• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MICKK: ano, za imperium jsem taky problémy neměl. Možná byla chyba levelovat skrz sharpshooter tree? :/ A je dost k nasrání, když vlezu do class quest zóny a nejsem schopný sejmou skupinu 2x hard mob :/
    MICKK
    MICKK --- ---
    KID_MCHUTT: hraju snipera a Kaliyo (to samý co corso) s tím problém neměla
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    hrajete někdo gunslingera? fakt nemůžu přijít na to, co dělat, aby mi Corso udržel aggro (vybavenej je pomalu líp jak já) nebo mám blbého companiona? Na lvl 40 mám sakra potíže (neustále chcípu)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Ten sountrack co ta hra má je sice dokonalý, ale nevím, jestli taktický.
    Většinou při těch nevíc epických částech mám chuť vypnout SWTOR a zapnout KOTOR 1. Nebo filmy:))
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DWAY: Konečně dodělám svůj class quest? :)))
    DWAY
    DWAY --- ---
    The Imperial Transportation Authority and the Galactic Republic Safety Council have authorized the use of vehicles in Orbital Space Stations and Spaceports.

Fuck Yeah!!!

On planets with an Orbital Station, players can now travel directly from the planet shuttle on the surface to their ship

Double Fuck Yeah!!!!
    INF1466
    INF1466 --- ---
    SAMGARR: v pravo nahore ti to zustane jako pending
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Uz podruhy jsem prisel o reward za quest, protoze jsem mel plnej inventar. Je nejaka moznost jak ty itemy ziskat zpetne? Opetovnej pokec s NPC nepomuze.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    BALDUR: Tedy, jen jsem to prolítl, ale změny v povoláních vypadaj dobře! ŠKoda, že už prakticky nehraju...:)
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    Star Wars: The Old Republic | Test Center
    http://www.swtor.com/test-center/patchnotes
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    Me spis stve ten bug kdy obcas zustanou questy v quest logu a nejdou zahodit.... Docela se to po par planetach nasbira a potom to dost prekazi...
    A taky to ze delaji ze ten bug neni, maji ho uz od prosince...
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    KID_MCHUTT: btw. skoda, ze se ty BW moc nedivaji na Simpsny...spravne politicky korektni nazev pro rednecky neni farmar, ale syn venkova.)

CORIM: Tohle je spis, jako by opravna BMW a Mercedesu v USA mela open hours od 11PM do 11AM, protoze jsou evropska firma.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    teda, buď se ten gunslinger kolem lvl 40 zblázní a přestane dávat dmg nebo mě BW trestá za ty rednecky :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CORIM: kdyby se něco sralo, překousnu to. Když je to proto, že nestihli dodělat free "weekend" do standardní maintenance, sere mě to.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    az se bude cena akcii ridit socialnim citenim tak pak mozna, do ty doby vzdycky vyhraje X tisic potencionalnich zakazniku z free weekendu nez par kverulatnu z platicich ktery, klidne at, odejdou...

kdyz ti padaj akcie tak jak od vydani padaj tak je kazdej pokus lepsi nez se snazet drzet se zabehlyho procesu kdy kazdej mesic kolem dvacatyho zrusi subscription dalsich x procent... proste videj ze lidi odchazej a nevrcej se a tohle je jedna z moznosti jak pritahnout novy, ktery by do toho jinak nesli

ale prijde mi ze to nestoji za 100+ new postu resit neco co nema cenu resit
    CORIM
    CORIM --- ---
    ALONSY: Proste takovouhle idiocii si kazim bussiness - a navic bussiness v Evrope ktera je momentalne dost v prdeli = spousta lidi bez prace = spousta zakazniku.
    CORIM
    CORIM --- ---
    ALONSY: To sice jo - ale davat maintenance v prime time je IMHO stupidni. To je jako kdyby napr. Nova mela kazdou stredu od rekneme 18:30 do 22:30 udrzbu. A tudiz nevysilala. Taky by byla pak kvuli tomu v prdeli.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CORIM: No, tak SWTOR má taky pevný čas údržby. Až na to, že včera se očividně něco, jak říkáš sralo, a někdo to nemůže rozdýchat (což chápu, nedodělala jsem kvůli tomu daily!!:)
    CORIM
    CORIM --- ---
    KID_MCHUTT: Mno - v tom pripade bych ti doporucil hrat MMORPG od Blizzardu. Ti totiz nejsou novacci a maintenance maji pevne dany - krome okamziku kdy se neco sere.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MAUGLI: jj mi prisel mail od t7 ze je uplne nejvic smutny :-D
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    Tak jsem par tydnu nebyl online a prisel mi mail od Erica Jordana, jako ze me dlouho nevidel a ze by zase chtel vyrazit nekam za dobrodrustvim... docela me to pobavilo :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam