• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZAREK: No, taky jsem z něj nebyla nadšená v posledních hodinách mého class questu, ale jinak je dokonalej, sladkej a vůbec:))
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ALONSY: t7 je debil :p
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DWAY: Doc a T7 jsou best companioni ever:D
    CORIM
    CORIM --- ---
    KID_MCHUTT: Mne se u nej furt vypina tankovaci stance - a pak samozrejme nedrzi aggro.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: jj zrovna jawa by byl super kdyby to byla playble rasa, takovej Jawadai :p
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: Best companion ever :) Nemyslim tim skillem protoze za merce se mi svym zpusobem lepe levlilo s Mako (skoro sem se nemusel healovat po boji) Ale prote best companion ever :-D
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: k blizzovi sem se este nedopracoval na BH :p
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: Tak to same dela Blizz :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    KID_MCHUTT: zkontzroluj stane , aletrnativne si vybav kracejici koberec, melee tanky se mi osvedcily vic nez ranged... ranged maj vetsinou problem s aoe aggrem, jedinou vyjimkou je ten jedijskej robot , protoze tem misto toho aby si neratele pritahoval na ne skace...
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: Pravdepodobne to bude blba otazka, ale nevypina se ti u nej tankovaci stance?

Jinac skupinu 2x hard mob za merce taky nesejmu pokud jednomu nedam CC.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ale kurva čekat deset minut na respawn, to taky napadlo nějakého pračuráka...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MICKK: ano, za imperium jsem taky problémy neměl. Možná byla chyba levelovat skrz sharpshooter tree? :/ A je dost k nasrání, když vlezu do class quest zóny a nejsem schopný sejmou skupinu 2x hard mob :/
    MICKK
    MICKK --- ---
    KID_MCHUTT: hraju snipera a Kaliyo (to samý co corso) s tím problém neměla
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    hrajete někdo gunslingera? fakt nemůžu přijít na to, co dělat, aby mi Corso udržel aggro (vybavenej je pomalu líp jak já) nebo mám blbého companiona? Na lvl 40 mám sakra potíže (neustále chcípu)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Ten sountrack co ta hra má je sice dokonalý, ale nevím, jestli taktický.
    Většinou při těch nevíc epických částech mám chuť vypnout SWTOR a zapnout KOTOR 1. Nebo filmy:))
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DWAY: Konečně dodělám svůj class quest? :)))
    DWAY
    DWAY --- ---
    The Imperial Transportation Authority and the Galactic Republic Safety Council have authorized the use of vehicles in Orbital Space Stations and Spaceports.

Fuck Yeah!!!

On planets with an Orbital Station, players can now travel directly from the planet shuttle on the surface to their ship

Double Fuck Yeah!!!!
    INF1466
    INF1466 --- ---
    SAMGARR: v pravo nahore ti to zustane jako pending
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Uz podruhy jsem prisel o reward za quest, protoze jsem mel plnej inventar. Je nejaka moznost jak ty itemy ziskat zpetne? Opetovnej pokec s NPC nepomuze.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    BALDUR: Tedy, jen jsem to prolítl, ale změny v povoláních vypadaj dobře! ŠKoda, že už prakticky nehraju...:)
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    Star Wars: The Old Republic | Test Center
    http://www.swtor.com/test-center/patchnotes
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam