• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    LAAZI: Protože jsou lidi, co levelují jen v pvp a dělají class quest na 50tce pro zajímavost a ti si vybrat můžou? :))
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    MICKK: Dobre no a proc to teda hra prezentuje stylem "ted si muzes vybrat", kdyz si vlastne vybrat nemuzes?
    WRATA
    WRATA --- ---
    SATIEL: Projdi si jenom class quest na te planete a presun se dal
    MICKK
    MICKK --- ---
    SATIEL: nevím jestli je chyba hry, když chodíš planety v opačným pořadí než je jejich level (;
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    Ahoj,

včera při hraní jsem zjistil fér věc. Dokončil jsem class questy na alderaanu a přesunul se na dantooin. Jenže mám větší level než 25 a za zabití nepřátel nedostávám žádné xp a za qusty 5 xp. Je to docela otrava a chybí motivace tam hrát.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Se mi zdá, že mám bugnutou cenu respecování.
    Naposledy jsem měnila talenty tak dva, tři týdny zpět, teď už si je chci změnit týden, ale nejdřív cena byla 80k - tak jsem se na to vykašlala, no ale druhý den 87k a dneska už 91k - proč to furt roste, když se nerespecuju? Já myslela, že se to časem snižuje, u jiných postav jsem nikdy podobný problém neměla, respecovala jsem relativně často a stálo mě to max 40k, pak po +- týdenní pauze zase skoro nic.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ALONSY: jo s tím souhlas, akorát ty fps nejsou o kompu, kámoš ted koupil novej stroj se vsim top za 50+ a jede mu to stejne jako na mym kompu co je dva roky starej a dneska by sel za 15... lidi co maj komp jeste starsi tak uz maj fps horsi, ale at mas komp sebelepsi tak se pres prumer 15 na ilumu nedostanes... kolisá to tak mezi 9-12 fps na sebelepším stroji...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    KUBLAJ: http://www.youtube.com/watch?v=jrKjNwejhfg&feature=player_embedded
    INF1466: 5/10 je zase málo:)

Já bych dala třeba 78% - momentálně - ale neuspěchala bych to před tím patchem:)
    End game - raidy jsou fajn, přidávají často nové, opravdu každý týden něco opravují, jediný, co mě na tom hodně štve jsou ty všechny okna/GTM - jak se to debilně otevírá, zavírá atd.
    Nízké FPS na Ilumu moc neřeším, protože mám hodně slabý počítač.
    Grafika mi k MMORPG přijde slušná (spokojila bych se i s tou co měl KOTOR 1:)
    PvP mě narozdíl od toho recenzenta přijde super (teda WZ, hutball prostě geniální, když není víc než dvakrát za sebou :))
    Včera super akce na Hothu - 20 impů proti pěti republiky - pěkně jsme je prohnali.
    TAJEN: A proč neděláš PvE? Jaký PvP end-game obsah teď Rift má?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno mam este mesic swetru ale koupil sem si ted na mesic rift kde se toho da delat vic nez jednou denne Illum a 3x wz...
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: Taky ted uvazuju ze to necham odpocnout az vyprsi predplatne.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ALONSY: S vysokym hodnocenim SWTOR sice muzu souhlasit (i kdyz uz mi asi ode dneska vyprselo predplatny), nicmene bonusweb - didnt read.

KUBLAJ: Tak ja si aktualne ve wowku expim shamana a locka, questy vubec nedelam, jenom instance a BG, trochu si twinkuju equip a tak a tohle me proste bavi ve wowku vic nez ve swtor.

Kazdopadne mam v planu si po nejakem case prilezitostne mesic zaplatit, dam si storyline za dalsi char, podivam se co se zmenilo a tak :)
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    njn, já to mám jako zabijáka zimy. Naštěstí to pomalu končí, začne jaro a vypadnu ven :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KUBLAJ: Bohuzel takovi jsou. Lidi co je bavi onlinovky ale hraji wowko protoze by chteli neco jineho a nic jineho neni. Ja osobne jich znam z wowka celkem dost...
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    DWAY: mě baví ta představa týpka co dřepí za kompem a řiká si: "ty vole mě už to wowko nebaví, jenže když ono nic jinýho neni..., no co se dá dělat, jdu si vyexpit dalšího panáka, i když mě to vlastně nudí" :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: nejlepší alternativa ke kotoru možná .)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ono tor nemusi byt lepsi nez wow, staci kdyz to bude nejlepsi alternativa, protoze je spousty lidi ktere uz wow nebavi.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Az cas ukaze, na WoW taky na zacatku vsichni picovaly a hrali EverQuesty a spol.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    no to je asi takhle, šefík EA czech si pozve týpka z bonuswebu na večírek a dá mu pár drobností typu socha darth malguse v životní velikosti a pak se ty recenze hned píšou jinak :)

myslím že EA czech v tomhle odvádí dobrou práci, ale není problém najít na netu recenze na SWTOR kde je 5/10
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: chtel sem to tu hodit, ale ode me by to mohlo vyznit jako provokace wow zastance :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Star Wars: The Old Republic jsou nejlepší on-line hrou. Po World of Warcraft - iDNES.cz
    http://bonusweb.idnes.cz/star-wars-the-old-republic-jsou-nejlepsi-on-line-hrou-po-world-of-warcraft-1rq-/Recenze.aspx?c=A120228_100810_bw-pc-recenze_anb

Ještě jsem to nedočetla, ale ať mám ráda swtor jakkoliv - 95% mě překvapuje:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam