• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje, Bylinková chaloupka a další vomrdávači na scéně
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    HONZA09: vidis, mohli tam nejaky freeci nabehnout s bednama a vydelavat na pivku a tak, kdyz uz jim tam nekdo zadarmo napromoval lidi :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GULAZ: Prej se tam normálně freečka dělaj
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    Ten areál ale vypada dobre na freetek!!;)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    DUKON: stage přeci stála

TRSK
    TRSK --- ---
    Tohle je totalni skola Jahriderova :))

DUKON
    DUKON --- ---
    Prodávat do poslední chvíle lístky a přitom nepostavit v areálu žádnou stage vypadá jako amatérský scam
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Pořadatelé na poslední chvíli zrušili festival Hip Hop Kemp | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/kultura/hudba/poradatele-na-posledni-chvili-zrusili-festival-hip-hop-kemp-okolnosti-nam_2608210917_bva
    31STITCHES
    31STITCHES --- ---
    Kdysi namíchl i kapelu Nazareth. Promotér u soudu popřel, že je podvodník - JustPaste.it
    https://jpst.it/56uKW

zajímavý článek z idnesu premium :)
    BCTPEJHON
    BCTPEJHON --- ---
    Tak schválně

XCIDER
    XCIDER --- ---
    PSILESIA: jo, to je ohromna pomoc, ze epileptikum radi, aby vysadili leky, to je na nobelovku ;) Jednou zmrd, vzdycky zmrd
    TRSK
    TRSK --- ---
    CHONGX:
    no doprdele 😳
    to je psycho...
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    RICK: Tad sem si všiml, že Bylinková chaloupka a hned na to na mně vyskočilo tohle.

DUKON
    DUKON --- ---
    to s Karym jsem nevedel, to je na piku :(((
    proc se zubata neprijde pro Zemana, Babiše, Donnieho? ty woe, kde je spravedlnost.
    LOGO
    LOGO --- ---
    XCIDER: jo, já jsem to zjistil od někoho. Protože známej to sdílel jak Rajdův příspěvek, tak jsem potřeboval vědět, že zas nedělá nějaký šmélo.
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    LOGO: No tak seminka bych si od nej nekoupil :) Jen podotykam ze ucet na podporu Karyho, kterej sdilel, je skutecne Karyho...
    LOGO
    LOGO --- ---
    XCIDER: já to taky potkal na netu, tak jsem se zeptal Cocomana, jestli je to real. Oni je Jahridera dobře znají, ale šmélo to není.
    Což ovšem neznamená, že Rajda už není zmrd. Zmrdil tak dlouho, tolik let podělávek. Má to prostě v sobě, to se neodnaučíš.
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    kdyz jsem tohle zahlid, hned se ve mne rozsvitila varovna kontrolka :) Ale poslal jsem na ucet 1kc a ve vypisu jsem videl, ze je to fakt Karyho ucet. Tak se jahrider mozna na stary kolena polepsil.....

DUKON
    DUKON --- ---
    sellout festival či co?
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    Ostrava | Protože pořadatelé mažou negativní komentáře, ráda bych věděla Váš názor na letošní SOLDOUT festival
    https://www.facebook.com/share/p/16TWpF2KMa/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam