• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    KUBLAJ: http://www.youtube.com/watch?v=jrKjNwejhfg&feature=player_embedded
    INF1466: 5/10 je zase málo:)

Já bych dala třeba 78% - momentálně - ale neuspěchala bych to před tím patchem:)
    End game - raidy jsou fajn, přidávají často nové, opravdu každý týden něco opravují, jediný, co mě na tom hodně štve jsou ty všechny okna/GTM - jak se to debilně otevírá, zavírá atd.
    Nízké FPS na Ilumu moc neřeším, protože mám hodně slabý počítač.
    Grafika mi k MMORPG přijde slušná (spokojila bych se i s tou co měl KOTOR 1:)
    PvP mě narozdíl od toho recenzenta přijde super (teda WZ, hutball prostě geniální, když není víc než dvakrát za sebou :))
    Včera super akce na Hothu - 20 impů proti pěti republiky - pěkně jsme je prohnali.
    TAJEN: A proč neděláš PvE? Jaký PvP end-game obsah teď Rift má?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno mam este mesic swetru ale koupil sem si ted na mesic rift kde se toho da delat vic nez jednou denne Illum a 3x wz...
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: Taky ted uvazuju ze to necham odpocnout az vyprsi predplatne.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ALONSY: S vysokym hodnocenim SWTOR sice muzu souhlasit (i kdyz uz mi asi ode dneska vyprselo predplatny), nicmene bonusweb - didnt read.

KUBLAJ: Tak ja si aktualne ve wowku expim shamana a locka, questy vubec nedelam, jenom instance a BG, trochu si twinkuju equip a tak a tohle me proste bavi ve wowku vic nez ve swtor.

Kazdopadne mam v planu si po nejakem case prilezitostne mesic zaplatit, dam si storyline za dalsi char, podivam se co se zmenilo a tak :)
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    njn, já to mám jako zabijáka zimy. Naštěstí to pomalu končí, začne jaro a vypadnu ven :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KUBLAJ: Bohuzel takovi jsou. Lidi co je bavi onlinovky ale hraji wowko protoze by chteli neco jineho a nic jineho neni. Ja osobne jich znam z wowka celkem dost...
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    DWAY: mě baví ta představa týpka co dřepí za kompem a řiká si: "ty vole mě už to wowko nebaví, jenže když ono nic jinýho neni..., no co se dá dělat, jdu si vyexpit dalšího panáka, i když mě to vlastně nudí" :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: nejlepší alternativa ke kotoru možná .)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ono tor nemusi byt lepsi nez wow, staci kdyz to bude nejlepsi alternativa, protoze je spousty lidi ktere uz wow nebavi.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Az cas ukaze, na WoW taky na zacatku vsichni picovaly a hrali EverQuesty a spol.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    no to je asi takhle, šefík EA czech si pozve týpka z bonuswebu na večírek a dá mu pár drobností typu socha darth malguse v životní velikosti a pak se ty recenze hned píšou jinak :)

myslím že EA czech v tomhle odvádí dobrou práci, ale není problém najít na netu recenze na SWTOR kde je 5/10
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: chtel sem to tu hodit, ale ode me by to mohlo vyznit jako provokace wow zastance :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Star Wars: The Old Republic jsou nejlepší on-line hrou. Po World of Warcraft - iDNES.cz
    http://bonusweb.idnes.cz/star-wars-the-old-republic-jsou-nejlepsi-on-line-hrou-po-world-of-warcraft-1rq-/Recenze.aspx?c=A120228_100810_bw-pc-recenze_anb

Ještě jsem to nedočetla, ale ať mám ráda swtor jakkoliv - 95% mě překvapuje:)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Nějak se vylepšila support.
    Dnes jsem reportovala spam - věc která nemá naprosto žádný vliv většinou (takových reportů na afkery a nic), a teď mi píšou poprvé za milion ticketů přímo chat - a ne klasickou odpoveď "počkejte do patche a doufejte" :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    printscreen uklada do C:\users\CARB6N\Documents\Star Wars - The Old Republic\Screenshots\
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Jak se dela v SWTOR screenshot? Normalne printscreen a ctrl+v? Nebo se to nekam samo uklada?
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Chtěl bych říci, jednu věc, to halekání "poškozených" bugem je vždy až moc hlasité, že ovlivní kupu ostatních, není den, kdy bych neslyšel (když jdu přes LFG HM s lidma, které neznám), že tohle a tamto je zabugované a stěžují si na to, přičemž z 95% případů je to buď přímo neschopnost těch lidí, nebo naprosto normální funkcionalita, kteoru nepochopili...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DWAY: Taky jsem to dlouho nevěděla :)))
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: Jde? O.o Nekdo tu je ted za chuje, a ten nekdo budu ja :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam