• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

    s JAHRIDEREM spolupracovat

    196 hlasy od 196 respondentů

      rozbalit záhlaví
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      ANDY_WARHOL: nekeca
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      JAMALORD: v jednom nekecám. Je to pacient :)
      JAMALORD
      JAMALORD --- ---
      Nevejde se mi to ani do screenshotu, tak tady máte zase nějakou parádu aby diskuze nestála. :)
      Doplněno samotným mistrem o autentickou ilustraci, pravděpodobně ještě z dob šlechtění před Azkabanem.


      Ahoj konopáci 😃

      Mé jméno je Dirty Growa a ve světě konopí se pohybuji v podstatě celý dospělý život. Pěstuji, šlechtím a miluji konopí už více jak 25 let a v minulosti jsem byl za pěstování a léčbu lidí konopím dokonce kriminalizován. Dá se říci, že jsem u toho v podstatě od začátku. Počátky mojí práce se datují k polovině devadesátých let, kdy jsem začal s guerilla growingem ze semen vybraných z krmných směsí a hipízáckých čudek.

      S otevřením hranic následovalo amatérské šlechtění a objevování nových strainů a budování kontaktů napříč světovou konopnou komunitou. Do nového století jsem vstoupil s vizí to posunout ještě dál. Postupně jsem si vyselektoval velmi solidní fastové genetiky, ideální pro klima mírného pásu, a spolu s tím jsem z konopí vyráběl i různé produkty - hlavně masti, výtažky a tinktury. Mimo jiné jsem spolupracoval i se španělskou seedbankou Kannabia a měli jsme rozdělané zajímavé projekty, Ale po zásahu policie jsem bohužel přišel skoro o všechny své genetiky a výsledky mé dlouholeté práce a začínám tak v podstatě od nuly.

      Každopádně léta zkušeností, kontakty a obrovská chuť pracovat s konopím zůstala, a ještě víc se prohloubila a díky spolupráci s předními US i EU breedery, mám nabito. Jsem v kontaktu s předními (nejen) Českými konopnými aktivisty, médii a podnikateli. V konopné komunitě mám velmi dobrou pověst a kredibilitu a jsem dokonce oficiální konopný pacient a uživatel léčebného konopí (což se může v budoucnu hodit třeba na založení konopného klubu, atd).

      Mým cílem je kvalita, exotika, exklusivita a pestrost. Svoji práci dělám na top úrovni, proto u mě nehledejte podhodnocené a podbízivé ceny. Z mnou vypěstovaných rostlin dělám i konopné produkty, a tak u mě můžete objednat různé masti, tinktury, extrakty, kosmetiku a časem i moje vlastní konopné pivo. A bude toho mnohem víc!

      Další věc je zodpovědnost a pravdomluvnost. Slibuji, že nikdy nedodám závadné či dokonce nelegální zboží (více jak 1% THC). Nehodlám tolerovat jakékoli porušení zákona či dokonce ojebávky.

      Na tomhle principu chci založit případnou spolupráci a partnerství. Jasný, vydělávat se musí a neděláme to pro krásný oči. Ale vždy je lepší táhnout za jeden provaz a vědět, že se na sebe můžeme vzájemně spolehnout.
      Tak co, jdete do toho se mnou ?
      Váš Dirty G

      Má tu někdo zájem o CBD květy a klony ? Můžeme vypěstovat podle vašeho přání na zakázku. Máme k dispozici asi 20 genetik (White Widow, Lemon a Amnesia Haze, Northern Light, Blackberry, Diesel, Red Pure, atd) s různými poměry CBD, CBG, CBC a THC, THCA.
      Vážně nemocným a zdravotně hendikepovaným vypěstujeme za určitých podmínek rostlinu zdarma !!!

      V případě zájmu pošlu katalog a odrůdy s poměry všech kanabinoidů. Máme genetiky od 0,2% až do 1% THC/THCA a od 2% do 20% CBD/CBG/CBC (od roku 2022 se zvyšuje limit pro THC na 1%)

      česká legislativa:
      Zmírnění právní regulace pěstování a distribuce konopí v České republice
      https://www.ecovislegal.cz/aktuality/zmirneni-pravni-regulace-pestovani-a-distribuce-konopi-v-ceske-republice/?fbclid=IwAR0SiVtJ6UjhxK8nussuByWyiId035C7Ee0fZEws6QkcQQF6X-tphe86zpE
      LOGO
      LOGO --- ---
      SKAFF: spíš jednoduše lže, vždyť veškerej jeho byznys kdykoliv byl založenej na lži.
      SKAFF
      SKAFF --- ---
      JAMALORD: vypadá to, že je zas dementní dement a hodlá svítit bez licence. Jestli někomu něco dodá v březnu 2022 (tj svítí minimálně od ledna a to spíš mnohem dřív, protože má tolik "genetik od US breederu" ve vegu) tak si na 99% půjde zas sednout, jestli ho někdo čapne. Neexistuje teď ani prováděcí vyhláška k tomu zákonu. V opačnym případě je to jeho klasickej dementní poděl o prachy a nikdo nic neuvidí
      KEITHHSTER
      KEITHHSTER --- ---
      ANDY_WARHOL: přesně myslí na nás ... chudák to jeho malý :D
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      OMNIHASH: je to srdcar :-)
      OMNIHASH
      OMNIHASH --- ---
      LOGO: já ho obdivuju na so many levels. Buď se přiznává, že jeho skéro mělo <1%, takže a.) podělával b.)jeho grůvr skillz jsou v zápornejch číslech 3.)seděl zbytečně,
      nebo a.) neví , co je thc =>b.)směřuje expresem zpátky do Valdic.
      Každopádně založit si potom, co mě pustili na podmínku za pěstování, grower firmu, s kontaktem přes mail na seznamu, s přiznáním, že a.) Poslední čtvrt století páchám opakovaně to, za co sem seděl a slíbil, že už dělat nebudu b.)dělám to organizovaně a mezinárodně c.)nemám žádnej produkt a začínám od nuly d.)tak koukejte hejlové pořádně cvakat za takovou exkluzivku, je naprostá bomba a jediný, co potřebuješ víc, je xxl balení popcornu.
      HONZA09
      HONZA09 --- ---
      Mě zaráží, že si myslí, že někdo pošle peníze předem člověku, co má e-mail petr.mastička.
      LOGO
      LOGO --- ---
      OMNIHASH: tak tak to bylo vždycky, i s akcema, že to hovno co má k dispozici leští tak moc, až se začne blýskat :b
      OMNIHASH
      OMNIHASH --- ---
      JAMALORD: po zásahu policie jsme přišli o všehny genetiky myslí ten čverec čutky uprostřed kukuřičnýho pole, za kterej ho sebrali?
      JAMALORD
      JAMALORD --- ---
      DirtyG back in da game!
      CANADA_TONY
      CANADA_TONY --- ---
      Ted hraje s Pixošem v Angels club . Žďár nad Sázavou. Opět s Plegomazinem. To bude Tomáš koukat s kým hraje . Podle mne vůbec neví kdo tam bude 🤣🤣🤣
      BRKODLAK
      BRKODLAK --- ---
      me by ten zrusenej digital forest taky zajimal, znam tunu nasranych lidi, co kvulo tomu z toho ci onoho duvodu projebali prachy.
      CDR
      CDR --- ---
      SNOWWHITE: tak to rozepis ;)
      SNOWWHITE
      SNOWWHITE --- ---
      CDR: Spíš v řádech mega, hele ;)
      VON_GILOTINE
      VON_GILOTINE --- ---
      Psajtrenc no, neudivuje
      CDR
      CDR --- ---
      LOGO: byl jsem dost zmaštěnej a mám to z druhý ruky, tak to nechám to na někom, jestli se to najde, kdo bude mít víc informací
      Ale základ tý story, že někdo udělal provar (po několikátý), nevyplatil lidi a zkusil to otočit tím, že zbytek nasypal do rulety (řády statisíců), že to třeba otočí, je opravdu solidní .)
      LOGO
      LOGO --- ---
      KOTLYK: s plegomazinem jsem měl kdysi taky tu čest. Ti dva se fakt našli. Akorát by se ta jejich partička měla jmenovat Poděl Kru, a ne Master Kru.
      LOGO
      LOGO --- ---
      CDR: tak to sem val.
      KOTLYK
      KOTLYK --- ---
      mezitím v Brně
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam