• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    POMPO
    POMPO --- ---
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ULRIK: A jakmile povolí ty third-party aplikace/macra na něco víc než spamování a převlíkání, tak už nijak nezabrání tomu aby se to stalo i tady.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LAAZI: Sorry, ale tohle je naprosto debilní argument. Tak to předěláme Kinect, protože lidi s handicapem nemusí mít ruce a nohy, aby před ním skákali...

Nechci bejt za cynika, ale doprdele všechno nemusí sedět pro lidi s handicapem, tím spíš, když je to jen zástupnej argument. Dejme tak hlasový ovládání pro slepý, autoattack, autoheal...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Já bych nechtěl, aby hra dospěla do stavu, kdy jsem viděl záznam HC wowkaře (pls, no flame, nemluvím o tý hře en bloc, tak mě neserte, jestli se toho někdo chytne:)) a bylo to něco jako ovládací panel kosmický lodě... A on si tam vesele čučel jen na ikonky, sem tam něco zmáčknul...a tadá...byl HC...

A to je shit.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    A to nezminuju lidi s nejakym handicapem.

Tezke by nemelo byt ovladani, tezke by melo byt zvladnout ten herni mechanismus.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Moznost uzivatelsky upravovat hru je samozrejme velke plus a to u jakekoliv hry v jakemkoliv smeru a cim vic tim lip.

ALONSY: Ono to neni tezky, ono je to jenom stupidni, clovek si pripada jako v dobe kamenne, levou rukou za pravym uchem atd.
    (A naopak v "jinych nejmenovanych hrach pro predskolni mladez" jsou situace kdy je healing _opravdu_ tezky a to i kdyz clovek nemusi resit spatne resene default ui)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Jako já si zas myslím, že hrát healera JE nejtěžší a největší výzva...a to včetně tanka.

Na druhou stranu, výzva je i hrát slingera, protože je na mechaniku mnohem křehčí než většina DPS ... a baví mě to:)
    KURE
    KURE --- ---
    DWAY: nuti. rika se tomu konkurence.
    schopnosti hrat to bez addonu nikdo neoceni, kdyz s addonem to samy udela kazdej debil.

POMPO: soucsnej stav neni idealni, jasne, ale addony a knoflik na vsechno neni smer kterym bych to chtel.
    Nikdo nerika ubrat.
    POMPO
    POMPO --- ---
    ALONSY:
    Ja healera hraju. A nechci zadny healboty atd. Chci jen trochu lepsi prehlednost.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ULRIK: No ono to není tolik ad absurdum, spíš docela přesný popis :P
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Taková hromada lidí brečí, jak nikdy nebude hrát v SWTOR healera, že je to bez healbotu a jiné miliardy addonů moc těžký. To už něco trochu vypovídá :)
    POMPO
    POMPO --- ---
    ULRIK:
    zrovna ta zvdalenost v nekterejch hrach nebyla a to sem povazoval za dobrej napad.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DWAY: "a s mym rozlisenim opravdu nejde "... ale to zas není chyba hry...;))

Je fakt, že, když to vezmu ad absurdum, tak můžeme dospět do stavu, kdy skrz addony a makra pošlem avatara do arémy a půjdem si udělat kafíčko, ono se to nějak udělá... případně u toho budu sedět s tím kafíčkem a mačkat jeden čudlík...;))

POMPO: Protože to je elementární prvek většiny her... netrolluj zase...;) (a jo, některý animace maj zásek, miluju, když do mě šijou blastery z nějakýho BH skillu, i když už čekám na vpuštění do arény:))
    POMPO
    POMPO --- ---
    KURE:
    soucasnej stav je takovej, ze

- rada veci ma podobnou nebo stejnou animaci (vsecko od sithskyho carodeje sou blesky)
    - na nekterejch mistech je takova tma, ze to proste nevidis. Pak je teda skvely, ze to opravdu nevis.
    - nektery animace sou bugly. Bud vypadaj jako ze jedou i po tom, co uz byly preruseny/odstraneny nebo nejsou videt

Ale ok. ubrani informaci hracum ok. Proc teda mame healthbar u targetu v combatu nebo jeho presnou vzdalenost?:P
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DWAY: Nenutí, ale addonama se zvyšuje počet lidí, co by bez nich nenašli ani svojí postavu, natož aby věděli jak se hraje hutball/vyhýbá AOE ve FP :)))
    (ale pravda, výraznost procnutí je opravdu dost slabá)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: nikdo ale hrace nenuti si ten addon stahnout.

Mi treba celkem chybi zvyrazneni kdyz neco procne. V boji chcu sledovat avatara a ne bary a s mym rozlisenim opravdu nejde oboji najednou.
    KURE
    KURE --- ---
    POMPO:
    debufy maji animace.
    a jako hyler vim ze to neni sranda, ale vo tom to je ne? ucit se tu hru, zlepsovat se.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    KURE: Souhlasím, addony hry ničí a dělají z nich zábavu pro blbečky:)
    Možná tak maximálně grafický, na AH a takový blbosti.
    POMPO
    POMPO --- ---
    KURE:
    Ja jsem pro, at si dava pozor. Ale je rozdil mezi berlickou a moznosti zjistit, ze ma nekdo debuff napriklad.
    Jak v soucasnym stavu poznas ze ma nekdo debuff?
    - Teamspeak
    - Koukam esli jeho postavicka nevypada jinak - je tma hlada efektu ktery te ruzne zbarvujou atd a nejsou to debuffy.
    - V parte se objevi novy asi 4px velky ctverecek - opet je tam asi 20 druhu ctverecku...
    KURE
    KURE --- ---
    POMPO: me nepride spatny ze hrac musi Davat pozor co se kolem deje.
    berlicky na vsechno me nechybi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam