• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    INF1466
    INF1466 --- ---
    mě zase potěšilo, že level 60 valoru budu po těch změnách farmit jen dva dny.. postaru bych tech 46k valoru dělal ve warzonách tak dva tejdny...

...takže hurá večer budou první battlelama imploše :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Pribeh. Muj Bounty Hunter je nejvetsi badass ve vesmiru (i kdyz obcas trochu softy) a to se mi libi :-D Nejvic me polozilo kdyz sem Mistru Jediovi vratil jeho mind trik :-D
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    Hale, mam napad. Co udelat trochu vyjimku a prohlasit dnesek Dnem pozitivniho mysleni. Pojdte jeden den psat jen to, co vas na te hre bavi a vykaslat se na flamy, bugy, atd atd...

Pro me by to treba byla vitana zmena ;-)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ALONSY: hmm jak se pohne s tim operations framem? mne to ty picoviny hazi pres levou listu...
    MICKK
    MICKK --- ---
    CARB6N: ono je vůbec výhoda mít aspoň jednoho healera (;
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    ALONSY: 8vs6 v civil war je slusna vyhoda a jeste jste meli 2 healery...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Viděli jste někdy perfektní výhru v civil war? Já poprvé:)

Screenshot_2012-03-07_06_27_22_707724.jpg (832003 B)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ALONSY: 500 za medal + bonusy, ale max 4 medal , driv bylo 50 za medal
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Při tom přidávání valoru za WZ někomu ujela ruka s nulou, ne?
    6 minut hutball, prohranej a asi 2k valoru Oo
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    INF1466: No, jestli ty drby, že má vyjít v dubnu Diablo 3 jsou pravdivé, tak se asi trochu v marketingovém oddělení přepočítali :P
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    INF1466: Me jo :o) Pac hraju komando a tam mam medaile jak za heal, tak za dmg a proto me motivuje delat oboje :o) Kdezto, kdyz tedka budu mit odmenu jen za prvni 4 medaile, tak mi staci si nekde v rohu dat solo kill a s tim killing blow a zbyle dve medaile se ziskaj samy i kdybych jen stal afk u veze, jak rika Alonsy.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ALONSY: to by porad resilo to, kdybys dostala valory a expy umerne dle toho zes to dala za ty dve minuty... nejakej bonus za cas co zbejva dokonce... treba za kazdou minutu 100 valoru a 1000 expu napriklad
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    INF1466: To není o 12 minutách honění medailí, ale expů a valoru. Dokud za pětiminutovou hru dostaneš třetinu veškerých odměn, každý bude raději farmit až do konce, natož na low pop serverech, kdy se WZ připojí s trochou štěstí jednou za hodinu a půl.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    LOBOTECH: me teda farmeni medaily se snahou nijak dohromady nejde - kdyz vezmu hutball tak tam by nejvic mel dostat team co nasazni protivnikovi sest golu za dve minuty, a ne dat pet golu za dve minuty a pak tam 12 minut honit medajle
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ZACK: jo taky sem o tom premejslel, ale aby to nebylo tak ze ted koupis levny speedery lvl 3 ktery nejsou bindly a ve chvili kdy daj patch 1.2 tak je sice furtbudes mit a bindly budou ...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    LOBOTECH: Asi tak, klasický blboun nasbírá 4 medaile během dvou minut a pak si může jít afk - protože dostene full odměny a ještě je jako AFKer nedotknutelnej.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    DWAY: Jako to s tema medailema je blby, pac to, ze lidi nebudou farmit medaile znamena i to, ze se budou min snazit. Ikdyz uvidime no.
    ZACK
    ZACK --- ---
    INF1466: Ja chtel bejt jeden z tech vycuranku, co si otevre na Fleete bazar AAA Speeders, tak abych jen nesplachnul naskudleny credity do vesmiru.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DWAY: Už teď jsou ty ops dost easy co jsem četla:)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Jediné co se mi na tom patchi líbí je, že healeři budou dostávat lépe odměny. Zrovna když už žádného nehraju:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam