    ERIKK: a to je vyzdobený na narozky zjevně:))
    L4MA
    L4MA --- ---
    Sn mek obrazovky 2018 08 14 v 9 24 37 — imgbb.com
    https://ibb.co/ddx7y9

    "jsi v bílině?"

    "jsem v pizzerii"

    to je svet. :DDD
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    tyve fotky z Huháče :D :D :D to si fakt někdo myslel že mu tady zaplatí za hraní?


    ERIKK
    ERIKK --- ---
    Vinci Vinc :D :D :D na prvni pohled nejaka chomutovska smazka, bych ho neposlal ani s kilem pro ciga
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    nebo MCBozak, to je asi jedno
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    woe, ja teda nehraju ale rict mi nekdo at vystupuju v klubu Huhac v Chomutove, tak se loucim s jakoukoli nadeji na vydelek uz predem
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: autorem je Jan Bína, já to jen překopíroval
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    !!! REGGAE/HIP HOP ARTISTS POZOR NA TOHOHLE ČLOVĚKA !!!

    Ač hrozně nerad, musím se s vámi podělit o hodně negativní zkušenost s člověkem, kterýho na Facebooku najdete pod jménem Vinci Vinc. https://www.facebook.com/vincivincivinc Působí hlavně na severozápadě - v městech Chomutov a Teplice, v klubech Huháč a MCBožák, ale nepotkáte ho jen tam. V současnou chvíli třeba dělá “agenta” Jayharnovi.

    Na 20.7. jsem od tohohle člověka přijal pozvání na akci do Chomutovského klubu Huháč, kterou jsem přijal, ptž hraji pravidelně na narozeninový oslavě kamaráda, kterýmu tenhle týpek každoročně pomáhá. Myslel jsem, že je týpek solidní.

    Nebudu zabředat do omáčky, tady je screen zprávy, kterou jsem v den konání události týpkovi poslal. Podle mě vystihuje vše prozatím důležité. https://ibb.co/dSKL1U

    Line up byl domluvený ve složení: Hundread - 2 tisíce, D.I.S. - 1 tisíc, Shotta - 1 tisíc, plus týpek, co si říká Vóďa - ten měl dostat 1500 plus 1000 za cestu. Dohromady 6500.

    Co se techniky týče, domluva byla taková, že my s Shottou přivezeme playery, Vóďa přiveze mix a gramofony. Takhle to bylo domluveno s Vincem. https://ibb.co/gRhnWU

    Chvíli předtím, než vyjíždíme na akci, volá Shotta Vóďovi, aby se ho zeptal, jak to s ním vypadá. Bylo 9 večer a Vóďa povídá, že skáče do auta, jede do Prahy vyzvednout gramce a mix a razí za náma do Chomutova. To znamenalo, že přijede nejdřív o půlnoci. O tom, že celá akce stojí na jeho mixu, neměl absolutní ponětí.

    Takže ještě bereme mix, aby bylo vůbec na co hrát, než přijede Vóďa. Tím jsme si mysleli, že nepříjemná část skončila a začali jsme se těšit na akci. Dlouho nám to nevydrželo.

    Na místě byly 2 prohnilý bedýnky, který svojí slávu zažily na konci 60. let a od tý doby akorát zařizujou nový pacienty na ORL. Zvuk naprosto strašnej, zrnění z rádia se poslouchá líp. O tom, že nebyl odposlech ani nemluvím.

    Píšu Vincovi, kterej na akci ještě nebyl, ať přiveze odposlech. Přichází mi odpověď, že zůstal viset někde v zácpě kvůli nehodě. To byla jedenáctá večer a celá tahle situace začala pěkně smrdět. Říkal jsem si, že Vinc už nepřijede. A taky, že nepřijel. V jednu ráno píše výmluvu a dodává, že týpek z baru je se vším vyrozuměnej, že nás vyplatí a všechno, že bude krásný a růžový.

    Týpek z baru nebyl srozuměnenej vůbec s ničím. Když jsme na něj vybalili částku, kterou po něm chceme, tak vyvalil oči s tím, že to musí být nějakej nesmysl. Nacházeli jsme se totiž v baru, kam když příjde 40 lidí, tak je narváno. Od týpka se dozvídáme, že normálně to funguje tak, že co vybere na vstupu, to dá umělcům. Tento fakt potvrzují i moji kamarádi z Chomutova. Nakonec dostáváme 2500,-

    Píšu to Vincovi, přichází mi tahle odpověď: https://ibb.co/gq1WrU

    Se třema procentama baterky mi týpek vydržel vehementně psát celých 50 minut https://ibb.co/cPFGrU. Jestli někdo víte, co za telefon vydrží 50 minut intenzivního internetování se třema procentama baterky, tak mi ho, prosím, doporučte.

    Každopádně teda Vinc přistupuje na to, že vše dořeší a rozdíl částek doplatí.

    Tahle dohoda vznikla den po akci, to je 21.7. Ale bohužel ani tím tenhle příběh nekončí, vlastně teprve začíná. Po sáhodlouhých konverzacích, kdy na mě Vinc zkouší hory doly poděly, se domlouváme, že do středy budou peníze na účtě. https://ibb.co/dyPLJ9

    Ve středu samozřejmě nic. https://ibb.co/h4LMQp
    25.7. píše, že se k poslání peněz dostal teprve ten den! Na výzvu, ať mi pošle screen platby, mi 30. posílá tohleto: https://ibb.co/kdfPBU. Nejen, že je datum splatnosti 30. a ne 25., ale ještě to je printscreen obrazovky nedokazující vůbec nic. A to nemluvím o tom, že 130 euro nejsou 4000.

    Když Vince žádám o zaslání výpisu plateb z důvodu toho, že mi screen, který jsem mu poslal, nepříjde jako dostatečný důkaz, ještě se cítí dotčený tím, co si to o něm myslím. https://ibb.co/cbHbQp

    Píše se datum 6. srpna, peníze nikde, screen výpisu z účtu taky nikde. https://ibb.co/iO0Kd9

    Ani v pátek 10. nebyly peníze na účtě https://ibb.co/kOJNy9
    Nakonec z Vince vypadává, že když peníze nebudou v pondělí 13. na účtě, tak mi je přijede dát osobně https://ibb.co/jTjgQp Do toho ještě řešíme to, že během půl hodiny zavolá do banky a zjistí kde je problém. Nezavolal, nezjistil, nechal to vyšumět.

    Samozřejmě, že peníze v pondělí na účtě nebyly. A myslíte si, že přijel? https://ibb.co/ddx7y9
    Údajně přijel a čekal v pizzerii. Když jsem tu zprávu četl, pochopil jsem to tak, že je v pizzerii, asi jí a dá vědět, až to tam skončí. Když přišla zpráva o tom, že čeká ještě 2 minuty, tak mi spadla čelist.
    Takže vy napíšete týpkovi, že se vám to hodí po pátý hodině, on vám ve tři stroze napíše, že je v pizzerii a za 10 minut 4 vám napíše, že tam bude čekat ještě 2 minuty a pak jede. A že se staví při zpáteční cestě z Mostu.
    Máme v Bílině 3 pizzerie, takže buď je týpek úplně retardovanej a nebo je to prostě zasranej lhář, co akorát mlží a hraje o čas.
    Celá tahle konverzace byla zakončená zprávou, která přišla ve 21:15, kde píše, že mu to bude trvat minimálně ještě hodinu. Tu jsem si přečetl až ráno, ptž tou dobou už mám večerku.

    Za celou dobu jsem od týpka neviděl jediný vstřícný krok směrem k tomu to mezi námi urovnat. Všechny postředky, které hráli mohli hrát v jeho prospěch (screen platby, hovor s bankou), nechal vyšumět a proto si myslím, že je týpek regulerní zmrd a lhář, co nečekal, že narazí na někoho, kterej má se zmrdama letitý zkušenosti a navíc má tak o polovinu IQ bodů víc.
    Lži, popotahování, mazání medu kolem huby a nakonec ještě výhružky. Tak tohohle jsem se dočkal od promotéra, kterej si říká Vinci Vinc za to, že jsem mu jel hrát na akci.

    Dlouho se mi nechtělo přistoupit k tomuhle kroku, týpek dostal spoustu šancí napravit reputaci, namísto toho se mi dostalo akorát dalších lží.
    Jelikož i další lidi ze scény mají s tímhle člověkem podobný zkušenosti, řekl jsem si, že to sepíšu, ať už nikdo další nemusí ničemu takovýmu čelit.

    Pro šťourali: Nabízím možnost nahlídnutí do kompletního konverzačního vlákna mezi mnou a Vincem. Zároveň doporučuji se zeptat Shotty, Vódi, nebo DISe
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam