Ahoj, tak od vcerejska taky patrim mezi nemocne. Dr. mi diagnostikovala autoimunitni chronicky zanet stitne zlazy. Ackoli jsem uz byla na nekolika krevnich testech predtim (pouze po podezreni u ORL - nic nenasli - nechapu a znova pak od prakticke lekarky. opet nic nenasli...uz vubec nechapu) protoze bylo podezreni z duvodu neschopnosti zhubnout i prez moje urputny snazeni,naopak pribylo dalsich 15kg...chci se zeptat - podarilo se Vam tady nekomu po zahajeni lecby ty priserny kila dat nejakym zpusobem dolu?Mam uplne zastavenej metabolismus - rekla vyzivova poradkyne,kdyz jsem k ni uz uplne vyrizena prisla,ze proste nejsem schopna shodit ba naopak to leze porad nahoru...je mi jasny,ze to asi bude narocny,ale ja proste nechci svetem vlacet skoro 100 kilo,kdyz jsem byla cely zivot zvykla na 70...u me je vsechno v pocatku,dr. mi nechtela v podstate nic rict,mam tam prijit az za mesic s krevnimi vysledky,ale co kdyz do te doby pribudu jeste dalsi kila,fakt regulerne se uz zblaznim z toho...je neco,cim bych to ted mohla zarazit?nejakej detox, nebo specialni strava...ja uz fakt nevim :o/