• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    WHITEANGEL: uz jsem to nasel, oficialni 8 dni stara reakce supportu "vime o tom, pracujeme na tom" - to mi moc nepomuze
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHARLEZ: jj toje urcite bug.
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    Imperial Agent Storyline - Defender of the Empire
    na konci mam zabit jednu konkretni postavu, je normalni ze nejde zasahnout (cannot see target) pokud na nem zrovna nastojim?
    videl bych to jako bug
    EZEE
    EZEE --- ---
    CLAVEN: tak tady by jsi rychle schladl :))
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    EZEE: to vieš, ako vidím kombo "zoufalá maminka" a "šla by i níž", hneď sa vo mne zapínajú nižšie pudy :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    WENDIGO: U anakina si taky kouncil nevsiml prudkeho narustu temne strany dokud nebylo pozde no :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    CLAVEN: LOL, ne! :) Moje posledni veta Myslim ze by sla i niz. se na ni nevztahuje :P
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    LAAZI: Zrovna kdyz jsem si to po sobe cetla tak me napadlo kdo se toho prvni chytne. Kazdopadne tak jako tak myslim, ze jsou funkcni obe interpretace :D
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    WENDIGO: jedi muze byt clenem radu a nemusi byt gray
    To je preklep? :)
    (sorry patek :))
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    EZEE: maminka bola aspoň MILF? ;)
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    Varovani - koho zajima jen hra na nejake SW lore kasle tak at to vubec necte a muzete me treba rovno ominuskovat :D

PELENDUR: Hele ja mam treba knigtha a shadowa a ani jeden s code nesouhlasi. A vubec co je komunita jedi tak tam ta shoda nebo papezstvi zdaleka takove neni a nemyslim si ze to je proti svetu, vzdyt je ten svet plny jediu s jinym nazorem, jinymi zpusoby. Jde spis o to ze sithove jsou mnohem vic tlaceni k uniformite protoze ti kdo nejdou s davem jsou vetsinou prvni ti co pojdou/jsou odstraneni. Postoj proti empire se tresta, nejak otevrene ho hlasat by postavu kdyby byl svet opravdu reakcni zabilo velmi rychle. Navic i "hodny" sith bojuje za empire a pokud opravdu poctive neodmitnes pulku questu tak porad pomahas empiru a porad zabijis spoustu "dobrych" ono je otazka co je dobre a co zle ale trbe ana Hothu se pulka empire questu toci okolo vybijeni malych neskodnych roztomilych ruzovych a modrych sloniku.

Proste u tech sithu hodne funguje to cemu diky zvyku z adnd rikam "drow syndrom" to znamena ze vetsina je opravdu zla, jinak by za tu stranu nebojovala, nepomahala ji a predevsim proto ze k tomu byli vychovani [i treba jako otroci], donuceni a kdyby odmitali drzet hubu a krok nebo se do tech idealu vzit tak je hodne mala sance ze by se dozili dospeleho veku. Ano dobri drowove existuji ale jsou pomerne velkou raritou. Elisterani tvori tak 1% drowi populace. Sithove, i zli, se urcite muzou lisit ale vetsina jich bude mit dobre duvodu k tomu podporovat empire. Argument jsem dobry ale podporuju empire kvuli lidem co tam ziji je taky mimo, tem by nejvic pomohlo kdyby empire padnul, ne vsem ale dlouhodbe vetsine urcite. Hrala jsem light side sitha na bete prave a prislo mi to hodne mimo protoze fajn dobry sith by se nejspis snazil delat nejakou tichou ofenzivu, dvojity agent a tak podobne ale v ty linii vykonas stovky dobrych a pro empire naprosto nevyhodnych skutku, je uplne mimo ze by si toho nikdo nevsiml a pokud ano tak myslim ze by nalepka zradce prisla velmi rychle a pokud budeme brat ze dotycny sith je opravdu mocny tak by se mu povedlo uprchnout a treba operovat na vlastni pest nebo se pridat k republice, ale urcite by nezustal sithem, v samotnem centru deni. Kdyby byla struktura imperia postavena timhle spusobem tak uz padlo tak padesatkrat.

Ohledne jediu co treba plne nesouhlasi s code. Za prve jsou tu gray jedi kteri samozrejme nejsou cleny radu ale to vubec neznamena, ze nejsou na strane republiky, pak tu jsou odpadlici [zde clovek muze argument proti hodnym sithum otocit, vazne si myslim, ze by council vsiml tech rudych oci a velmi hlubokych ocnich stinu a to ze z nekoho sala dark na sto honu a dotycny by urcite v radu nezazil prudky karierni postup. Jiste clen radu se muze trochu naklonit k temne strane, I neutralni jedi muze byt clenem radu a nemusi byt gray, ale opet kdyz uz je to evidentni, a vetsina tech skutku opet by vesla ve znamost tak je to trochu postavene na hlavu. Alespon narozdil od sithu dokud by se takovy clovek vyslovene nestal hledanym zlocincem tak by takovy dark jedi odpadlik klidne mohl pro republiku pracovat, ale rozhodne by nebyl clenem radu a nemel status jedi.] prave muj knight je ex-jedi ktery jako padawan odesel, porad je na strane republiky ale je to takovy punisher style neutral, pouziva vibroblady a misto roby chodi v kozeny bunde [jak ja miluju plne slotovatelny zbrane a armor] naopak muj shadow je sice master v radu ale take se na prvni pohled podle toho vubec nechova, spis se chova trochu jako detinsky blazen a ze vseho ma srandu, samozrejme ze kdyby opravdu byl takovy tak se masterem nikdy nestane, on se tim proste bavi a taky tim trochu testuje lidi, takovy ekcentricky profesor, a prave jeho vira spociva v tom ze code nelze brat moc doslovne a prilis ho vynucovat protoze prave ti donuceni drit nejvic podle kodu jsou vetsinou ti kterym z toho lupnou v bedne a spadnou k dark side, proste se drzi nazoru ze zadny extrem neni dobry a sam padawany uci ze nadrillovany kod je na nic kdyz clovek pak uz nerozezna dobro od zla. A to je postava hodne silne dobra a prezto ma ke code vytky, respektive ne ke code samotnemu ale k tomu jak je interpretovan. A o tom to vlastne je, jedi code je hodne jako recka filozofie hodne se resi jak presne ho pojmout a jestli ho vynucovat nebo nechat kazdeho at si to najde sam a skoro kazdy jedi na to ma trochu jiny nazor, je to neco o cem se hodne diskutuje. A to diky tomu ze muzou. Treba otazka celibatu take neni primo pravidlem, neni vynucovana, spousta jediu mela rodiny a nebyli vylouceni z radu ani nespadli k dark side. Mezi jedi je ta volnost k temu vyjadrit svuj nazor mnohem vetsi narozdil od sithu. Proto je i to rozpeti charakteru u jediu vetsi nez u sithu. Alespon realne. Hra sama jak rikam umoznuje nektere moznosti ktere jsou hodne absurdni.

... sakra ja se tu rozepisuju v dlouhosahle filozoficke debate a misto toho musim sprtat na zkouzku z filozofie. Ehm, kazdopadne tohle je hodne zajimavy rozsahly tema jestli by jste v tom nekdo chtel pokracovat tak si udelejte postavu na Progenitoru a muzete se do tehle jedi diskuzi sami zapojit. Pokud vas tohle bavi a mate na to anglictinu urcite nebudete zklamani.
    EZEE
    EZEE --- ---
    Mam tady POUZE rozbalenou retailovku SWTOR.
    Prisla nam zoufala maminka do kramu s tim, ze si syn koupil SWTOR za 12 stovek a maminka samozrejme zamitla mesicni platbu. Hra pry NENI aktivovana. A nabizi ji za 800,- kdyby nekdo chtel. Jsem pouze prostrednik, predam pouze telefon na dotycnou. Myslim ze by sla i niz.
    Posta.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CARB6N: Mě ani Lobovi se to nezapočítává dost často, opravdu nejsi sám:)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    STRANGERD: hehe tak to mě se někdy započítá daily quest HM modu i když ten flashpoint nedokončíme ;)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Na LoLu je za republiku treba Remedy nebo Motion (ex WoW dobre gildy), nevim teda nakolik jsou aktualne (dez)organizovany.
    EZEE
    EZEE --- ---
    zna nekdo guildu Rebirthing na LoL?
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    CARB6N: ne snad, urcite- ale ja sem v chillu, toho contentu tolik nejni, tak casu dost :)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    STRANGERD: Tak to snad nasere vic, nez nezapocitana vyhra...
    INF1466
    INF1466 --- ---
    POMPO: jo Bohemii potkávám hodně často jako enemy na Ilumu a jsou slušně organizovaný
    KURE
    KURE --- ---
    INF1466: blby je ze je pravdepodobnejsi ze by se populace vic vyhrotila, nez srovnala :D (viz aion a jeho volna migrace lidi)

to by muselo bejt spojeny s nejakym mechanismem kterej by zvyhodnoval slabsi stranu
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    jestli něco tak bych asi přivítal možnost migrace mezi serverama než mezi frakcema. Celkem by mě nevadilo třeba strávit 2-3 měsíce na LoLu a pak odtamtud zděšeně prchnout na RP server a až bych si začal kousat nehty z věčného rp tak přejít třeba za lidma z kyberie...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam