• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    CORIM
    CORIM --- ---
    DWAY: Nevim, no - Rift se mi libil i v end game - ale znechutil mne tim ze tam proste nebyl poradnej LFG na instance resp. group questy. A to mel 2 eaidy - ted jich ma vic. Warhammer se mi taky libil - ale teda hrat betu a platit za to - to nejak snad ne. A taky tam nebyl funkcni LFG.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    INF1466: Nojo, mě v té hře chybí ty různé kosmetické maličkosti víc než 100% funkčnost:)
    Ještě aby fungovalo rušení questů a tak:)
    Jinak s technikou moc potíže nemám, padne mi to z WZ tak jednou, dvakrát za měsíc a asi mi to bude pěkně lagovat na Ilumu, ale můj počítač není úplně nejnovější:)
    ZACK
    ZACK --- ---
    TAJEN: report, exploint, ban.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno hlavne by ted meli co nejdrive opravit bug co v Alderanu vyuziva klan UNITY ze zaleze do veze a zabere ji a nejde nane utocit fail jak prase..
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    INF1466: tak jsem si to četl - docela zajímavé - imho všechno by měli být schopni implementovat do patche 1.3 - vzhledem k tomu že se holedbají tím že celý tým co makal od začátku na swtoru u něj zůstal a nadále na něm pracuje... ;)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ALONSY: jo, je to ale jen kosmetická záležitost, bez které bych se na úkor fukčnosti hry rád obešel
    ALONSY: to samé jako předchozí

osobně bych radši aby na úkor kosmetických změn začali něco dělat se těma problémama se serverlagama na ilumu

v devtracekru je neco o server issues ale nevim jetli to je ono, pokud ano, tak by nebyla chyba v kodu, takze je sance ze se to vyresi

viz. http://www.swtor.com/community/devtracker.php

Server Issues
    Greetings everyone,

Thank you for taking the time to provide us with the Tracert information we requested. After further investigation, it has been determined that this is an external Internet Service Provider issue. We have notified the company in question. Thanks for your patience and we hope to see you back in the game soon! We will post any new information as it becomes available. Thank you.

ALONSY: jinak jsem dost zvedavej co udelat s tema pvp rewardama a rankovanejma WZ a tak, ale o tom moc detailu nepisou tak uvidime

kluzaky, pazaak, sazky na hutball, apod jsou pekny veci, vsichni za ne budou radi, ale myslim ze vsichni budou jeste radsi kdyz opravi stavajici content a pak az zacnou neco pridavat, coz ruku na srdce nebude diky marketingovymu tlaku EA asi nikdy a to je prave to co tu hru pohrbiva :(
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    O.o závody kluzáků good idea! :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    taky dobré
    In general, these situations are messaged to the player through effects on their buff bar – something we’re looking to make more visible in the future.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    We actually had chat bubbles in beta, but there was unfortunately some serious performance issues that our implementation caused that, for example, made things really suck in warzones and the fleet.

Oni už začali testovat takovéhle věci ve WZ a na fleetě? No to bych do nich neřekla:)))
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    INF1466: Wow, tak jestli všechno z toho splní do půl roku maximálně, tak jsou to machři a ta hra bude naprosto dokokonalá (pak už jen chybí ten pazaak a závody kluzáků - a to jsem to ještě nedočtla:D)

A teď koukám - chápu dobře, že set bonusy těch endgame itemů budou přenositelný na jakýkoliv brnění co se člověku líbí? No paráda - oni možná i tou hlavou přemýšlí:))
    INF1466
    INF1466 --- ---
    It won't be in Game Update 1.2, but is currently in the works.

:D
    INF1466
    INF1466 --- ---
    celkem zajímavý informace z posledního Community Q&A

Community Q&A: Feb 17th 2012 | Star Wars: The Old Republic
    http://www.swtor.com/blog/community-qa-feb-17th-2012
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    DWAY: Já to nikomu nenutím. Zatím jsem hrál jen nejaký testy nejsem schopen objektivně říct jestli to bude dobrý ale zatím se mě to líbí.

Až čas a komunita ukáže jestli ztoho bude dobrá hra.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WHITEANGEL: No nevim, vypada to sice zajimave, ale nakonec to dost mozna bude dalsi L2
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ULRIK: No jelikož NC Soft soud prohrál už 2x a Tera v Korei beží dodnes tak se fakt nebojím spíš mě překvapuje že to ještě zkoušej :)
    KURE
    KURE --- ---
    ULRIK: VTF LOL? :o)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    KURE: (pokud TeEra vůbec vyjde, viz soudní spor s NCsoftem:))
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    TRAGED: Budu si pamatovat pro priste :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LOBOTECH: Vymluvy, u Zacka je Ironie 99% vsech prispevku :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZACK: Sorry, ctu to cely, ale v praci a tak zapominam co se delo. Nepostrehl sem ironii :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam