• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KID_MCHUTT: vpohode :) a vy parite kazdej vecir a dalo by se pridat a skouknout nakou akci? :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ROENICK: já to bral jako hrubé ukázání toho, kolik toho můžeš stihnout vidět :) pravda, nevěděl jsem o tom omezení na lvl 15 :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KID_MCHUTT: jezis nechci levelit, spis si to tak otukat... ja uz od uvedeni WoWka a jeste predtim Ultimy Online odmitam parit jakykoli MMORPG :) ale rikam si ze to aspon prubnu...a snad me to odradi dal .)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ROENICK: jo jasny, rikejme tomu jak chceme, mas pravdu, ale pro lidi co jsou v praci je to stejne spis dvoudenni .)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ROENICK: no muzes si projit vlastne 3 planety za imperium a 3 planety za republiku... vzdycky dve a dve classy maj jednu spolecnou starovni a pak je hlavni frakcni planeta... za cca 4 hodiny napodruhy, poprvy tak osum se to da projit na jedny postave, takze se za ten trial da vyzkouset vsechny postavy...

spis je to ale o tom, ze tahle hra je super pri levleni do padesatky, ale lidi pak nemaj moc co delat na endgame, respektive maj ale je to repetetivni... takze opravdova zkouska ceka na hrae az na endgame, coz bohuzel v ramci trialu nejde otestovat
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    INF1466: 4 dny, ikdyz se to menuje "weekend trial"

The Weekend Pass Free Trial opens Thursday, March 15th, 12:01AM CT / 5:01AM GMT and ends on Monday, March 19th at 2:00AM CT / 7:00AM GMT.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ROENICK: dá, pokud si vezmeš dovolenou :D počítej cca 100 hodin na dosažení max levelu :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    jinak ten dvoudeni trial ma omezeni ze nemuzou lidi whispovat, jinak je to stejny jako ten sedmidenni, tedy max lvl 15, prvni dve planety a fleeta a warzone
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    INF1466: tjn :)

ten trial asi zkusim, co doporucujete na okouknuti sveta? a da se to vubec za 4 dny? pripadne za 7? :D (nevedel jsem ze se daj i posilat invajty)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    INF1466: jako product placement to staci ne? :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ROENICK: jojo epizodka to byla dobra, skoda jen ze z hry ukazali asi pet vterin :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    INF1466: od ctvrtka do nedele jsou dva dny? spis 4 ne?

WKILLA: jj bylo to dobry :)

The Big Bang Theory - SWTOR Episode (clip) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=sHT51XxPqNQ&feature=related
    EZEE
    EZEE --- ---
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: Tak ty trialy na 7 dni jsou prave na pozvanku a toto je varianta bez pozvanky. Priznam se ze sem to necet, jen sem videl trial a free vikend, tak sem to sem dupnul.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: jn asi malej zajem o trialy na sedum dni tak si rekli ze je daj vsem na dva dni... coz sice zajem asi nijak nezvedne ale nakonec proc ne :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jestli chces trial tak by te mohlo zajimat toto:

Star Wars: The Old Republic | News, Updates, Developer Blogs
    http://www.swtor.com/news/news-article/20120313-0
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    INF1466: Stejne je dneska mainatance do 4 nebo do 5ti...
    INF1466
    INF1466 --- ---
    WKILLA: pošli mi do pošty mailovou adresu kam to chceš poslat, ale můžu ti to poslat až večer až budu doma z práce... tak kolem sedmý
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    Čau. Mohl by mi prosím někdo poslat invite (a nebo jak je to řešený) na TRIAL? Konečně mám dostatečnej HW, tak bych si to moc rád vyzkoušel, protože po týhle hře slintám od první její zmínky.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    SAMGARR: je mozny ze to i zlepsili s patchema, protoze neco takovyho psali.. ja to uz na notasu nezapnul asi dva mesice...
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    INF1466: tak jsem odehral prvni dve hodky na low/medium detaily naprosto v pohode, ani jednou jsem nezpozoroval zadny sekani. Vypada to nadejne:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam