• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    INF1466
    INF1466 --- ---
    Dev Tracker - STAR WARS: The Old Republic
    http://www.swtor.com/community/devtracker.php

JovethGonzalez
    02.07.2012 06:31 PM
    PvP -> ** BIOWARE Response Needed for Game-breaking Ilum Bug **

Hi everyone,

I wanted to give you all a quick update. The dev team has been investigating the cause of this issue and they're closer to figuring out a solution. As mentioned before, we'll keep you updated with any new developments. Thanks again for your patience on this.
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    PUEBLO: ja to hraju na Lenovu Y550p s i3. Na nejnizsi detaily se to da hrat v pohode. Obcas to sice skubne, ale na obcasne hrani to bohate staci.
    POMPO
    POMPO --- ---
    DWAY:
    ne
    DWAY
    DWAY --- ---
    Uz je nejaky character transfer?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    WILLIK: Lord Calypho - Kalio - scoundrel
    Zheana - jedi knight
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    ALONSY: co si kde menila?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    PUEBLO: Asus G73J, na full bez škobrtání. Samozřejmě kromě zalidněnýho fleetu a Ilumu :) Ale je to velký a 30+, jak píše níže INF... Na druhou stranu, pro mě pohodlnější než můj stolní comp.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    PUEBLO: na i5+gf gt540+ssd nic moc, na stazeny detaily 30fps venku, chtelo by to alespon tu gtx560 ale to jsou ntb 30k+ ktery jsou velky a tezky a tak na doma a to uz pak zas mas o tridu lepsi vybavu kdyz budes mit za stejnej peniz stolni pc
    DWAY
    DWAY --- ---
    Dway, you've already gone through a lot together so don't let T7-01 down. Log back into the game to continue your discovery of the galaxy with Eileena or another hero.

tak to je trochu ulet na muj vkus :-D
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Hrajete nekdo uspokojive Swtor na notebooku? Poradite dostatecnou vybavu?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    WHITEANGEL: To se mi ulevilo, pravda, kdyby mysleli armamenty tak nepíšou "chest" :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ALONSY: To se týka chest s kreditama.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Chests on Ilum now respawn less frequently to reduce potential gains from farming.
    To si jako dělaj legraci?
    No jsem ráda že jsem změnila stranu a server, protože už takhle nasbírat 30 amrmamentů zabralo mezi 3-5 hodinama v normální čas...

Ale jinak se mi změny docela líbí.

To, že padá o hromadu víc centurion commendation mě na první přečtení trochu nepotěšilo, ale zase to dává větší smysl, že člověk má T1 (centurion) výbavu o něco dřív než tu champion. Takhle si člověk s trochou štěstí nafarmil 3/4 champion za 2-3 dny a zbytek si jen doplnil těma centurion a jinak nezájem.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    a ten champ bag dropuje vzdycky 15cent a 7champ, uz mam 35champu a 75centu z 5 bagliku
    INF1466
    INF1466 --- ---
    KUBLAJ: jestli to chapu dobre ja tak champion tokeny v podstate zrusili a battlemaster bag dropuje 15champ commu a navíc ma 25% šanci na battlemaster token.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Divný, no tak Zack tvrdí jako HC fan, že nesnáší prequely...:) No tak s ním nesouhlasím sice, ale nějak nechápu tu snahu narvat mu do hlavy to, jak strašlivě moc se mýlí...:) Tedy, mýlí, ale...to je tak nějak jeho věc:))))

A k věci - co je novýho v poseldních 5 dnech? Dohrával jsem Mass Effect 2...:)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    INF1466: jo super patch sou 3 Ilumy a stridave se bugujou lol
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam