• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: Ale to je zas ta nostalgie :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZACK: Hm, tak pro hráče, co to hrají hlavně proto, že milují příběhy a hlavně KOTOR to docela přínos má - a to ten příběhovej :)
    Třeba lidi, co nehráli Kotor, z té hry musí mít tak 10%zábavy a chápu, že je ta hra třeba moc nebaví a převažujou u nich ta negativa:)
    KALTY
    KALTY --- ---
    ZACK: ;)
    ZACK
    ZACK --- ---
    ANARCHA: Urcite, kazdy novy hrac by mel podstoupit skoleni na tema vyber serveru, guildy a forme komunikace, aby vubec mohl tu hru uspesne hrat.
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: Neni to jen o populaci, ale mnozstvi konkretnich roli v urcitem levelu, slozeni populace (kdyz mas ze 100 lidi 90% lvl50 a zbytek je rozeseny mezi 1-49, tak mas stejny problem), atd. Ale ta moje puvodni poznamka neni o tom, jestli je nebo neni mozne udelat Taral V (ja ho treba mam), spis ze nerozumim, jaky to ma prinos pro hrace. Zatim jsem slysel jen, proc to nevadi, pripade nostalgicky vzpominani na WoW.
    ANARCHA
    ANARCHA --- ---
    ZACK: to že nemůžeš sehnat partu neni chyba hry , ale tvoje neschopnost nebo špatnej výběr serveru.
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    KALIBAN: tak pokud se bavíme jenom o operacích tak bych řekl 1 buggy boss - finální boss v eternity a jeho podlaha ;), někdo může nadávat i na prvního bosse na začátku karragy ale to imho nejni bug (reset při shození do kyseliny).

Pokud ti jde o HM FP pak můžu měřit jenom za imperium pak je to HK ve foundry (ale když víš kde je bug tak se mu vyhneš - nic složitého), final boss ve false emperor (nebudu prozrazovat kdo to je, taky relativně v pohodě), a hmmmm určo jich bude víc, aspoň ještě 1-2 ale kruci procházím si v hlavě všechny ty FP a žádný další buggy boss mě nenapadá.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZACK: No když hraješ na serveru, kde je v prime time na fleetě pět lidí, tak se asi nedá moc divit že nemůžeš najít skupinu do FP (ano, na takovém serveru mám 2x lvl 50 - a už bych se tam ani za nic nevrátila)
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: Takze je to exclusive content pro lidi, co si umi vybrat server a guildu. Chapu.
    MICKK
    MICKK --- ---
    KID_MCHUTT: a
    Vendors
    “Show Usable” now properly filters to only show equipable items.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZACK: Jo, no tak to je ale problém asi trochu jinde než v questu. Možná ve volbě serveru nebo ještě spíš ve volbě guildy? :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    The key formerly bound to /bug can now be mapped to any action and no longer opens the /bug window. The command is no longer able to be bound to a quickslot, but player can still type /bug in chat to open a new bug report.

a

Show Cooldown Timer: Toggles cooldown time text on top of the ability icon in the quickbar.

konečně :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=2897337#edit2897337

btw: vypadá to, že to ve středu nasadí (je posunutá maintenance na středu)
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: To pochopis ve chvili, kdy nemuzes nekolik tydnu dat dohromady partu na Taral V a na LFM Maelstrom Prison muzes jen zavistive koukat.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZACK: Hmm, nechápu, co na tom komu vadí? Vždyť je to dokonalej příběh a fakt by to jinak nedávalo smysl. Nemám ráda FP - nelezu tam, mám ráda FP - chci projít všechny sama od sebe a ani si nevšimnu že je musím udělat v nějakém pořadí.
    MICKK
    MICKK --- ---
    když ste u toho hledání lidí, daj se něják vyfiltrovat lidi co mají zapnutý lfg? nebo mezi určitýma levelama glabálně
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Nakonec podobnou ficuru v SWTORu mas, bez toho, abys udelal Taral V a prislusny quest, se do Maelstrom Prison nedostanes. Velka zabava, pravidelne v Generalu vidim, jak jsou z toho lidi nadseny :) Je to tak pet let prezita berlicka na prodluzovani herni doby, lidi jsou fakt schopny nostalgicky vzpominat i amputaci varlat :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Maelstorm Prison - super, bomba, zábava,
    Colicoid war games - jedna z nejlepších instancí ve všech hrách

No ale co mě teď úplně naprosto zase rozsekalo, že tu hru miluju ještě mnohem víc

spoiler: ( #Jedi Knight - Doc story# )
    #Doc chce vyléčit Nem´ra, pohoda, vymýšlí lék, zkontroluje jak vypadá, že mu má přijít kamarádka a na loď si nakráčí Kalyo - IA companionka:)#

Doteď ty příběhy byli hezky vtipně propojený, ale tohle mě teda hodně potěšilo :)))
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    PELENDUR: kolik je tech par notoricky znamych zabugovanych bossu % z celkoveho poctu raidovejch bossu?
    DWAY
    DWAY --- ---
    FIONOR: Proc? Jednou udelat nejaky q ktery ti zabere tyden, mi neprijde elitarska zvrhlost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam