• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: nebo nestíhají termín. Špatné odhady práce jsou děvka... :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: A proc? Protoze hodne lidem vyprsi predplatne v breznu, ale zaplati si jeste duben aby zjistili co ten patch prinese... Marketing je devka.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    http://doupe.zive.cz/doupecz/patch-12-pro-star-wars-the-old-republic-bude-v-dubnu/

Původně byl plánován na březen, nicméně nakonec se druhý velký update (verze 1.2) pro Star Wars: The Old Republic objeví v dubnu.

LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Tak musim pochvalit ten napad s tim, ze pvp gear uz nedropuje z bagliku, ale kupuje se za commendations .:) Sice uz sbiram pvp gear na treti postave, ale poprve je to sranda :o) A hlavne ma smysl mit centurion a champion , pac driv se sbiral rovnou champion. Tedka jsem cerstva padesatka a mam centurion a uz je to znat, navic nechybi teseni se na koupy noveho assault kanonu uz ma neco do sebe, nez kdyz jenom tak suse dropne (ne ze by mi, po patchi jeho dropnuti vadilo, to bych slavil :D)
    JOSEPH
    JOSEPH --- ---
    diky moc vsetkym, vyskusam :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    JOSEPH: no jo no :-D ale kdyz uz se dokopes k tomu abys to prodal, tak to i nese. Obcas uz nemam nervy a proste to tam hazu za cenu kterou mi to nabizi, i tak to je vydelecne (i kdyz ne tolik jak kdyz si das zalezet no)
    JOSEPH
    JOSEPH --- ---
    DWAY: mam dva bays v banke zabrate materialom zo scavengingu a underworld tradingu, rad by som ich predal, ale to AH je tak zufalo urobene :/
    JOSEPH
    JOSEPH --- ---
    KURE: nad tym som rozmyslal :) kde najlepsie? ILUM?
    KURE
    KURE --- ---
    JOSEPH: daily Questy na 50. levelu. +-hodina = 100k+
    DWAY
    DWAY --- ---
    JOSEPH: Slicing, tezeni a prodavani materialu, space mise...
    JOSEPH
    JOSEPH --- ---
    nejake napady ako farmit credits?

zatial farmim v boarding party a ide to tam celkom fajn, ale chcelo by to nieco rychlejsie :)
    MICKK
    MICKK --- ---
    CORIM: já mám v logu level uvedenej vedle úkolů co mám udělat u každýho questu
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    CORIM: Tak vidis jestli jsou cerveny, oranzovy, zluty, zeleny nebo sedy. A kdyz dostanes zaraz 2 classquesty a jeden je zelenej a druhej zlutej, tak kdyz des nejdriv na ten, co je zlutej, tak pak nedostanes zadny xp za ten zelenej, ponevadz uz bude sedej. Tady lze ocenit, jak je SWTOR skutecne velice pristupna hra, zvlast pro barvoslepe.
    CORIM
    CORIM --- ---
    MICKK: Uh - mozna sem lama ale u questu jejich level nevidim - to se nekde nejak zapina?
    ANARCHA
    ANARCHA --- ---
    MICKK: A nejenom u Questu , ale i u jednotlivejch planet je napsáno pro jakej jsou level.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ano, proste to neni uplne domyslene no :-D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LAAZI: Můžeš, jen musíš nést následky rozhodnutí :)
    MICKK
    MICKK --- ---
    LAAZI: vybrat si můžeš, ale se samostaností jde taky zodpovědnost (; a lvl máš u každýho questu napsanej, tak je to rozhodování celkem jednoduchý
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    LAAZI: Protože jsou lidi, co levelují jen v pvp a dělají class quest na 50tce pro zajímavost a ti si vybrat můžou? :))
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    MICKK: Dobre no a proc to teda hra prezentuje stylem "ted si muzes vybrat", kdyz si vlastne vybrat nemuzes?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam