• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    POMPO
    POMPO --- ---
    INF1466:
    Zajimava myslenka taky je, ze kdyz uz teda mam cely UI naprd, proc nedovolit 3rd party addony.
    Dyt to nemusi delat miliardu veci jako ve WxX. Staci kdyz to udela UI pouzitelny pro vetsinu situaci (viditelnost debuffu, CD aby dojel kdyz bude skill ready a ne se spozdenim jako ted).
    Barevny odliseni lidi v parte (tank, clovek se debuffem, clovek s huttball micem)

Dalsi listy, ktery si muzu soupnout kam chci.
    atd...
    INF1466
    INF1466 --- ---
    stačí že ty ofiko servery jsou placená beta, nebudu ještě navíc hrát na PTS...
    INF1466
    INF1466 --- ---
    POMPO: jo, tohle psali ze je ted pro ne priorita, aby se dali prenaset postavy na PTS a nemuseli se levlit

ale to porad neresi, ze testovat to musi primarne oni, ze to komunita neotestuje a pak jim lidi leavnou hru a budou v prdeli tak na to nejaky chytry komentare na devblogu moc nepomuzou
    POMPO
    POMPO --- ---
    INF1466:
    vono to souvisi i s tim, ze feedback z pts je spatne poslouchan. napriklad moznost tvorby 50tek an pts porad jeste neni.
    a nedivim se, ze se ne kazdymu chce na pts levlovat znovu...
    WRATA
    WRATA --- ---
    Uz to jede
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    WILLIK: Jak jsem ti říkala, když dám vanish, tak pak mi ani obyčejnej heal asi tak půl minuty nefunguje i když už jsem dávno odstealthovaná:)

Rozhodně to ovlivňuje míň než debilové co stojej kdo ví kde, ignorujou WZ a sbírají si medaile:)
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    INF1466: na kazdy plac by mel byt 2x - respawn samozrejme netusim
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    jo jde jeste tak ze ti ji nekdo tradne ty se jen napijes a ten buff ziskkas taky, neni bop ani unique - takze jich pres piti/trade muzes mit nekonecno - dobry na to vyvolavani secret bosse na Illumu protoze ten matros z nej je sice unique, ale vezmes ssebou artificera kterej hned posle vyrabet crystal a muze jich takhle udelat rovnou pet, protoze ten finalni produkt zase neni unique
    INF1466
    INF1466 --- ---
    jo tak tu sem presne nenasel :) nema to nejakej respawn velkej ze by mohla bejt vybrana? no zkusim to zas vecir a uvidim no
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    rovnou - je to jakoze deska ktera bude aktivni na mysoklik
    INF1466
    INF1466 --- ---
    WILLIK: je potreba nejakej q nebo to tam najdu rovnou? ja vcera objizdel snad vsechny ty veze a na zadny nebyla ta krabicka co ma dat ten buff
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    ALONSY: prej neovlivnuje boj :) shadow + assasin si daji "vanish" a za pet vterin na tebe vyskoci opet na full :)
    INF1466: jeste rano me to fungovalo

a puvodne je ta voda na Magenta crystal - matros na +33 power pink/purple crystal do zarivek a na Tatooine jde ten buff ziskat ze zvlhcovacu HNED v MOS ISLA :) jakoby od litaka se das prujezdem mezi sutrama a hned jsi na spotu kde je asi deset zvlhcovacu :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    TAJEN: ty budou ještě domrdanější, protože je nikdo neotestuje, tyhle se aspon rok testovali na bete :)

(Very little feedback was received on the PTS Forum before the patch was deployed to the live servers, otherwise changes may have been made before the patch's deployment.)

viz. http://www.swtor.com/community/devtracker.php

nejvíc mě pobavil post od BioWare, kde se snažej svalit vinu na hráče, že to pořádně neotestovali na PTS. No lol, to je fakt epic fail, platici klienti maj testovat produkt pred vydanim za vyvojare. To by me zajimalo za co jim to vlastne platime, kdyz si dokazou dovolit pustit bez otestovaní něco co úplně zničí na několik dní endgame pvp, který už tak je navržený na viližprdel

normalni diletanti to sou
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ALONSY: na random ma clovek malinkou sanci na vitezstvi jen v hardbalu.. voidstar je svinstvo nekdy hra zacne este kdyz lidi dolitavaj nabo kdyz okamzite nevyskocis po zacatku obevi se hned sklo a sekas nejmin 10s nezteto pusti ven atd .. jeto snad nejdomrdanejsi warzona .. sem hodne zvedavej na ty nove :)))
    INF1466
    INF1466 --- ---
    CARB6N: no byl jsem tam a ten button na vezi uz neni a v commentech lidi pisou ze je to odstraneny.. mozna to ma par vyvolenych co to stihli nez to odstranili jako se vsim ve swetříku
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    INF1466: tezko rict, vecera jsem videl Jedi Shadow, jak ma 130K healed a pres 100K denfence...13 medajli
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    INF1466: Aha, je to možný, na datum jsem nekoukla:)

Dneska se mi stala nejdivnější věc za celou dobu co hraju.

Začíná voidstar, bráníme, celá skupina ready, seběhnu, píšu ať mají kameru na dveřích a že "nemůžeme prohrát", běžím klasicky tam co vždy a nikde nikdo. Podívám se ke druhým dveřím tam taky nikdo (od nás) - do půl minuty jsem samozřejmě tuhá. A celej tým vesele stojí na startu a diví se, že už to začalo... To jsem fakt nepobrala:)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ALONSY: to uz podle me nefunguje
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ALONSY: Tohle aspoň moc neovlivňuje boj a je to asi nejmenší cheat z toho co tam ti lidé vymýšlí (jako svléknout postavu na své!!! goal line a healovat se dokolečka jak idiot - to bylo epický:)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SWTOR: Free 8.8k heal for All Classes, 10 second CD, USABLE IN WARZONES!! Pure Shockfrozen Water!! - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=C8w5uURJ9hs&feature=player_embedded#!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam