• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    WILLIK: Jak jsem ti říkala, když dám vanish, tak pak mi ani obyčejnej heal asi tak půl minuty nefunguje i když už jsem dávno odstealthovaná:)

Rozhodně to ovlivňuje míň než debilové co stojej kdo ví kde, ignorujou WZ a sbírají si medaile:)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    WILLIK: je potreba nejakej q nebo to tam najdu rovnou? ja vcera objizdel snad vsechny ty veze a na zadny nebyla ta krabicka co ma dat ten buff
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    ALONSY: prej neovlivnuje boj :) shadow + assasin si daji "vanish" a za pet vterin na tebe vyskoci opet na full :)
    INF1466: jeste rano me to fungovalo

a puvodne je ta voda na Magenta crystal - matros na +33 power pink/purple crystal do zarivek a na Tatooine jde ten buff ziskat ze zvlhcovacu HNED v MOS ISLA :) jakoby od litaka se das prujezdem mezi sutrama a hned jsi na spotu kde je asi deset zvlhcovacu :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    TAJEN: ty budou ještě domrdanější, protože je nikdo neotestuje, tyhle se aspon rok testovali na bete :)

(Very little feedback was received on the PTS Forum before the patch was deployed to the live servers, otherwise changes may have been made before the patch's deployment.)

viz. http://www.swtor.com/community/devtracker.php

nejvíc mě pobavil post od BioWare, kde se snažej svalit vinu na hráče, že to pořádně neotestovali na PTS. No lol, to je fakt epic fail, platici klienti maj testovat produkt pred vydanim za vyvojare. To by me zajimalo za co jim to vlastne platime, kdyz si dokazou dovolit pustit bez otestovaní něco co úplně zničí na několik dní endgame pvp, který už tak je navržený na viližprdel

normalni diletanti to sou
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ALONSY: na random ma clovek malinkou sanci na vitezstvi jen v hardbalu.. voidstar je svinstvo nekdy hra zacne este kdyz lidi dolitavaj nabo kdyz okamzite nevyskocis po zacatku obevi se hned sklo a sekas nejmin 10s nezteto pusti ven atd .. jeto snad nejdomrdanejsi warzona .. sem hodne zvedavej na ty nove :)))
    INF1466
    INF1466 --- ---
    CARB6N: no byl jsem tam a ten button na vezi uz neni a v commentech lidi pisou ze je to odstraneny.. mozna to ma par vyvolenych co to stihli nez to odstranili jako se vsim ve swetříku
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    INF1466: tezko rict, vecera jsem videl Jedi Shadow, jak ma 130K healed a pres 100K denfence...13 medajli
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    INF1466: Aha, je to možný, na datum jsem nekoukla:)

Dneska se mi stala nejdivnější věc za celou dobu co hraju.

Začíná voidstar, bráníme, celá skupina ready, seběhnu, píšu ať mají kameru na dveřích a že "nemůžeme prohrát", běžím klasicky tam co vždy a nikde nikdo. Podívám se ke druhým dveřím tam taky nikdo (od nás) - do půl minuty jsem samozřejmě tuhá. A celej tým vesele stojí na startu a diví se, že už to začalo... To jsem fakt nepobrala:)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ALONSY: to uz podle me nefunguje
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ALONSY: Tohle aspoň moc neovlivňuje boj a je to asi nejmenší cheat z toho co tam ti lidé vymýšlí (jako svléknout postavu na své!!! goal line a healovat se dokolečka jak idiot - to bylo epický:)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SWTOR: Free 8.8k heal for All Classes, 10 second CD, USABLE IN WARZONES!! Pure Shockfrozen Water!! - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=C8w5uURJ9hs&feature=player_embedded#!
    INF1466
    INF1466 --- ---
    Dev Tracker - STAR WARS: The Old Republic
    http://www.swtor.com/community/devtracker.php

JovethGonzalez
    02.07.2012 06:31 PM
    PvP -> ** BIOWARE Response Needed for Game-breaking Ilum Bug **

Hi everyone,

I wanted to give you all a quick update. The dev team has been investigating the cause of this issue and they're closer to figuring out a solution. As mentioned before, we'll keep you updated with any new developments. Thanks again for your patience on this.
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    PUEBLO: ja to hraju na Lenovu Y550p s i3. Na nejnizsi detaily se to da hrat v pohode. Obcas to sice skubne, ale na obcasne hrani to bohate staci.
    POMPO
    POMPO --- ---
    DWAY:
    ne
    DWAY
    DWAY --- ---
    Uz je nejaky character transfer?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    WILLIK: Lord Calypho - Kalio - scoundrel
    Zheana - jedi knight
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    ALONSY: co si kde menila?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    PUEBLO: Asus G73J, na full bez škobrtání. Samozřejmě kromě zalidněnýho fleetu a Ilumu :) Ale je to velký a 30+, jak píše níže INF... Na druhou stranu, pro mě pohodlnější než můj stolní comp.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    PUEBLO: na i5+gf gt540+ssd nic moc, na stazeny detaily 30fps venku, chtelo by to alespon tu gtx560 ale to jsou ntb 30k+ ktery jsou velky a tezky a tak na doma a to uz pak zas mas o tridu lepsi vybavu kdyz budes mit za stejnej peniz stolni pc
    DWAY
    DWAY --- ---
    Dway, you've already gone through a lot together so don't let T7-01 down. Log back into the game to continue your discovery of the galaxy with Eileena or another hero.

tak to je trochu ulet na muj vkus :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam