• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CORIM: No, tak SWTOR má taky pevný čas údržby. Až na to, že včera se očividně něco, jak říkáš sralo, a někdo to nemůže rozdýchat (což chápu, nedodělala jsem kvůli tomu daily!!:)
    CORIM
    CORIM --- ---
    KID_MCHUTT: Mno - v tom pripade bych ti doporucil hrat MMORPG od Blizzardu. Ti totiz nejsou novacci a maintenance maji pevne dany - krome okamziku kdy se neco sere.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MAUGLI: jj mi prisel mail od t7 ze je uplne nejvic smutny :-D
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    Tak jsem par tydnu nebyl online a prisel mi mail od Erica Jordana, jako ze me dlouho nevidel a ze by zase chtel vyrazit nekam za dobrodrustvim... docela me to pobavilo :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: tak je pravda, že jsem dneska vyspalý :D ale to přeci nepřiznám, ne? :) a jako no-lifer být nasraný protože můj no-life nejede, musím! :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: Ver mi, ja moc dobre vim o cem mluvis co se tyce te prace. Tento tyden sem mel takovy ze uz to nechci nikdy zazit (nechcu psat detaily at se to nezvrhne v debatu "kdo to ma ted horsi v praci") Kazdopadne, se na to da jen rict, jsou i jine zpusoby nez SWTOR :) Ja to vypl, pustil sem si dva dily house a byl sem happy.

Takze ano chapu tvou nasranost, jen tve argumenty holt trochu pokulhavaji no :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: jasně že se nikdo nestal expertem přes noc, ale to, že u poměrně dobře odladěné hry (a to je) člověk naráží na jednu věc, která je hodně diletantská, je o to víc nasratý :)
    A v zásadě to tak pravděpodobně dopadne - víceméně čekám na patch 1.2 (do té doby, dá-li BW a práce, budu mít všech osm class questů dohraných). A sere mě to samozřejmě o to víc, že se potřebuju resetovat po práci, kde se teď někdo zbláznil a sype se toho na mě víc, než se mi líbí.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: BW je mmo novacek. Nikdo se nestane expertem pres noc. A presne jak pises, pokud te to sere tak to proste neplat.

V podstate te chapu, obcas kdyz sem nasraty taky hodim nejaky peprnejsi post na forum (wowka teda, u tor sem to jeste neudelal) ale to je spise na vypusteni pary, necekam nejakou opravdovou reakci na tuto akci...

Takze pokud mas problem a prijde ti ze za svoje 300 mesicne nedostavas tolik zabavy kolik by sis predstavoval (pripadne kolik je minimalni mnozstvi abys byl spokojeny) tak to proste unsubscribni a zkus to znova za pul roku....
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZACK: není to moje první mmo a sralo mě to vždycky všude. A od BW očekávám profesionalitu, ne tohle.

DWAY: ano. Ale to není důvod k tomu, aby mě nesralo platit za něco, co neběží když mám čas to používat. Tři dny po sobě už je fakt k nasrání. A už jenom proto, že ten poslední maintenance je kvůli "prodlouženému víkendu pro lidi, kteří si to chtějí zkusit". A zjevně se to rozhodlo v pondělí, proto to nedali do plánované a ohlášené maintenance.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: Ano platis sluzbu, a jiste sis k te sluzbe precetl EULA ktere si zatrhaval pri instalaci a kde je zminene ze si vyhrazuju vypnout kdykoli servery na maintenance...
    ZACK
    ZACK --- ---
    KID_MCHUTT: Aby ses neposral, tak to dve hodiny nejelo, zrovna kdyz ty si chtel. Tak se obcas neco nepovede a je potreba to udelat hned, tohle je tvoje prvni mmo nebo mas jen kramy?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZACK: tohle nepovažuji za validní argument. Main time mmo v pracovní dny je cca od 18:00 do 1:00 místního času nezávisle na lokaci. Vypínám-li servery v main time, jsem diletant, který tenhle aspekt mmo poněkud odignoroval.
    ZACK
    ZACK --- ---
    KID_MCHUTT: Jo to o ty sluzbe je taky dobra hitovka, jeste jim napis, ze za ty dve hodiny, co to bylo dole, chces den navic. To mas uplne jedno, kdy to vypnou, vzdycky se najdou lidi, kdy v ty dobe zhrovna hrajou a jenom tehdy.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    INF1466: hezky jim to padá :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZACK: To asi ano. :)
    Platím službu a pokud služba nefunguje k mé spokojenosti, není to můj problém. Navíc to, že nemají oddělené klienty (i přes to, že servery ano), je jenom ukázka toho, že architekt toho řešení přemýšlel prdelí a ne hlavou.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    tady nekde jak jsem naznacil to vydali ;) myslim ze ten pokles je trapi vic nez tisic penezenek.

EA Basic Chart | Electronic Arts Inc. Stock - Yahoo! Finance
    http://finance.yahoo.com/q/bc?s=EA&t=1y&l=on&z=m&q=l&c=
    ZACK
    ZACK --- ---
    KID_MCHUTT: To psal nejaky brigadnik a nepochybuju, ze se nad tim zasmal s dalsima otrokama, kdyz to odesilal :) Je to spojeny z technickych duvodu, protoze je jeden client, jeden zpusob distribuce a nejsou schopni to v soucasnosti casove oddelit podle regionu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZACK: jasně :) však mě to varování taky jenom pobavilo - a rada použít příště "farmer" místo "redneck" mě rozesmála :) Což nemění nic na tom, že přístup BW k EU zákazníkům je něco, co jim body fakt nepřidá.
    ZACK
    ZACK --- ---
    Pouzit slovo redneck jako urazku a divit se, ze to nekoho urazi a pise mu, ze se nenecha zbytecne urazet, to je taky dobra ukazka mentalni pohody :) Kide, ty vole, get the fuckin life :) S tvy wallet se neposerou, takovych hysterek jim pise denne nekolik desitek.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    prodej akcie EA a kup APPLE :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam