• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Nějak se vylepšila support.
    Dnes jsem reportovala spam - věc která nemá naprosto žádný vliv většinou (takových reportů na afkery a nic), a teď mi píšou poprvé za milion ticketů přímo chat - a ne klasickou odpoveď "počkejte do patche a doufejte" :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    printscreen uklada do C:\users\CARB6N\Documents\Star Wars - The Old Republic\Screenshots\
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Jak se dela v SWTOR screenshot? Normalne printscreen a ctrl+v? Nebo se to nekam samo uklada?
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Chtěl bych říci, jednu věc, to halekání "poškozených" bugem je vždy až moc hlasité, že ovlivní kupu ostatních, není den, kdy bych neslyšel (když jdu přes LFG HM s lidma, které neznám), že tohle a tamto je zabugované a stěžují si na to, přičemž z 95% případů je to buď přímo neschopnost těch lidí, nebo naprosto normální funkcionalita, kteoru nepochopili...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DWAY: Taky jsem to dlouho nevěděla :)))
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: Jde? O.o Nekdo tu je ted za chuje, a ten nekdo budu ja :-D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DWAY: Klasika - ještě že jde zmáčknout esc a začít ten rozhovor od začátku:)
    Mě už to neskutečně rozčilovalo v ME I - a byl to jeden z důvodů proč jsem to nikdy nehrála, teď už si na to holt zvykám.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak a je to tady jak sem rikal.

You signed up for this (odpoved napisana)

Odpoved recena: You'll back up now, I'll reintroduce you to my blaster.

What the fuck? Od ironickeho (alespon tak sem to bral) k tomuhle ses prihlasil az po ustrelim ti hlavu zmrde. Vazne by tam mely byt nejake ikonky typu vyhruzka, ironie, vtip, mirna odpoved. Kdyz to fungovalo v DAII proc by nemohlo tady?
    ALIENIK
    ALIENIK --- ---
    Ahojte, gilda Pariah hlada novych clenov SK/CZ, hlavne na OPS, (HM,NM - 8 ppl).
    Ak mate niekto zaujem kontaktujte ma prostrednictvom spravy, pripadne niekoho z clenov na www.pariah-hd.enjin.com. Vela raidov na danej urovni je uz absolvovanych, len v poslednej dobe zacinaju ludia vypadavat z dovodu prace, skoly alebo rodinnych povinnosti. Ide teda hlavne o doplnenie gildy aby bolo vzdy mozne bezat OPS podla rozvrhu.
    Server Hex Droid, Republic.
    EZEE
    EZEE --- ---
    malej viralek
    adidas Originals - Star Wars™ Cantina 2010 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=3Zd_khk6zXo&feature=share
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ZACK: Tomu sam neveris :) Uz takle jim lidi strasne odchazi.. vcetne me :))
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    AVATAR: Mazu si te z mobilu bejku! :)
    Udal jem acc, takze uz to hrat nebudu. Mejte se tu pekne, unbook ;)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: sem v pulce :-D ale pocetl sem si ze az do konce prvni kapitoly mam smulu.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: patience young padawan, patience :D este to muze zaviset na affection taky
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ty jo tak porad nic. Sem lvl 31 delam nar shadaa bonus q, ale s mako sem skoncil kdyz sem pokecal v kantyne s tim cendou co si ji spletl s jinou borkou. Zadny dalsi progress. Sem bugly nebo jen netrpelivy? :-D
    CORIM
    CORIM --- ---
    ANARCHA: To ze nemuzes sehnat partu je fakt chyba hry - ma mit funkcni nejakej LFG system.
    CORIM
    CORIM --- ---
    DWAY: Nevim, no - Rift se mi libil i v end game - ale znechutil mne tim ze tam proste nebyl poradnej LFG na instance resp. group questy. A to mel 2 eaidy - ted jich ma vic. Warhammer se mi taky libil - ale teda hrat betu a platit za to - to nejak snad ne. A taky tam nebyl funkcni LFG.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    INF1466: Nojo, mě v té hře chybí ty různé kosmetické maličkosti víc než 100% funkčnost:)
    Ještě aby fungovalo rušení questů a tak:)
    Jinak s technikou moc potíže nemám, padne mi to z WZ tak jednou, dvakrát za měsíc a asi mi to bude pěkně lagovat na Ilumu, ale můj počítač není úplně nejnovější:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam