• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: Takze je to exclusive content pro lidi, co si umi vybrat server a guildu. Chapu.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZACK: Jo, no tak to je ale problém asi trochu jinde než v questu. Možná ve volbě serveru nebo ještě spíš ve volbě guildy? :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    The key formerly bound to /bug can now be mapped to any action and no longer opens the /bug window. The command is no longer able to be bound to a quickslot, but player can still type /bug in chat to open a new bug report.

a

Show Cooldown Timer: Toggles cooldown time text on top of the ability icon in the quickbar.

konečně :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=2897337#edit2897337

btw: vypadá to, že to ve středu nasadí (je posunutá maintenance na středu)
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: To pochopis ve chvili, kdy nemuzes nekolik tydnu dat dohromady partu na Taral V a na LFM Maelstrom Prison muzes jen zavistive koukat.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZACK: Hmm, nechápu, co na tom komu vadí? Vždyť je to dokonalej příběh a fakt by to jinak nedávalo smysl. Nemám ráda FP - nelezu tam, mám ráda FP - chci projít všechny sama od sebe a ani si nevšimnu že je musím udělat v nějakém pořadí.
    MICKK
    MICKK --- ---
    když ste u toho hledání lidí, daj se něják vyfiltrovat lidi co mají zapnutý lfg? nebo mezi určitýma levelama glabálně
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Nakonec podobnou ficuru v SWTORu mas, bez toho, abys udelal Taral V a prislusny quest, se do Maelstrom Prison nedostanes. Velka zabava, pravidelne v Generalu vidim, jak jsou z toho lidi nadseny :) Je to tak pet let prezita berlicka na prodluzovani herni doby, lidi jsou fakt schopny nostalgicky vzpominat i amputaci varlat :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Maelstorm Prison - super, bomba, zábava,
    Colicoid war games - jedna z nejlepších instancí ve všech hrách

No ale co mě teď úplně naprosto zase rozsekalo, že tu hru miluju ještě mnohem víc

spoiler: ( #Jedi Knight - Doc story# )
    #Doc chce vyléčit Nem´ra, pohoda, vymýšlí lék, zkontroluje jak vypadá, že mu má přijít kamarádka a na loď si nakráčí Kalyo - IA companionka:)#

Doteď ty příběhy byli hezky vtipně propojený, ale tohle mě teda hodně potěšilo :)))
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    PELENDUR: kolik je tech par notoricky znamych zabugovanych bossu % z celkoveho poctu raidovejch bossu?
    DWAY
    DWAY --- ---
    FIONOR: Proc? Jednou udelat nejaky q ktery ti zabere tyden, mi neprijde elitarska zvrhlost.
    DWAY
    DWAY --- ---
    FIONOR: Proto rikam ze to nemusi byt tak imba, jen by stacilo proste abys musel udelat nejaky group q pro vstup do raidu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Uz vim v cem je "problem"! Lidi tady nevi co je to opravdovej launch a jako uzasne hladkej ho TOR mel. On WoW do EU dorazil uz radne odladenej :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    WILLIK: no abys pak nebyl zklamanej, nic takovýho neoznámili, jediný co potvrdili, že s příchodem ranked WZ dojde ke změně v systému získávání armorů, ale ne že přidaj nový... osobně to vidím tak že třeba za vyhranou ranked WZ všichni členové vítězného týmu dostanou jeden battlemaster token, nebo něco v tomhle stylu. Ale tak třeba překvapí a přidaj něco co neoznámili .-)
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    DWAY: a co teprv TBC kontent s posloupnosti/navaznosti raidu/hc instanci a outdoor bossu a delani pristupu od Karazhanu po Black Temple.
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    KALIBAN: tak ti řeknu že to je pičovina - a hraješ s whinerama co si nedokážou připustit že je něco jejich chyba - já chodím operace i HM v podstatě denně a kromě pár notoricky známých zabugovaných bossů jsou wipe jenom kvůli tvojí blbosti.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WILLIK: Both factions will need to complete unique, and challenging quests to gain access to the Onyxia encounter. A tohle mi kurva chybi. Nemuselo by to byt tak brutalne challenging, ale proste alespon nejakou snahu vyvinout...
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WILLIK: Na tomhle je nejhorsi, ze to co napisou do patch notes, neznamena, ze je opraveno :D Vykopavani z WZs se deje stale, zamrzavani se deje stale :P Ale ono se to zlepsi, jsem optimista :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    LOBOTECH: hele nevim jak casto chodis ty opsy v hardmodech... nicmene kdyz mi nekdo kdo to hraje 24/7 rekne, ze z 15ti wipu jich je 13na nejakej bug, abilita ktera se spusti o 30sec jinak nez ma, maintank propadne texturou, nekoho to vykopne.. a tak... tak mu celkem verim..

TRAGED: opet, uznam srovanni s wowem pred 3-4 rokama, kde swtor tezce neobstoji, ale srovnavat novou hru s novejma technologiema, testerama a vsim, s necim co vyslo kdyz sem byl este panic.. mi prijde krapet divny...
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    tady mate realese patch, muzete si porovnat s patch notes od swtor co a jak a nemlatte tu prazdnou lebku http://www.wowwiki.com/Patch_1.1.0 uplne dole je seznam dostupnych patch notes pred a po release
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    TRAGED: jo jakoze si na lvl20 nemel ve hre lvl60 raid bosse? aj ta krajta tomu rikam fail
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam