TAYLES:
žádné jsem neměla. Nedávkovala mi to vůbec, ani mě nevyšetřila. Jen se ptala, jestli mi nepadají vlasy nemám nepravidelnou menstruaci a tak. Dotazník. Na všechno jsem jí řekla že ne a ona mi přikázala nějaký hormony. Ne, opravdu jsem je nesnášela dobře a ještě jsem z toho dostala celkem zásadní trombozu do žíly.
Pochopila jsem, že tudy cesta nepovede.
Neříkám, že horm.subtituce je špatná, naopak pořád tu píšu, že pro každýho je něco jinýho, jenom je třeba zjištovat co a nenechat se rovnou strčit do nějaký škatulky, jak se doktorům hodí. To je všechno, nikdo se tady nemusí obhajovat nebo cokoli. Jen jsem řekla svůj příběh a názor.
Když jsem ho říkala sestřičce na gyndě, řekla, že to měla podobně a nakonec jí doktorka řekla, že udělal líp, že se nedala přesvědčit k hormonům. Moje masérka měla jít na operaci, odmítla a asi po dvou letech jí její doktorka řekla, že by to byla bývala chyba. Jenomže kdo se neohradí, toho prostě vykuchají a potom už se možná akorát tak omluví...možná
Ale nechci tu vést žádný boj, prostě každej at si všechno přebere a zkusí po svém. Je to jeho život a jeho zdraví.
díky za pozornost.