• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ALONSY: 500 za medal + bonusy, ale max 4 medal , driv bylo 50 za medal
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Při tom přidávání valoru za WZ někomu ujela ruka s nulou, ne?
    6 minut hutball, prohranej a asi 2k valoru Oo
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    INF1466: No, jestli ty drby, že má vyjít v dubnu Diablo 3 jsou pravdivé, tak se asi trochu v marketingovém oddělení přepočítali :P
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    INF1466: Me jo :o) Pac hraju komando a tam mam medaile jak za heal, tak za dmg a proto me motivuje delat oboje :o) Kdezto, kdyz tedka budu mit odmenu jen za prvni 4 medaile, tak mi staci si nekde v rohu dat solo kill a s tim killing blow a zbyle dve medaile se ziskaj samy i kdybych jen stal afk u veze, jak rika Alonsy.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ALONSY: to by porad resilo to, kdybys dostala valory a expy umerne dle toho zes to dala za ty dve minuty... nejakej bonus za cas co zbejva dokonce... treba za kazdou minutu 100 valoru a 1000 expu napriklad
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    INF1466: To není o 12 minutách honění medailí, ale expů a valoru. Dokud za pětiminutovou hru dostaneš třetinu veškerých odměn, každý bude raději farmit až do konce, natož na low pop serverech, kdy se WZ připojí s trochou štěstí jednou za hodinu a půl.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    LOBOTECH: me teda farmeni medaily se snahou nijak dohromady nejde - kdyz vezmu hutball tak tam by nejvic mel dostat team co nasazni protivnikovi sest golu za dve minuty, a ne dat pet golu za dve minuty a pak tam 12 minut honit medajle
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ZACK: jo taky sem o tom premejslel, ale aby to nebylo tak ze ted koupis levny speedery lvl 3 ktery nejsou bindly a ve chvili kdy daj patch 1.2 tak je sice furtbudes mit a bindly budou ...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    LOBOTECH: Asi tak, klasický blboun nasbírá 4 medaile během dvou minut a pak si může jít afk - protože dostene full odměny a ještě je jako AFKer nedotknutelnej.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    DWAY: Jako to s tema medailema je blby, pac to, ze lidi nebudou farmit medaile znamena i to, ze se budou min snazit. Ikdyz uvidime no.
    ZACK
    ZACK --- ---
    INF1466: Ja chtel bejt jeden z tech vycuranku, co si otevre na Fleete bazar AAA Speeders, tak abych jen nesplachnul naskudleny credity do vesmiru.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DWAY: Už teď jsou ty ops dost easy co jsem četla:)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Jediné co se mi na tom patchi líbí je, že healeři budou dostávat lépe odměny. Zrovna když už žádného nehraju:D
    DWAY
    DWAY --- ---
    LOBOTECH: No moc to nezakrini, zpraseni muze znamenat, i ze to zlehci, a pak prijdes do operace s partou kterou si nikdy nevidel a za hodinu to mas dole se dvema lidma akf...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    INF1466: Jako že bude stačit zabít 150 hráčů ve WZ?

+ zvýšení valoru a a a... Ach jo, já věděla že tenhle den přijde, ještě že jsem rerolnula tu republiku, teď mám jen valor 52 a skoro žádnou výbavu, tak mě to nemusí tolik trápit:P
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ZACK: pochopil jsem ze v 1.1.5 budou speedery on sale (levnejsi, bez pozadavku na social nebo side lvl), a až v 1.2 to bude změněný

LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Rikejme si co chceme, stejne to budem hrat i kdyby to zprasili sebevic :o) Kazdopadne radeji at je to tezsi, nez aby se z toho stalo dalsi wowko :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ALONSY:
    DWAY:

jj taky bych to chápal jako lepší, případně bych nechal aby to dotky přerušili, ale jen při zakástění a ne při tikání.. tak to doufám i bude...

medaile sou jen čtyři, ale je za ně desetkrát víc valoru, je to proto aby lidi hráli ty warzony a nehonili si medajle, akorat ze s tim jak se ted bude ve warzonach plnit ilum quest tak zas nekteri jedinci budou honit killy i bez medajli.. nu coz
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: Neslibovali, ze budou speedery BoE? Jeste k tomu byl takovy docela hezky napsany ekonomicky journal, jaka to neni sance pro investory a spekulanty.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: To ale celkem dava smysl ne? Vem si ze ty mojmira nadotkujes, a muzes si na pul minuty nekam odbehnout, pak se vratis nadotkujes ho znova a zas uteces, proste pak neni sance prebrat vez. Jde tam proste o to ze do nej musis svacnout ruco (instant, cast, whatever) a ze kdyz odbehnes, nebo te zabije tak ma sanci prebrat tu vezku nez dobehne nekdo jiny...
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ALONSY: Dotky nebudou fungovat aby hra byla sviznejsi a vyhravali jen ti co maj lepsi gear :o) Na gearu uz se pracuje, takze je mi to pomalu sumak no :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam