• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    INF1466: Ja sem pred patchem rozbaloval batuzky a jako padalo mi to hojne, akorad ze porad to same :P 3x lightsabre 3x kalhoty.... to jak je to ted se mi libi vic, ikdyz teda po trech dnech hrani na padesatce mam pres 500 expertise. Jde to rychle no :P Uvidime, treba jak to bude s tema vyzsima rankama :o)
    MICKK
    MICKK --- ---
    INF1466: a byly ty 4 tokeny aspoň stejný? (;
    MICKK
    MICKK --- ---
    ALONSY: jo vidíš, poslední patch vyřešil problémy na ilumu, na pvp už tam nikdo chodit nebude (;
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ALONSY: no tak za 10 wz mas daily ilum :) a battlemastery si koupis za commendationy... lepsi nez jako kamos co jich rozbalil 30 a dostal 4 tokeny...
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    INF1466: Nejsi negativista, spis realista :o) Jako chapu ze valor rankuje 100 a tak se rozhodli to trochu urychlit, ale uvidime kam to povede. Pokud smer wowko, tak se halt zrusi predplatny a ficime ven za slunickem :) MICKK mne naucl premyslet pozitivne :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    INF1466: A hlavně Ilum - co chtějí udělat s Ilumem?
    I když já si myslím, že většina změn v tom patchi je dočasná jak píšou a s tím velkým to plánují prostě celé překopat (minimálně ten Ilum a WZ odměny)

Navíc stále potřebujou lidi vyhrávat na daily - to je tak nějak nejdůležitější, natož teď, když každý získá Battlemaster poměrně brzy.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ALONSY: nechci tu dnes v takovej slunickovej den bejt za negativistu,ale to je presne to co jsem rikal ze se stane s tim patchem - lidi prestanou hrat ty minihry a budou hrat jen ty ctyri medajle, ted uz je to titiz jedno jestli vyhrajes neboprohrajes, hlavni je mit medals completed...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CARB6N: Kolikrát jsem viděla civil war 6vs8 (většinou nás 6:D) a rozhodně to nikdy neskončilo bez ztráty jediného bodu:)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    MICKK: Sakrys, to mas vlastne pravdu! :) No jo, asi sklopim hlavu a pujdu s davem a to mi ta moje hranata vec tak vyhovovala :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    MICKK: Ja mam sirokouhlo monitor a stejne sem si musel ten bar posunout (pozitivni je ze jsem to zvladl :-D )
    MICKK
    MICKK --- ---
    LOBOTECH: dneska jenom pozitivně! díky swtor sis konečně uvědomil nutnost širokoúhlého monitoru
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    MICKK: Aha, tak ja yas nevim o tom v options :) Ale soupatko je navrchu, takze se na nej kliknout da.

Me spis drti to, ze nemam sirokouhlej monitor a kdyz otevru aukci, tak mam okno aukce pres inventar, takze veci co mam v inventari vlevo nemuzu do aukce dat a musim je soupat doprava abych na ne videl :) Tady asi nic jinyho nez novej monitor nepomuze :)))
    MICKK
    MICKK --- ---
    LOBOTECH: dá se to zapnout i v options, imho to šoupátko není předtím vidět pod actionbarem
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SYLVAEN: Action bar jo, ale Zarek rikal operation bar, jakoze zivoty lidi v opsu. A ten se soupe tusim tak jak jsem popisoval.
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    LOBOTECH: Ono se to někde zapíná v Options.. jinak je actionbar přimrzlej na místě.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    oki
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZAREK: Myslim ue liknes pravym a das odemknout, popripadne to jen pretahnes vlevo nahore takovzm bordelem :o)
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    Tak me se zatim libi hodne pribeh za Troopra, potom jsem si uzil graficky zpracovani jednotlivych lokaci a hrozne me potesil vyber muzicky v juboxech :-)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    mě zase potěšilo, že level 60 valoru budu po těch změnách farmit jen dva dny.. postaru bych tech 46k valoru dělal ve warzonách tak dva tejdny...

...takže hurá večer budou první battlelama imploše :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Pribeh. Muj Bounty Hunter je nejvetsi badass ve vesmiru (i kdyz obcas trochu softy) a to se mi libi :-D Nejvic me polozilo kdyz sem Mistru Jediovi vratil jeho mind trik :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam