• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    A podle mě to vážně brzy nerfnou, za včerejšek jsem dala nakonec myslím 3 valor ranky 52-55 - to vážně moc normální není:)

Prostě teď je měsíc "užijte si a nafarměte si co můžete, pak vám to zase vše ponerfujem" :)
    Což platí i pro ty krásné nové věci na prodej co tam mají:)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ALONSY: No BM batoh mas za daily, jinej zpusob jak ziskat BM commendations (dementne dlouhy slovo, proc nepouzili starej dobrej token...) nebyl. Ted si je muzes aspon koupit :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    INF1466: Ehm, jeden BM commendation za 1000 a 1000 těch malých? To se ty baťohy za daily vyplatí malinko víc :P
    Jestli z nich teda ty commendation padají, jestli to není tak, že tam je buď comm, nebo vůbec nic, ale to trochu pochybuju:)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    INF1466: Ja sem pred patchem rozbaloval batuzky a jako padalo mi to hojne, akorad ze porad to same :P 3x lightsabre 3x kalhoty.... to jak je to ted se mi libi vic, ikdyz teda po trech dnech hrani na padesatce mam pres 500 expertise. Jde to rychle no :P Uvidime, treba jak to bude s tema vyzsima rankama :o)
    MICKK
    MICKK --- ---
    INF1466: a byly ty 4 tokeny aspoň stejný? (;
    MICKK
    MICKK --- ---
    ALONSY: jo vidíš, poslední patch vyřešil problémy na ilumu, na pvp už tam nikdo chodit nebude (;
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ALONSY: no tak za 10 wz mas daily ilum :) a battlemastery si koupis za commendationy... lepsi nez jako kamos co jich rozbalil 30 a dostal 4 tokeny...
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    INF1466: Nejsi negativista, spis realista :o) Jako chapu ze valor rankuje 100 a tak se rozhodli to trochu urychlit, ale uvidime kam to povede. Pokud smer wowko, tak se halt zrusi predplatny a ficime ven za slunickem :) MICKK mne naucl premyslet pozitivne :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    INF1466: A hlavně Ilum - co chtějí udělat s Ilumem?
    I když já si myslím, že většina změn v tom patchi je dočasná jak píšou a s tím velkým to plánují prostě celé překopat (minimálně ten Ilum a WZ odměny)

Navíc stále potřebujou lidi vyhrávat na daily - to je tak nějak nejdůležitější, natož teď, když každý získá Battlemaster poměrně brzy.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ALONSY: nechci tu dnes v takovej slunickovej den bejt za negativistu,ale to je presne to co jsem rikal ze se stane s tim patchem - lidi prestanou hrat ty minihry a budou hrat jen ty ctyri medajle, ted uz je to titiz jedno jestli vyhrajes neboprohrajes, hlavni je mit medals completed...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CARB6N: Kolikrát jsem viděla civil war 6vs8 (většinou nás 6:D) a rozhodně to nikdy neskončilo bez ztráty jediného bodu:)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    MICKK: Sakrys, to mas vlastne pravdu! :) No jo, asi sklopim hlavu a pujdu s davem a to mi ta moje hranata vec tak vyhovovala :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    MICKK: Ja mam sirokouhlo monitor a stejne sem si musel ten bar posunout (pozitivni je ze jsem to zvladl :-D )
    MICKK
    MICKK --- ---
    LOBOTECH: dneska jenom pozitivně! díky swtor sis konečně uvědomil nutnost širokoúhlého monitoru
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    MICKK: Aha, tak ja yas nevim o tom v options :) Ale soupatko je navrchu, takze se na nej kliknout da.

Me spis drti to, ze nemam sirokouhlej monitor a kdyz otevru aukci, tak mam okno aukce pres inventar, takze veci co mam v inventari vlevo nemuzu do aukce dat a musim je soupat doprava abych na ne videl :) Tady asi nic jinyho nez novej monitor nepomuze :)))
    MICKK
    MICKK --- ---
    LOBOTECH: dá se to zapnout i v options, imho to šoupátko není předtím vidět pod actionbarem
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SYLVAEN: Action bar jo, ale Zarek rikal operation bar, jakoze zivoty lidi v opsu. A ten se soupe tusim tak jak jsem popisoval.
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    LOBOTECH: Ono se to někde zapíná v Options.. jinak je actionbar přimrzlej na místě.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    oki
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZAREK: Myslim ue liknes pravym a das odemknout, popripadne to jen pretahnes vlevo nahore takovzm bordelem :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam