• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KID_MCHUTT: To sem nebyl ja, to byl ten jednorukej, utikal tamhletudy!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LOBOTECH: práskači!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: nerozumím jazyku tvého kmene? :)

ALONSY: šminky, hadříky, jablonecká bižuterie? :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ALONSY: Kdyz usnes, tak ti je v noci kradu :o) Naucil me to Kid! :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    KID_MCHUTT: No to samozřejmě že je to tak schválně, až na to že slicing ty ceny našeho serveru nepokryje ani omylem:)
    Ne že bych si stěžovala, jak říkám, materiál jsem kupovala jednou a kam mi zmizeli ostatní peníze nemám tušení:)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: Pozor, kdyz si tak moc chytry tak proc si napsal od ceho jsou companion mise? :-P
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: takze naopak :) Ja mam scavenging a chybi mi trading. Muzem vymenovat :-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: že by to tak bylo schválně, hm? :D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DWAY: Underworld trading mám, ale ten scavenging mi chybí:)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: kdyz mas slicing tak na modry matros nezbyde profese :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    WILLIK: Me se vcera podarilo bejt ve dvou vyhranejch warzonach asi z 10ti a ani jednou mi neprocnul daily, ale aspon sem se nasral :)

TAJEN: Jaktoze CC nebudou pusobit? Ja myslel ze to pusobi normalne na vsecky, pokud uz nemaj bilej bar.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LOBOTECH: momentálně hraju merce :)

ALONSY: od toho jsou companion mise :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    KID_MCHUTT: No máme neskutečně drahej server.
    Jako že grade 2 crafting věci stojí 1k za jednu třeba.
    A to jsem koupila jen jednou, tak vlastně ani nevím:)
    Ten náš starý server byl fajn v cenách, ale zase v té AH nic nebylo:D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KID_MCHUTT: Jenze ty hrajes urcite tlustyho twielka smugglera a šmelíš se sithskejma artefaktama!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ALONSY: jak to děláš? :) já dělám klasický craft u obou postav a jsem téměř furt za vodou :D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    TAJEN: Jo, třeba to spraví tak, že za WZ už žádné peníze nebudou.)
    To já mám slicing, dělám WZ a furt se mi daří být naprosto bez peněz - to už chce pořádnej skill :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WILLIK: Mnoo je neska maintenc ? treba se to spravi.. ja si teda vydelavam jen warzonama :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WILLIK: A zaslouzil sis je?!
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    byl sem red rano asi 5x WZ a nedostal jsem prausle :( comendacky a valor jo, ale credity me to nedalo ...........
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    INF1466: :)))))))

LAAZI: jo no.. pockej na 50 tam si uz moc neskrtnes..
    Mam ted nasobe full Field Tech set,.. a docela me vytaci ze musim mit enforced opasek a wristy , nechapu proc tam tyhle veci nemaji k memu setu..to same se snajperkou nastesti ted uz battlemastrovou.. donedavna sem tam pobihal s namodovanou ae byla lepci nez centurionska .. takze vysledna expertisa je 667 a bez ni ses jen super nehybnej terc.. Stou acurackou mam 99.44% drive semito podarilo vytahnout na ukor jinejm vecem i na 102% :)) Po 50satce budes potkavat smuglery ze kdyz uslysis brokovnici tak uz se ze zeme ani nezvednes.. na spoustu lidi po 50 ti uz ani neco jako odkopy debilitate a fleshbeng nebudou pusobit.. Do doby nez sem mel tu novou flintu sem si strihl dmg max do 2k ted si dam v klidu i za 5k.. coz neplati o lidech co nasobe maji ty koule nesmrtelnosti atd.. nejvic lol sou ty chary cosi zapnou ten superstit a ja donej zaskiluju za 2 :)) ne za 2k ale za 2 :))) Situace na zlomeni klavesnice hezky si zakleknu Laze target a klikas Rakata adrenal Target acquired relik na accuraci pifnes shatter shota.. pak sou dve moznosti cil ti vklidu utece a nebo si toho nevsimne a kliknes Ambush 1000 snipe 500 and series of shots = absorb absorb 200 a kdyz je to neco zte rasy jako komando takse jen vklidu otoci parkrat to ztoho kanonu co ma zahuci a ses death ikdyz se ti povede kliknout stity a heal :)
    Ale i prez to vse muzu rict ze stou battle snajperkou se mi hra zlepsila o 100% minimalne :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CARB6N: Sorcerer je fakt zlo.
    Nepamatuju si, když jsem hrála za impérium, že by mě Sage štvali ze třetiny tak hodně.
    Vůbec se mi nezdá, že by měli něco jako sorcererský shock. I když teď hrajeme hutball proti republice, tak je to naprostá pohoda, ať má druhá strana Sage kolikrát chce oproti imperiu s jediným sorcererem.
    Moc tomu nevěřím, že by byli horší, ale připadá mi to tak.
    (Taky důvod proč chci toho consulara vyzkoušet, kromě tomu že chci vyvrátit ten názor na jeho nudný příběh:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam