• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    WILLIK: Me se vcera podarilo bejt ve dvou vyhranejch warzonach asi z 10ti a ani jednou mi neprocnul daily, ale aspon sem se nasral :)

TAJEN: Jaktoze CC nebudou pusobit? Ja myslel ze to pusobi normalne na vsecky, pokud uz nemaj bilej bar.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    INF1466: :)))))))

LAAZI: jo no.. pockej na 50 tam si uz moc neskrtnes..
    Mam ted nasobe full Field Tech set,.. a docela me vytaci ze musim mit enforced opasek a wristy , nechapu proc tam tyhle veci nemaji k memu setu..to same se snajperkou nastesti ted uz battlemastrovou.. donedavna sem tam pobihal s namodovanou ae byla lepci nez centurionska .. takze vysledna expertisa je 667 a bez ni ses jen super nehybnej terc.. Stou acurackou mam 99.44% drive semito podarilo vytahnout na ukor jinejm vecem i na 102% :)) Po 50satce budes potkavat smuglery ze kdyz uslysis brokovnici tak uz se ze zeme ani nezvednes.. na spoustu lidi po 50 ti uz ani neco jako odkopy debilitate a fleshbeng nebudou pusobit.. Do doby nez sem mel tu novou flintu sem si strihl dmg max do 2k ted si dam v klidu i za 5k.. coz neplati o lidech co nasobe maji ty koule nesmrtelnosti atd.. nejvic lol sou ty chary cosi zapnou ten superstit a ja donej zaskiluju za 2 :)) ne za 2k ale za 2 :))) Situace na zlomeni klavesnice hezky si zakleknu Laze target a klikas Rakata adrenal Target acquired relik na accuraci pifnes shatter shota.. pak sou dve moznosti cil ti vklidu utece a nebo si toho nevsimne a kliknes Ambush 1000 snipe 500 and series of shots = absorb absorb 200 a kdyz je to neco zte rasy jako komando takse jen vklidu otoci parkrat to ztoho kanonu co ma zahuci a ses death ikdyz se ti povede kliknout stity a heal :)
    Ale i prez to vse muzu rict ze stou battle snajperkou se mi hra zlepsila o 100% minimalne :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CARB6N: Sorcerer je fakt zlo.
    Nepamatuju si, když jsem hrála za impérium, že by mě Sage štvali ze třetiny tak hodně.
    Vůbec se mi nezdá, že by měli něco jako sorcererský shock. I když teď hrajeme hutball proti republice, tak je to naprostá pohoda, ať má druhá strana Sage kolikrát chce oproti imperiu s jediným sorcererem.
    Moc tomu nevěřím, že by byli horší, ale připadá mi to tak.
    (Taky důvod proč chci toho consulara vyzkoušet, kromě tomu že chci vyvrátit ten názor na jeho nudný příběh:)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Jakotzo majitel 50lvl sorcererky muzu v klidu rict, ze DPS hybrid je OP, hlavne na Huttbalu.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    INF1466: Tak ono uz ted je to dodge dodge absobr obcas. A sloupujici socka je ciste zlo, vzdycky vykoukne, nadotkuje, zaleze a obnovi stity. Stiham tak maximalne insta snipe+followthrough coz vetsinu absorbuje. Na takovy je potreba aby nemeli bilej bar a abych ja mel vsecky CC pripraveny, abych stihal nakej ambush a series of shots a stejne vetsinou zdrhnou za sloup s 200 hp a dohealujou se.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    LAAZI: jo pockej na 50ce až začneš dávat třeba třikrát za sebou za 2dmg :) co tak pozoruju kluky snipery od nás, tak maj třeba full champion set, k tomu battlemaster gunu ale stejne maj accuracy tragickou (pod 100%) a na sorcky a podobny potřebuješ minimálně 110% abys je trefoval pořád..

však on ti to tady ID TAJEN popiše až sem dorazí :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    POMPO: Hele ja teda mam furt teprv lvl 49 pac hraju jenom pvp daily + par warzone navic nez me to znechuti, ale sem s tim sniperem i coverem docela spokojenej, takova vezicka, co dava bursty za 1/2 hp.
    Zarivkare davam napohodu pac nez ke me dobehnou, tak je 3x odkopnu a potom si zapnu defenzivni cooldowny, se scoundrel/operative je to horsi, tam nez vstanu z openeru tak mam 30% hp a dotky a teda commando nebo consular co se healujou jsou hroznej opruz.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Muzes ladit jak chces, stejne po kazdem patchi vyjde nejaka classa jako op.
    MICKK
    MICKK --- ---
    LOBOTECH: "název ability" = epizoda II. čas 35:48
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    POMPO: No jo, jenze SW maj ten problem, ze podle me nikdo nevi jak co ma presne fungovat :P Desne by me zajimala dokumentace k tomu :DDD
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    POMPO: To odlaďování známe, tím se akorát vše zhorší:)
    Jsem zvědavá na ten březnovej patch.
    Doufám, že z toho neudělají něco naprosto nehratelnýho:)
    POMPO
    POMPO --- ---
    LOBOTECH:
    jasne. ja jen naznacuju ze zakladat OP teorii na tim, ze je to lepsi nez neco, co nefunguje dobre je divny.
    Muj nazor je, ze nerfovat popr. prodavat nekterejm charum je spatne dokud se nedoladi jadro pudla...
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    POMPO: Tak jasny, hromada veci nefunguje, ja ale mluvim o tom jak to "funguje" ted :o) To je aktualne pro me dulezity, ne jak to bdue fungovat za pul roku :)
    POMPO
    POMPO --- ---
    LOBOTECH:
    No smuglerovo AOE a DMG je taky prisnej. To ze cover v PvP sux protoze neni odladenej je vec jina...
    Ale ze smugler moc nefunguje neznamena OP commanda.;-)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ALONSY: nevím no mě to nějak neuspokojilo.. mě nějakej lord testicleton moc nebere, radši bych sesadil imperátora a sednul si na jeho místo :) ale zas chápu že by asi bylo divný mít 1000 imperátorů i když ne o moc divnější než když teď je 1000 členů dark councilu :D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    LOBOTECH: Až z toho mám chuť hrát smuglera teď :P :)
    No, kdyby ty blesky dávali jen dmg, ale ono to ještě stunuje a zpomaluje, to je na tom to nejhorší:)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    POMPO: Me to comando prijde teda slusne OP, jako prozatim jsem jen lvl 30, takze mi mozna nahrava scalovani DMGe, ale pomerne casto vygumuju 3 hrace najednou, jen proto, ze se snazej umlatit nejakyho nebozaka. Ty AoE jsou proste prisny a co nepojde na AoE, to dorazi spamovani direct damage, jenze je narozdil od snipera fakt lol... nemusim se schovavat a jen spamuju...... pripadam si trochu jak OOMKIN.
    Ale jinak me ta classa bavi hlavne proto, ze chvili skodim na dmg, pak chvili skodim healem, proste velka variabilita. Kdyz na me hupsne nejakej operative, tak ho vetsinou jen nekam odpalim a nevsimam si ho (pokud me teda nejak sikovne netrihitne :D)
    Jinak nejvetsi opruzaci ve WZ jsou sith inkvizitori, pac to ze umru je este v pohode, ale to ze ze me od zacatku do konce, bez jediny pauzy litaj blesky, je totalne annyoning.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ALONSY: no, narozdíl od jiných (zdravíme je, oni vědí, o kom píšu), se dokážu koncentrovat na jednu postavu, takže to jedu postupně a ne tunou malejch altů :) (jediné, co mě trochu mrzí je to, že můj alt je na vyšším levelu než všechny ostatní mainy v té naší minigildě...)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Joo BH :-D Ted jdu na Balmoru tak doufam ze me zas nezabije :-D

POMPO: kniht je spise problem ze je strasne repetativni ke konci. Proste posledni tri planety nemlich to same.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    POMPO: Jo, já si vůbec nestěžuju. Ani na chviličku jsem nevěřila, že by onlinovka mohla mít takhle vymakanej příběh, dokud jsem tu hru nezapnula. Pořád jsem si myslela že jen kecaj. Ten, kdo ten nápad toho systému dostal je naprostej génius :D
    To, že to není druhej KOTOR 1 - no to už asi nebude nikdy nic:) (a dobře, foundry se KOTORU 1 dost blíží, vlastně když jsem procházela foundry tak jsem se cítila jak v herním ráji:D)
    KID_MCHUTT: Super, můžu si založit consulara, už se nebudu cítit jako blázen, díky :-* :))
    POMPO
    POMPO --- ---
    ALONSY:
    Slysel sem na milionu mist, jak se lidem nelibi trooper pribeh nebo pribeh Dzedaj knajta.
    Ale neni to tak, ze se vam nelibi ty charaktery? Troopersky pribeh je ciste vojensky. I finale je vojenske. Velitelka je divna, ale ktery general kdy neni divny?
    To samy Knajt. Je to proste pribeh naivniho rytire ze sagy.

Me se zda, ze pribehy sedj k charakterum jak zadek na hrnec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam