• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Doc je strašnej companion pro zásadového Jedie, chce mě obrátit na temnou stranu, určitě je to špeh od impéria:)
    CORIM
    CORIM --- ---
    Hele - deti - nemate nejaky link pro zacatecnika - zatim to spis jen zkousim - takze mam Jedi Knighta, Jedi Shadow, Smugglera a Troopera - a pomalu se dostavam do okamziku kdy vybiram talenty atd. a hodilo by se mi nejake know-how - nejlepe srozumitelne anglicky.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Other phrases have been derived from hear, hear, such as a hear, hear (a cheer), to hear-hear (to shout the expression), and hear-hearer (a person who does the same).

A vyber si v kontextu :-D Kazdopadne uz nekolikrat se mi stalo ze sem klikl a ocekval sem uplne jiny vysledek no.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ty jo ale nektere ty odpovedi jsou opravdu nic nerikajici.

Hear Hear == I will not argue with you... Jak si to mam asi sakra domyslet? :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Teda samozrejme rozdil v armoru mezi light, medium, heavy
    DWAY
    DWAY --- ---
    OLA44: jo
    OLA44
    OLA44 --- ---
    Cervene veci se slotama, kdyz z nich vyndam vsechna vylepseni tak maji v zakladu stejne staty?
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: To nevim, ja se snazil sbalit Kiru, ale zjistil sem ze neni lesba tak alespon Doca :-D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Já jsem popravdě taky z companiona nervní.
    Má T7 companion quest? Protože mám 7k reputace a nic mi nezadal, jen pořád kecá o nějakém týpkovi co by ho chtěl najít.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: takze do levlu 30 mam smulu a pak me ceka milion rozhovoru s Mako :-D ok dik
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: na nar shadde je bonus serie na levelu 30 a ten class qst je tam, go figure :p
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: no uvidime, ted sem 25 a dochazim posledni lokaci v nar shadaa. Jak pak nic tak budu trochu nervozni :-D (i kdyz ten class q byl 30 tak nevim)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: je to i zavisle na levelu
    DWAY
    DWAY --- ---
    pravda sem teprve vylezl z correlianske casti.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: udelal, prisel sem do nar shadaa a pokecal tam s nejakym cendou, dalsi sem nedostal, ze pry si to musi promyslet.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: až uděláš companion quest :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ty jo bud se mi bugla mako, nebo jo progress s companionem zavisly i na lokacich. Posledni pokec sem mel tak na 2000 affiction, ted mam 3500 a porad nic.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LAAZI: u BH s prostředním stromem je to nemlich totéž :) jenom teda točíš ty ability čtyři :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    DWAY: Tak u gunnery commanda (teda to samy jako mercenary s prostrednim stromem) je lepsi arpen, protoze pak svym zakladnim utokem, kterej mas o neco vejs ve stromu, stackuje taky armpen a u komanda jmenuje GRAVROUNDGRAVROUNDGRAVROUNDGRAVROUND vsecky hrozne penetrujes.
    Pokud z nejakyho duvodu jedes ten strom vpravo, tak je asi lepsi ten dotkovej cylindr.
    U vanguarda/powertecha nevim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam